Maha & perhekuvaus


Tuhinaa odottaessani ystäväni Anni otti meistä aivan ihania odotusajan perhekuvia jonkin aikaa rakenneultran jälkeen. Tuhinan odotuksesta eniten olen mahaani kuvannut itse, peilin kautta. Myös nyt suurinosa mahakuvista on noita mun itseottamia peiliselfieitä. Olen jo useamman viikon haaveillut, että otettaisiin samanlaisia kuvia nytkin ja Juhannuksen piti olla siihen mahtava tilaisuus.

Me vietettin perinteinen mökkijuhannus mummon ja papan mökillä. Ja koska raskaus on ihan loppusuoralla, mökkimaisemat ihanat ja isosiskollani kunnon kamera kysyin jo etukäteen häneltä voitaisiinko ottaa meistä perhekuvia, mahakuvia ja Tuhinan "minusta tulee isosisko"-kuvat. Sisko lupasi. Ainut vaan että unohdin sitten ne vauvan ultrakuvat kotiin, kuvausrekvisiitta siis olematon.


Mahakuvat otettiin juuri ennen vuorokauden vaihtumista, rv37+0. Hiukset sentään harjasin ja vaatteet vaihdoin niitä varten. Se ei kuitenkaan riittänyt tekemään oloani kameran edessä normaaliksi. Kuvatkin ovat sen mukaisia, meni vähän pelleilyksi ja aika monessa huidoin hyttysiä. Yllätyin että saatiin näinkin monta kivaa kuvaa.

Perhekuvat otettiin mökkinaapurin saunan portailla, kun kokkoa katsottiin. Sen enempää miettimättä, sisko vain alkoi räpsiä. Ihan mahtavaa siihen nähden, että edellinen perhekuva on Tuhinan ristiäisistä. Nyt on vähän tuoreempia kuvia meistä yhdessä. Mutta kyllä edelleen kaipaisin jotain vähän virallisempia kuvia ja vauvan ultrakuvien kanssa. Kenties ehkä jopa hieman laittautuneena vaikka ei tässä saunanjälkeen-pipo-kollari - lookissa mitään vikaa olekaan. 


Nämäkin kuvat kertovat ihan omaa tarinaansa. Kolmen viimeisen tarina menee näin: Nuppunen anna äiti ottaa ton räkäpalleron. No niin nyt sitten se kamera olis tuolla päin, kato kameraa Nuppunen. Jep, saatinhan me myös isi hymyilemään kun hän sai ilmaista oman mielipiteensä tästä tilanteesta.

Tehokasta kuvaus aikaa onneksi vielä pariviikkoa jäljellä :D

12 kommenttia

 1. söpöjä kuvia!! :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä nuo pipo-kollari kuvat on just ihania ja niin teidän perheen näköisiä, kun oon saanu teistä ainakin tämän blogin kautta sellaisen tosi rennon ja luonnollisen kuvan. Nämä on just sellaisia ihanan aitoja "tässä mä nyt olen" -kuvia eikä mitään täydessä tällingissä pönötyskuvia. :) Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, sitä ne ainakin on 100% aitoja ja saunanraikkaita :D kiitos, ihanasti sanottu!

   Poista
 3. Ihania kuvia kaikki!!!hyvällä tavalla persoonallisia♡

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia <3
  oletpas notkea tuossa yhdessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) haha ei se ihan niin notkeasti taipunu ku ennen :'D

   Poista
 5. Oii miten kauniita masu kuvia ja just rentoja perhe kuvia :D

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !