Liberolaukku & BabyBox 2022

Kävin perjantaina hakemassa vauvalle tarvikkeita poikien kummitädin luota ja samalla reisulla kävin vihdoin noutamassa cittarista Liberolaukun, jonka koodin tilasin liberokerhosta jo joulukuun puolivälissä ja Lastentarvikkeesta BabyBoxin. Nyt en muistanut koko BabyBoxin olemassa oloa, kunnes törmäsin facebookissa keskusteluun siitä. 

Nuppua odottaessani muistan, että Liberokerhosta tuli postissa kortti, jolla sai hakea laukun K-ketjun marketeista tai itseasiassa se kortti saattoi tulla vasta vauvan synnyttyä. Tuolloin en ollut BabyBoxista kuullutkaan. En muista haettiinko toista Liberolaukkua Jekun raskausaikana, mutta haettiin BabyBox lapsimessuilta ja tuon 2016 BabyBoxin (KLIK) esittelin myös täällä blogissa. Ässän odotuksesta en myöskään muista kumpaakaan. Mutta nyt on sitten molemmat.

Mulla oli se vihreä Liberolaukku Nupun ja Jekun vauva-aikaan kovassa käytössä, ihan joka paikassa. Siellä kulki niin lasten vaipat ja vaihtovaatteet, kuin oma kalenteri, hiusharja, lompakko ja no kaikki. Olen näköjään esitellyt 2016 laukun sisällön: Tilaihme nimeltä Liberolaukku (KLIK) ja vihreä Liberolaukku toimi myös sairaalakassina sekä Jekun synnytyksessä (KLIK) että Ässän synnytyksessä (KLIK) ja kieltämättä nyt liberolaukkua tyhjentäessäni alkoi jo vähän kutkuttaa sairaalakassin pakkaaminen!

Kävin itsekin kurkistamassa nuo poikien sairaalakassipostaukset ja molemmilla kerroilla mulla on ollut mukana samat imetysliivit. Sain ne lahjaksi Jekun kummitädiltä jo Nuppua odottaessani. Ne oli parhaat! Oli, ne homehtui pyykkikoppaan Ässän ollessa parikuinen, enkä löytänyt samaa liiviä mistään. PAITSI viime elokuussa, kun panostettiin itseemme ja ostettiin puoliskoni kanssa Zalandosta  vaatteita. Siellä oli samat liivit, ei yhtä hienon värisenä, mutta sama liivi!  Joka tulee myös tällä kertaa mukaan sairaalakassiin, ellei sitten satu olemaan päälläni jo synnytyksessä. :D 

No joo mutta sitten siihen itse asiaan. Mitä löytyi nyt Liberolaukusta sekä BabyBoxista? 

Ensinnäkin Liberolaukku on vaihtunut vihreästä "vaakamallista" vaaleaan "pystymalliin" ja siinä on tasku! Ihan mahtava uudistus! Sitten se sisältö:

 • Näytepaketti Libero Touch 1 &2 koon vaipoista, paketissa on yhteensä 5 + 9 vaippaa.
 • Libero WetWipes testipaketissa on 20 liinaa. 
 • Libero Baby oil 50ml
 • Libero Baby wash 50ml
 • Libresse lyhyet siivelliset siteet 
  • Tämä on ihan se myyntipaketti mikä löytyy marketeistakin, muistaakseni noin 3€ hintaan, en ole varma kun viimeksi kesällä olen ostanut.
 • Libresse intiimipesugeeli näyte 
 • Libresse ja Tena pikkuhousunsuoja näytteet. 
 • Kirjaset tervetuloa Liberokerhoon & Hyviä neuvoja uudelle perheelle

BabyBox laatikko oli heti myös isompi mitä tuolloin 2016 oli ja sisältö on muuttunut siihen ihan reilusti! 

 • Alex & Phil Smoothie (mukana alekoodi)
  • Maistui heti Ässälle, enkä saanut itse maistaa sitä lainkaan. Oli ilmeisesti ihan hyvä (tai tosi kova nälkä).
 • Avent 125ml tuttipullo
 • Avent ultra air tutti
 • Herobility 140ml tuttipullo (mukana alekoodi)
 • HiPP esitteen mukana tuli lusikka
 • Samanlainen Libero Touch 1 & 2 vaippojen näytepektti 
 • Jordan 0-5v hammastahna näyte ja Peetu Pingviini satukirjanen
 • Always raskausajan pikkuhousunsuoja
  • Always on ollut aiemmin merkkinä sellainen joka ei ole minulle sopinut. En siis osaa sanoa onko tämä näyte- vai myyntipakkaus. 
 • Sanytol Desinfioivat pyyhkeet. 
  • Ai että tämä oli ihana yllätys! Meillä on tälläkin hetkellä näitä vessassa ja näillä on hyvä putsata aina tarvittaessa pottaa ja ovenkahvoja ja milloin mitäkin 
 • Sanytol desinfinointi aine vaatteille, yksi annos. Tämän säästän seuraavan mahataudin varalle. 
 • Lola & Lykke lahjakortti
 • Viaplay lahjakortti 
 • Nextstory kokeilujakson koodi
Molemmissa oli tarvikkeita sekä äidille että vauvalle. 


Vauvatarvikkeista minulle aivan entuudesta tuntemattomia tuotemerkkejä ovat tuo Alex & Phil Smoothie ja Herobility. Herobilityn tuttipulloa haluan kyllä testata! Sen tutin muotoilu pisti heti silmään, lapussa lukikin, että se on anti-colic pullo jolla on patentti. Aventin tuttipullo taas saa minut ikävöimään vanhaa rintapumppuani joka pääsi jo puolitoista vuotta sitten uuteen perheeseen. Taidan hankkia uuden samanlaisen. 

Äidin kasa on pikkuisen pienempi, ja näistä mun ehdoton suosikkini on ..... arvaatko..... Jep. desinfioivatpyyhkeet! Libressen intiimipesugeeli on ennestään ihan vierastuote, saa nähdä osaanko sitä ottaa käyttöön. Turhakkeeksi taitaa minun osalta jäädä nuo Alwayssit, mutta toisaalta siteitä ja pikkuhousunsuojia on aina hyvä olla myös vierasvarana. Tähän äidin settiin kuuluisi ehdottomasti myös Viaplayn ja Nextstoryn lahjakortit/kokeilujaksokoodit.


En ole lainkaan perehtynyt siihen kuinka usein näiden ilmaisten vauvalahjojen sisältö tai ulkoasu vaihtuu, mutta nämä on kyllä tosi kivoja. Varsinkin ensikertalaiselle, mutta ehdottomasti myös neljättä lasta odottaessa. Kovin montaa turhaketta ei tässä setissä ollut. 

Ja siis sitten vielä se miten nämä saa:

Liberolaukun ohjeet löytyy osoitteesta: https://www.libero.fi/liberokerho/liberolaukku/ 

BabyBoxin voi tilata osoitteesta https://www.babybox.fi/

Oletko sinä hyödyntänyt näitä ilmaisia vauvalahjoja? Muistatko vielä violettia liberolaukkua, miltähän vuodelta se mahtoi olla?

10 kommenttia

 1. Meillä oli vihreä Libero-laukku vuodelta 2020. Sisältö taisi olla hyvin samannäköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin että jossain kuvassa mulla näkyi olleen liberon liivinsuojanäytepaketti, sellainen siis lienee olleen laukun sisällössä jonain vuonna :) Mutta ainakin tuo perhonen, vaippapaketti ja pesuaine ja baby oil on varmaan aika vakio jutut :)

   Poista
 2. Onpa näitä joka saralla näitä boxeja, joissa on joku kokoelma tuotteita. Kosmetiikkapuolella olen näistä aikaisemmin kuullut. Kaipa ne sitten ovat kelvollisia, vaikka osaa tuotteista ei tarvitsisikaan/haluaisikaan verrattuna siihen, että niitä hankkisi yksi kerrallaan - ei ole kokemusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta! Uteliaana olen minäkin noita kosmetiikan kuukausitilausbokseja katsonut, koskaan en niitä ole tilannut. Mutta nämä mitkä saa ilmaiseksi aina kun uusi vauva on tulossa on kyllä olleet kivoja 😊

   Poista
 3. Itsellä on liberolaukku vuodelta 2000 sekä 2009. Joku Liberolaukun tyylinen kyllä saatiin myös -94 kun sain esikoisen. Mutta on tuo laukku huomattavasti kivempi monella tavalla mitä meidän oli. Itse tosin sain synnäriltä ne mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullut että jollain paikkakunnilla on edelleen käytäntönä antaa liberolaukku synnärillä! :)

   Poista
 4. Viime vuonna hain just niihin aikoihin kun libero oli tuonut joihinkin kauppoihin noita uusia laukkuja, aina kävin kaupassa bongailemassa jos olisi jo uus väri tullut, jossain kaupassa oli molempia, uusia tietenkin vähemmän, koska kuka nyt sitä vihreetä haluais jos vaihtoehtona on neutraalimpikin? ;)

  Babyboxissa vissiin tänä vuonna vähemmän kaikenlaista paperitiedotteita, mikä tietenkin hyvä.

  Itskin tein silloin tällaisen postauksen:

  https://jasukuvaa.blogspot.com/2021/06/ilmainen-babybox-liberolaukku.html

  Kyllä mulle joka oli niin uudessa tilanteessa muutenkin niin tuli Wau efekti kun availin noita laukkuja ja pakkauksia, niistäkin sai rahallista hyötyä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama tuote-ero näyttää tulleen BabyBoxiin jo tässä välissä, kun kävin tuon sun postauksen kurkkaamassa. Muistelen että 2016 olisi ollut parikin eri vakuutusmainosta vielä lisäksi, nyt kaikki mainokset sisälsivät myös jotain lahjakortteja tai alekoodin vähintään, mikä on tietysti kiva yllätys :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No joo on kyllä! Vaikka vihreä onkin mun lempiväri, eikä mua haitannut sitäkään käyttää, niin sen kyllä näki jo kaukaa :D Tämä on ihan nätti ja tuo tasku tuossa etusivulla on kyllä ihan mahtava lisäys! Ei tarvi kassinpohjalta enää etsiä puhelinta tai avaimia tai neuvolakorttia :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !