Kevätkaudella loppuneet ihonhoitotuotteet

Keräsin viime vuonna talteen kaikki loppuneet ihonhoitotuotteet ja tein niistä postauksen (KLIK). Ajattelin etten enää keräile purkkeja pyörimään koko vuotta, joten tässä tulee kesäkuuhun mennessä loppuneet ihonhoitotuotteet. 

Mulla on tapana pilkkoa kaikki purkit, myös hammastahnat sitä mukaa kun ne loppuu, mutta yhtään hammastahnaa en  näköjään kuitenkaan ole säästänyt kuvausta varten. Nuo kaikki nysäpurkit ovat siis olleet ihan täysikokoisia joskus aikoinaan. 


Ensimmäisenä kuvassa näkyy Mary Kay Suncare aftersun geeli. Sitä käytin paljon myös raskausaikana. Tämä oli mun kolmas Mary Kay aftersun. 

Seuraavana on Mary Kay Timewise miracle set 3D setin age minimize kasvojen puhdistusaine rasvaiselle ja sekaiholle. Itse käytän kasvoille kuivan ja normaalin ihon puhdistusta, joten tämän käytin suihkusaippuana ja sheivaus geelinä. Oli kyllä iho pehmeä. Käytin myös ainakin kolme testeripussia tätä samaa putsaria suihkusaippuana. 

Pieni pumppupullo on Mary Kay Timewise tuoteperheen mikrohionta setin Pore Minimizer seerumi. Nimensä mukaan tuote pienentää ihohuokosten näkyvyyttä. Tämä oli mun lemppari tuote ja mun kuivaiho tykkäsi tästä. 

Timewise 3D setin päivävoide kuivalle ja normaalille iholle. Olen oppinut pärjäämään ilman. Enkä ole ottanut kuvia, mutta musta tuntuu, että ihoni on vanhentunut tämän puolenvuoden aikana, kun käytössäni ei olekaan ollut koko 3D settiä. 

Pienenpieni pätkäisty tuubi on edelleen tuota samaa Timewise 3D settiä. Tämä vain oli setin silmänympärysvoide matkakoossa. Samaa silmänympärysvoidetta käytin myös kolme testeripussia tuubin loputtua. 

Valkoinen pumppu pullo on Mary Kayn Dermakosmetiikka Clinical Solutions sarjasta Calm + Restore Facial Milk. Tätä oli kehuttu paljon, mutta halusin säästää sitä, jotta saisin koko retinointiprosessin tehtyä. Sitten mun kasvojen iho räjähti kylpyläreissun jälkeen tammikuussa, ja kotonakaan mua ei odottanut enää kunnon ihonhoitorutiini. Joten otin tämän facial milkin omaan käyttöön. Päiväyskin olisi tullut vastaan 5/2023. Jos olisin vielä konsultti, niin olisin ostanut tätä lisää.  


Tämän kaverina kuuluisi siis olla Retinol 0.5 seerumi, mutta siitä mulla ei ole kokemusta. Itsenäiset inhonhoitokonsultit saivat mahdollisuuden tilata Clinical Solutions retinointi setin ennakkoon syksyllä 2021, ennen tuotteen asiakkaille lanseeraamista. Siksi tilasin sen heti ja vasta ekassa koulutuksessa mulle selvisi, että retinolia ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, koska lyhykäisyydessään retinoli = A-vitamiini. Annoin sen talvella mun omalle tiimiläiselle, koska itse edelleen imetin, enkä suunnitellut lopettamista.

Vihreä pumpputuubi, mikä on aika mahtavaidea!, on Urktekramin yövoide. Ensimmäisellä käyttökerralla iho tuntui hyvältä heti voiteen levityksen jälkeen ja olin jo innostua. Mutta tämä oli aivan liian ohut mun iholle. Kosteutus ei pidemmän päälle riittänyt.

Viimeinen pinkki tuubi on Mary Kay Botanical Effects sarjan puhdistusgeeli. Mun lempi tuote. Tai yksi niistä. Rakastin tämän tuoksua. Tämä puhdistusaine tarvitsee kaverikseen kasvoveden, kun taas timewise sarjan puhdistusaineissa on kasvovesi mukana. Tämänkin käytin loppuun suihkusaippuana, koska ilman kasvovettä ja riittäviä voiteita mun kasvoni eivät olisi sietäneet tätä lainkaan. 

Tässä kesän aikana juttelin siskoni kanssa ja tajusin, että tässä mun kosmetiikan loppuun käytössä on kyllä yksi pieni ongelma. Olin tosi tyytyväinen siihen miltä ihoni tuntui ja näytti Mary Kay tuotteiden kanssa ja kun on selvää, että marketista tai apteekista ostaessani rahat saattavat aina mennä hukkaan. Olen ostamassa sikaa säkissä joka kerta.

Niin viimeksi ostamani ihonhoito tuote on juurikin tuo kuvassa näkyvä yövoide. Ei siis ihme jos tuntuu että iho ei voi ja vanhenee, kun kerta loppuva tuote tarkoittaa samaan aikaan siltä osalta ihonhoitamisen loppumista.

Uusia rutiineja siis tarvitaan, mutta mulla ei oikeastaan ole motivaatiota etsiä sellaista. Ihoni kyllä kaipaisi varsinkin kosteuttavia tuotteita mieluummin nyt heti, eikä vasta kun pakkaset alkavat... 

Millainen ihonhoitaja sinä ole?

4 kommenttia

 1. Olen aika huono ihonhoitaja. Ainut rasva mitä tosiaan käytän on fysikaalinen aurinkorasva. Muuten aika huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset sanoo että aurinkosuoja on tärkein :D ja kaikista tärkeintähän on, että itsellä on hyvä olla ihonsa kanssa. :)

   Poista
 2. Niinkuin blogistanikin voi päätellä, niin hoidan ihoani paljon! Nämä tyhjät purkit-postaukset ovat aina mielenkiintoisia. En ole koskaan käyttänyt Mary Kay-tuotteita, joten ne ovat minulle vieraita. Toivottavasti olet löytänyt hyviä kosteuttavia tuotteita ihollesi! Korealaisen kosmetiikan parista löytyy tosi kivoja tuotteita, jotka eivät kuitenkaan maksa maltaita 🤩

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole löytänyt uusia kosteuttavia tuotteita... ja oikeastaan musta on tullut vähän pelkuri ostamaan tuotteita, joita ei voi kokeilla ensin, mutta ostin joulun alla yhden tutun voiteen ja öljyn, joilla olen selvinnyt tämän talven lähes kivuttomasti! korealainen kosmetiikka kyllä kiinostaa :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !