Löytyi !

Sunnuntai oli myrskyn jälkeen aurinkoinen ja lämmin kellon lähestyessä neljää. Nousin autosta perhosia vatsassani ja seurasin perhettäni asfaltoidun pihan poikki. Vasemmalle jäi roskakatos ja autotalli. Oven edustalla odottava pariskunta tervehti meitä kättelemällä ja siirryimme ulkovaraston ohi asuntoon sisälle.


Oli tuulikaappi ja pieni eteisaula. Ensimmäinen makuuhuone, se jossa on vaatehuone, oli tapetoitu vaaleaksi. Toinen huone taas oli maalattu violetiksi. Vessassa oli kaunis tapetti ja peilejä vaikka muille jakaa. Kylpyhuoneessa oli muutama kaappi ja taso pyykkikoneen paikan vieressä. Saunakin oli uuden näköinen, hienoksi remontoitu. Olohuoneen tehosteseinän ruskea kukkatapetti ei ollut se kaikista mieluisin, mutta muuten olohuone on sopiva ja näimme heti minne sohva asettuisi. Ruokailu tila ja I - keittiö, josta löytyi liesituuletin, tiskikone ja kaksi oikeaa tiskiallasta. Katettu terassi jatkui katteettomana ja sen jälkeen oli vielä nurmialue. Tätä me ollaan etsitty!

Anoppi huomasi lauantaina netistä vuokra-asuntoilmoituksen. 3h, k, sauna. Pitää olla nopea! Täällä kolmiot on ehtineet mennä nenän edestä joka kerta. Soitin ilmoittajalle heti. Ilmoituksessa ei ollut kuvia, minkä huomasin vasta linkitettyäni sen innoissani perheelle ja ystäville. Ei se mitään päästäisiinhän me jo seuraavana päivänä sitä kurkistamaan. Toivotaan, että asunto miellyttää meitä ja me vuokranantajaa. Samalla reissulla sovittiin heti vuokrasopimuksen kirjoitusajankohta. Allekirjoitusten jälkeen saatiin avaimet käteen.


Me muutetaan! Me muutetaan kolmioon! Me muutetaan rivitalon päätykolmioon! Ja me muutetaan sinne nyt! Siis N Y T, mun ja Elpun vaatteet on jo siellä. Ja vaarin paku on matkalla, muskarin jälkeen päästään hommiin tosissaan!

12 kommenttia

 1. Oo, mahtavaa! Onnittelut uudesta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on lastenhuone! 😁😍

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sulle pitääkin antaa uus osoite et pääset kattoo vauvaa..... :D

   Poista
 3. Jes! Paljon onnea uudesta kodista<3

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Kylläpä asia järjestyi nopealla aikataululla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meni joo! Nopeat syö hitaat tässä asunnon etsinnässä onneks oltiin kerrankin tarpeeks nopeita :) mut en kyllä itsekään ajatellu viikko sitte ku käytiin kattomassa että nyt me jo nukutaan siellä :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !