Unohdettu postaus: Päiväkotiin tutustumassa

Huhtikuu 2019

Juuri kun lauantaina kerroin ajatuksiani päiväkodista ja siitä että olen itse kuitenkin vauvan kanssa kotona (TÄÄLLÄ klik), niin maanantaina Nuppua hakiessa päiväkodin johtaja kertoi nyt olevan se hetki, että koska tultaisiin tutustumaan Jekun kanssa.

Niinpä heti tiistaina vein ensin Nupun aamupalalle päiväkotiin, tulin kotiin syömään aamupalaa Jekun kanssa ja sitten lähdettiinkin yhdessä päiväkodille. Nuppu oli sattumalta tulossa vessaan juuri samaan aikaan, kun me tultiin eteisestä käsipesulle ja näiden kahden kohtaamisista on tullut viime aikoina hellyyttäviä vaikka aika rajuja. Tämä halaus nimittäin päättyi kikattavaan kasaan lattialla.

Tutustuminen meni mielestäni ihan kivasti. Selvästi oli vähän kumma juttu, ettei mentykään samaan tilaan Nupun ryhmän kanssa ja pihalla Jekku olisi halunnut isoon liukumäkeen. Taaperoiden ryhmässä on myös aivan ihanat hoitajat ja lopulta Jekku leikki jo kaikessa rauhassa itsekseen ja toistenkin kanssa sisällä sekä ulkona.

Ennen uloslähtöä Nuppu kävi moikkaamassa Jekkua ja ulkona hän tuli pienten luokse tekemään hiekkakakkuja Jekulle. Kyselin Jekulta tuleeko hän ensiviikolla tänne ilman äitiä ja hän vastasi koko ajan iloisesti  joo o joo o.


Tämä lyhyt unohdettu postaus, oli otsikoitu "Aamupäivät vain minulle" ja tämän enempää en aiheesta ole ehtinyt tuolloin kirjoittaa. Eipä niissä varmaan olisi juuri kerrottavaakaan ollut. Noita minun omia aamupäiviä kun taisi olla peräti yhden viikon verran, ennen kuin Ässä syntyi ja meillä alkoi vauva-arki. Päiväkotiin tutustuminen ja päiväkodin alkaminen on taas ajankohtaista, niin meidän perheessä Kirpun kanssa, kuin myös varmasti monille muillekin perheille. Siksi tämä muisto ainsaitsee tulla julkaistuksi.

Ihanaa arjen alkua kaikille lomaltapalaajille ja uusille päiväkoti- ja koululaisille 💖

3 kommenttia

  1. Tuollainen postaus olisi aivan ihana. Pitääkin laittaa korvan taa :)

    VastaaPoista
  2. Niin ne pienet kasvavat ja siirtyvät kotia ja omaa perhettä isompiin ympyröihin. Jotain hellyyttävää tässäkin jutussa, mukavasti.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kuva, joka tukee tekstiäsi hyvin :)

    VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !