BabyBox


Tuhinaa odottaessani liityin useampaan vauvakerhoon joista muistoina mulla kilahtelee sähköpostiin tälläkin hetkellä aina ikäkausittaisia infoviestejä yleisesti kasvatukseen ja lapsen kehitykseen liittyen. Silloin törmäsin netissä BabyBoxiin ensimmäisen kerran, tilasinkin sen, mutten koskaan hakenut sitä Lastentarvike - liikkeestä. 

BabyBox oli mukana lapsimessuilla ja tilauksen jälkeen sen sai sieltä heti mukaan! Babyboxin piste olikin ainut jonka katsoin etukäteen. Pakkauksesta paljastui muutamia tuotenäytteitä, Lastentarvikkeen ja me&i:n alennuskuponki sekä Panadolin ja Folksam - vauvavakuutuksen mainokset.


Mukana oli näyte Neutralin allergiaystävällistä pyykinpesuestettä kirjopyykille, Philips aventin tutti korkilla - mun oli pakko avata se paketista parempaa kuvaa varten - ja onhan tuo teksti nyt ihan nappi valinta, Vaukirjan Ensisanat - kirja joka piti piilottaa Tuhinalta että siitä olisi edes jotain jäljellä vauvallekin, Lindexin sukat, Folksam huivi ja 2kk koodi Viaplayhin - jep tämä on ainakin meidän isin suosikki.

Pampersin paketeista paljastui kaksi 1 ja 2 koon vaippoja (neljä vaippaa yhteensä) ja todella iloinen yllätys oli näytepakkaus kosteuspyyhkeitä! Pamperspaketteja oli kolme, mutta mun piti tiivistää ne kun en saanut laatikkoa uudelleen pakattua. Natusanin pussista paljastui myöskin kosteuspyyhkeitä ja pesuaine. Tuo pussukka on muuten erittäin kätevä vaipoille tai toilettilaukkuna, saatiin Tuhinan synnyttyä sairaalasta samanlainen eri sisällöllä.


Kaikkein parasta Babyboxissa mielestäni on vauvan hoitoon liittyvät näytteet - vaipat, kosteuspyyhkeet, pyykinpesuneste ja kirja. 

Vaipoista löytyy valinnanvaraa ja kosteuspyyhkeitäkin löytyy vähintään yhtä monelta valmistajalta kuin vaippoja. Valinnan vaikeus ensimmäisiä ostaessa, mutta vaihtoehdot on kivoja siinä vaiheessa kun huomaa ettei jokin tuote toimikkaan omalla kohdalla.

Ainakin meillä on vaihdettu hellävaraisesta pyykinpesuaineesta superhellävaraiseen Tuhinan ihon takia. Vaipoissakin on eroa niin materiaalissa kuin mallin istuvuudessa. Joten kyllä se on aika testaamista ainakin alkuun, että löytää ne oman perheen hittituotteet.

Jos jotain pakkauksen sisällöstä kehittäisin niin vaihtaisin tai lisäisin hoitovoiteen vauvalle. Allergisen ja atooppisen lapsen kanssa vauvan pesuneste on turhake. Sain Babyshowerissa ison pullon Natusanin pesuainetta - kahdessa vuodessa siitä on käytetty puolet. Sen sijaan näytteet markettien tai apteekin vauvojen voiteista olisivat aiheellisempia.

Ja mitä enemmän mukana olisi kotimaisia tuotteita sen kivempi tietenkin!

Onko siellä kanssaodottajia jotka ovat hakeneet oman Babyboxin, mitä tykkäsitte? :)
- oman ilmaisen BabyBoxin voit tilata täältä. 
Tämä ei ole maksettu mainos.

10 kommenttia

 1. Mä kävin hakemassa tämän kun esikoista odotin! Kuopuksen aikana unohdin tämmösen olemassaolon :D Kivoja juttuja sieltä kyllä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset on kyllä kivoja! Ja just varsinkin esikoisen kanssa :)

   Poista
 2. Mä niin haluaisin tuon,mutta oon tosi pettynyt että noita pakkauksia voi noutaa vain tietystä liikkeestä. Meillä kun lähimpään sellaiseen on about 300km. Pitäis olla vähän tasapuolisempaa ja jako esim. Kaikista lastentarvike liikkeistä!
  Tosi kivoja juttuja tuo kyllä sisältää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mä en huomannutkaan ettei näitä saa jokaisesta Lastentarvikkeesta. Se on kyllä epäreilua!

   Poista
 3. Toi oli kiva paketti. On näköjään tosi eri tavarat kuin vuosi sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mitäs sun paketista löytyi? :)

   Poista
  2. Piti kaivella vanha kuva, kun enhän mä enää niin tarkkaan muistanut :) Pampersin vaippoja oli parit tuolaiset pahvisetit, samainen vihreä liina, lyhythihainen body, tuttipullo, Vaun vauvan syntymä -kirja, Lindexin, KappAhlin ja Lastentarvikkeen alennuskuponki ja me&i:n kankainen ruokalappu. Hyvä setti tämäkin. Tuossa sun paketissa Ensisanat-kirja ja Natusanin setti on varsinkin kivoja!

   Poista
  3. No juu vähän erilaiset :) kivoja juttuja ollu molemmissa!

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !