Sairaalakassi vol. 3

Mun oli tarkoitus pakata sairaalakassi alkuviikosta ja samalla esitellä se täällä blogissa. Sitä varten piti myös pestä mun sen hetken luottoasu ja mietin, että kauankohan se odottaa sitten laukussa. Meinasin, että kolmas kerta toden sanoo, osaisinko ja muistaisinko nyt pakata vain kaiken tarpeellisen.


Ainakin ensimmäiseen sairaalakassiini pakkasin aivan liikaa kaikkea. Bodyja oli useampia, sukkahousut, virkattu peitto, myssy ja vielä fleecehaalari - heinäkuussa syntyvälle vauvalle. Jekun sairaalakassi oli huomattavasti minimaalisempi ja odotuksen mennessä lasketun yli, kerkesin vielä vaihtaa ja vähentää sisältöä. En muista, että olisin kaivannut yhtään mitään tai todennut jotain täysin turhaksi.

No kävikin niin, että heräsin maanantaina 0515 vessaan ja sen jälkeen pakkasin sairaalakassin melko suurpiirteisesti varmuuden vuoksi, jos nyt tulee lähtö fiiliksellä.

Kassina mulla oli vihreä liberokerhon laukku, sinne ei pitänyt mahtua mitään ylimääräistä. Silti mukana oli pari täysin tarpeetonta hutia. Tällä kertaa oli myös hieman vaikea saada laukun vetskaria kiinni, sen verran täyteen se tuli.

Vauvaa varten olin katsonut jo etukäteen kaksi bodya ja kahdet housut. Epäillyn pienikokoisuuden vuoksi otin kalabodyn 50cm, harmaat potkikset 50cm ja kotiutumista varten ostamani mörköbodyn 56cm ja pienet 62cm vihreät kollarit ja sukat. Ja tietysti pipo ja riepu. Mietin jotakin pitkähihaista paitaa t-paitabodyn kaveriksi, mutta totesin että tarvittaessa voidaan laittaa kaksi bodya päällekkäin.


Kotimatkalle näistä päälle päätyi tuo isompi setti, koska lähdettiin labran kautta ja kätilö vinkkasi, että näyte otetaan kantapäästä niin sukat olisi helpompi kuin potkuhousut.

Itselleni pakkasin hengarilta kuivumassa olleen tunikan ja leggingsit lähti mukaan puolipitoisina. Lisäksi hyvät sukat, imetysliivit ja mukavat pikkarit tietenkin.

Vaatteiden lisäksi heitin laukkuun kameran ja puhelimen laturit, hammasharjan ja - tahnan, ponnareita oli pari, hiusharjan, matkakokoiset Sampoo ja hoitoaine, dödö, neuvolakortti, ylimääräinen laturin piuha ja lompakko.

Kuvasta puuttuu mun kuulokkeet, koska ne jäi puoliskoni taskuun ja varavirtalähde. Sitä varten laturin piuhoja oli mukana kaksi. Käytettiin sitä autossa ja odotellessa, mutta puoliskoni lähtiessä laitoin sen myös jo kotiin. Kamera oli mukana, mutta en edes yrittänyt tunkea sitä laukkuun.


Turhakkeiksi tällä kertaa osoittautui:
Isompi objektiivi - Ei tullut kuvailtua juuri lainkaan sairaalassa.
Bio Oil - heitin sen pakattavien pinoon jo aikaisemmin, koska se on avaamaton, mutta juuri ennen lähtöä heitin nyt käytössä olevan get soft öljyn laukkuun. Olisi voinut vaihtaa öljyt kahden kuljetettavan sijaan. 
Mouth wash suuvesitabletit - ne nyt pyörivät mulla aina käsilaukussa, mutta harvemmin niille on tullut käyttöä.
Lompakko - en tarvinnut rahaa mihinkään. Puoliskoni sen sijaan tarvitsi.

Liivinsuojat jäi nyt ennakkoon ostamatta, onneksi sairaalasta saatiin vaippa näytteiden lisäksi myös parit erilaiset liivinsuojat ja lansinohin näyte. Sen verran pieni nännivoiteen pussi oli, että täysin unohtunutta huulirasvaa mun tuli ikävä ja se ikävä on edelleen kova.

Mitä te ootte tarvinnut sairaalaan mukaan? Onko ollu vaan tarpeellisia vai myös turhakkeita? 

10 kommenttia

 1. Voi kun hän on suloinen! 😍 Mä en selviäisi sairaalassa ilman omia sukkia, ne on pakko saada mukaan 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie itseasiassa unohdin ne mun unisukat jotka on ollu mukana molemmissa aiemmissa synntyksissä, tällä kertaa viihdyin ilman sukkia 😅 omassa pedissä siellä kuitenkin eniten hengailin 🙊

   Poista
 2. Ihana pieni! <3
  Esikoisen aikana sairaalakassi oli kovin täysi. Mukana oli paljon tarpeetonta. Neljännen kohdalla kassia en ollut pakannut, enkä kiireessä ehtinyt ottaa mitään mukaan. Onneksi asuimme lähellä sairaalaa. Ehdin sentään itse paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo paikalle ehtiminen oli se mitä mekin etukäteen eniten jännitettiin 😅 mut tällä kertaa ei tullut edes kiire 👀

   Poista
 3. Kyllähän sitä liikaa sairaalakassissa oli itselläkin tavaraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa tavaraa tai liian pieni kassi 🤔😂

   Poista
 4. Onnittelut vielä pienestä suloisuudesta <3 Joka kerta tavaramäärä on vähentynyt. Esikoisen synnyttyä tavaraa oli ihan liikaa mukana kassissa ja paljon turhaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ heh onkohan kaikilla esikoisen kassissa liikaa 🙈

   Poista
 5. Meillä aikoinaan taisi sairaalakassista jäädä käyttämättä lähes kaikki, herkkuja ja pesukamppeita lukuun ottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kasseista on joka kerta puuttuneet herkut, mutta ei niitä ole kertaakaan ehditty kaivata 😅🙈

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !