Tuorekosmetiikkaa lasten kylpyleikkeihin

*Kaupallinen yhteistyö Lush & KidSpot


Olen ehkä kertonut, että meidän lapset ovat melkoisia vesipetoja. Nyt pääsin mukaan Kidspotin kamppanjaan, jossa päästiin testaamaan Lushin kylpytuotteita erityiseti lapsia silmällä pitäen. Lush on minulle ennestään tuttu muutamien tuotenäytteiden osalta ja haaveilen samanlaisesta Lushin täyttämästä kylpyhuoneen kaapista, niin kuin mun siskolla on.

Lush valmistaa vegaanista luonnonkosmettiikkaa käsin ja eläinkokeettomasti. Lushin arvot ovat kohdillaan, mitä tulee raaka-ainaden tuotantoon, tuottajien palkkioihin kuin ympäristöön. Monet tuotteista ovat "nakuja", eli  ne pakataan paperipussiin ostohetkellä. Ja muovipakkauksetkin ovat kierrätysmuovista valmistetut ja niiden uudelleen kierrättämisestä palkitaan myös asiakas.  Meidän paketista paljastui yhteensä kahdeksan tuotetta, joista vain kahdella oli läpinäkyvä kääre. Kaikki muut oli pakattu paperipusseihin ja -kääreisiin.


Lasten testaamat tuotteet:

Ensimmäisenä lapset saivat kylpyynsä Guardian of the Forest kylpypallon. (ylemässä kuvassa oikealla) En ole aiemmin käyttänyt kylpypalloja ja luulin tätä kylpyvaahdoksi. Sanoin lapsille että mennään vaahtokylpyyn ja pallon kastuessa se kuohui lupaavasti. Mutta lopulta ammeessa ei ollutkaan vaahdon vaahtoa. Lapset eivät sitä edes huomanneet ja vihreää rakastava nelivuotiaamme oli aivan innoissaan vihreästä ja kimaltavasta kylvystä. Vihreän kylvyn jälkeen  lasten iho oli pehmeä ja vessaan jäi miellyttävä tuoksu vielä seuraavaksi päiväksi.


Seuraavaan vaahtokylpyyn avattiin kaksi paperipussia, joista molemmille löytyi omat kylpypensselinsä. Keltainen Lemon Bubble Brush sekä sininen Mint Bubble Brush. Molemmat pensselit karkasivat tikuistaan, ennen kuin kylpyvesi oli täysin vaahdossa, mutta se ei suinkaan leikkiä estänyt. Nuppu leikki innoissaan, kun taas Jekku sai vaahtoa silmiinsä aivan liian nopeasti ja halusi huuhtelun jälkeen pois kylvystä. Sininen minttu penseli loppui ensimmäiseen kertaan, mikä oli vähän sääli, koska olisin halunnut tuoksutella sitä kaikessa rauhassa. Keltainen Lemon pensseli riitti taas toiseenkin kertaan.

Samalla tavoin kuin kylpypallo niin myös pensselit värjäsivät koko kylpyveden. Mitään hienoja maalauksia meidän lapset eivät tehneet vaahtoon, mutta leikin lomassa väriä kyllä tarttui vaahtoon ja hiuksiin.


Kerran huomasin ammeeseen jääneen kylpyveden olevan vielä lämmintä lasten nukkumaanmenon jälkeen ja meinasin mahduttaa itseni tuonne lasten kylpyammeeseen ihan vain testakseni miltä iho tuntuisi Lemon Bubble Brush kylvyn jälkeen. Harmi etten sinä iltana enää ehtinyt ja seuraavana päivänä Jekku ystävällisesti kaatoi ammeeseen unohtuneet kylmät vedet pois. Minä kun elättelin vielä toiveita, että olisin lisännyt vain kuumaa vettä sekaan itselleni.

Kylpymuovailuvahaa vastaavasta tuotteesta meillä olikin jo kokemus, kun saatin Sea Monster niminen paketti goodiebagin mukana parisen vuotta sitten. Tuolloin en antanut 2v10kk ja vajaa 10kk ikäisten lasten koskea itse tuotteeseen, vaan otin siitä mielestäni sopivan kokoisen palan ja murustelin hanan alla niin, että saatiin vaahtoa. Nyt paketista löytyi Aliens and Monster. 4 ja 2 vuotiaiden kanssa avattiin paketti yhdessä ja molemmat saivat napata mieleisensä palaset kylpyä varten.


Lopultahan siinä kävi niin että pinkistä jäi pieni pala ja vihreä pala meni ensimmäiseen kylpyyn kokonaan. Tähän astisista kylpytuotetestauksista tästä Alien and monsters kylvystä tuli vaahdoltaan kaikista kiintein. Jekulla joutui jälleen vaahtoa silmiin ja siitä tuli itku. Aikoinaan Sea monsterista olin instassa kommentoinut ettei se kirvellyt minunkaan silmiä, mutta Alienia en ehtinyt itse testata. Säästettiin kesimmäinen violetti pala seuraavaa kylpyä varten. Kääreeseen tarttuneet vahat huuhdottiin tietenkin kylpyyn ennen kääreen pois laittoa.

Viimeiseksi säästin lapsille sen, mitä Nuppu on haaveillut eniten pääsevänsä käyttämään. Nimittäin vihreän I'm Forever Blowing Bubbles. Valitettavasti neljävuotias hieman pettyi, kun tämä vaahto ei kuitenkaan nimensä veroisesti antanut puhaltaa kuin yhden kuplan. Toisella kertaa sillä saatiin oikein hyvä vaahtokylpy aikaan.


Minua taas hemmoteltiin kolmella tuotteella.

Paperikääreeseen pakatun The Rough With The Smooth kuorintapalan tuoksu on jännittävän mausteinen. Palakuorintaa minulla ei ole ennen ollut ja aluksi käytin sitä niinkuin palasaippuaa: hieroin käsiin ja siitä vartaloon. Kuorivatosat sulivat kuitenkin jo käsiini, joten levitin kevyesti palalla kuorintaa joka paikkaan ja sitten vasta hieroin. Kuorintaan sai lisää tehoa ja pala on ollut mukavan riittoisa vaikka en tosiaan ole ollut säästeliäs sen kanssa.

New hiusnaamiotikkarin kerrotaan hoitavan päänahkaa ja estävän hiustenlähtöä, mikä tekee tosi hyvää minulle! Tällä hetkellä hiuksia nimittäin lähtee suihkussa aivan luvattoman paljon. Päänahkaa hoitavien vaikutusten lisäksi tämän pitäisi myös kosteuttaa koko hiusta. Blogiverkoston kesäjuhlien goodiebagissä oli Marilyn hiusnaamiotikkari josta pidin kovasti. Siksi luotan myös Newin tehoon, vaikka toistaiseksi vielä pihtaan tätä kanelin ja neilikan tuoksuista hiustentehohoitoa, kun kerkesin juuri käydä leikkaamassa kaksihaaraiset pois.

Aivan uusi tuote oli myös Scrubee vartalovoi. Tämä kuuluu niihin joiden käyttöohje piti katsoa Lushin sivuilta ennen käyttöä. Pelkän tuotekuvauksen perusteella arvelin, että kolmatta kertaa venyvä vatsanahkani tulee tykkäämään tästä. Ensimmäisten kokeilujen perusteella arvaus osoittautui oikeaksi. Uskalsimme testata tätä myös perheen pahimpien atoopikkojen ihoon, puoliskolleni ja Nupulle. Muutenkin herkälle iholle on kivempi testata luonnostaan kosteuttavia tuotteita mahdollisimman vähillä lisäaineilla.


Yhteistyön merkeissä saan arpoa myös yhden lapsille suunnitellun yllätyspaketin Lushin tuotteista!

Kirjoita kommenttiin mikä on lemppari tuotteesi Lushilta tai jos ei ole tuttu, niin kerro mitä haluaisit kokeilla, muista myös sähköpostiosoite jotta saan voittajaan yhteyden.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 18.11.2018

Iloista marraskuun viikkoa kaikille! 

39 kommenttia

  1. Heh, kaikki ❤️
    Käsivoiteet ja kuorinnat 😊

    Liina.mamma@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hei IHANA tuo muovailuvaha juttu lapsille ❤️😍😍
    Mun lemppari on vartalovoit, suihkugeelit ja meikinpoistosaippua!

    VastaaPoista
  3. Seamonster tai alien voisi olla 1 vuotiaan poikani mieleen :)
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  4. Trichomania-shampoopalaa olisi kiva kokeilla :)

    Tosin tuo sun käyttämä "The Rough With The Smooth"-kuorintapala kiinnostaa myös (kuten moni muukin tuote).

    VastaaPoista
  5. Oijoij, ompas teillä ollut melkoiset vesileikit. Wautsi vau! Scrubee vartalovoi kuulostaisi tosi hyvältä. Saat varmaan parhaiten yhteyden instan kautta, mikäli onni suosii ;)

    VastaaPoista
  6. Scrubee-vartalovoita olisi aivan ihana kokeilla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  7. Toi hiusnaamio tikkari olisi kiva kokeilla. Ei ole ollut minulla tosta sarjasta tuotteita.Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Palashampoot ovat suosikkejani. Lapsetki tykkääherkkutuoksuista.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Kylpemisestä pitävä poika vois innostua nuista kylpyvaahdoista. 😄 joten ne kiinnostais!
    Sarianna.saari95@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Seanik-shampoopala on jo pitkään ollut harkinnassa, en ole vielä päässyt kokeilemaan :) . juulia.bee@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Lushin Rose Jam suihkugeeli on suosikkituote :)

    nmpnetti.com@jippii.fi

    VastaaPoista
  12. Hiustenhoitoaine tuntui ihanalta. Lush ei ole tuttu.seijautriainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Mulla ollut Lushilta vain yksi tuote, se oli keltainen ihanalta tuoksuva suihkugeeli, jonka nimeä en muista, mutta tuoksu huumasi :)
    Mukaan arvontaan.
    nelliina (@)yahoo.com

    VastaaPoista
  14. Ei vielä tuttu mukana shampoota seija.vural@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Ei ole entuudestaan tuttuja, kaikki kuulostaa todella hyvältä!ksefedini@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. palashampoot =)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Kylpypalloa olisi kiva kokeilla.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  18. En ole tutustunut tuotteisiin. Lapset kyllä varmasti tykkäisivät mistä vaan. Ihan uusi juttu meille kaikille! :D

    VastaaPoista
  19. Snow Fairy -kiinteä suihkugeeliä haluaisin kokeilla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  20. Snow Fairy -suihkugeeli on minun kestosuosikkini, osallistun arvontaan.
    -aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  21. Sleepy-voide on lemppari
    jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Olen vain nimeltä kuullut. Käsivoiteet, etenkin näin talvea kohti, ja suihkugeelit kiinnostavat eniten. Lapsille toisi iloa taas Rainbow fun.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  23. Olipas kiva ja todella kattava postaus. <3 Olisi kiva kokeilla noita kylpyveden värjääviä juttuja. Lapset varmasti innostuisi.

    Sininennorsujasamettikarhu@outlook.com

    VastaaPoista
  24. Haluaisin päästä testaamaan kaikkia kylpytuotteita. Ihanilta elämyksiltä kuulostavat lapsen kylpyhetkeen. -kirmi, bellis2(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Pidän Lushin palashampoot, joista se ruusun tuoksunien on ihan lemppari.

    vitaevay@gmail

    VastaaPoista
  26. Hiuspalashampoot ovat toimivia! emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Ei vielä tuttu, mutta palashampoota olisi kiva kokeilla. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Joitain tuotteita ollaan testattu. Meikinpoistosaippuaa haluaisin kokeilla.

    VastaaPoista
  29. Pala shampoot :-)
    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Uuden kodin ison kylpyammeen myötä kaikki ihanat kylpypallot 😍 Tykkään myös niistä hierontapaloista ja huulten kuorintavoiteesta 👄

    VastaaPoista
  31. Palashampoot suosikkeja!
    marisofia.heikkila@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Joku ihana kuorinta vartalolle sekä huulikuorinta <3

    ristoreipas@lailanet .fi (välit pois)


    Mukavaa joulun odotusta sinulle <3

    VastaaPoista
  33. Eri palashampoot kiinnostavat minua :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Palashampoot! luense3@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Mun lemppareita on palashampoot. Muut tahmaa, Lushin omat ei! :) nytheti(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Sleepy tuotteet on ihania <3 :) Mukana!
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Miesten tuoteet ovat myös hyvän tuoksuisia, suihkugeelit.
    peholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  38. Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä lasten kanssa ensimmäistä kertaa!

    VastaaPoista
  39. Erilaisia suihkugeelejä haluaisin testata! hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !