Syysbileiden goodiebag


Parin viikon takaiset syysbileet oli ensimmäinen meidän verkoston tapahtuma, jossa minä olin mukana järjestäjätiimissä. Sähköpostien lähettely firmojen kanssa oli jännittävää ja opettavaistakin. Kun goodiebagin lahjat tulivat isoina pahvilaatikoina kotiovelle, oli olo kuin jouluna.

Iloksemme mukaan lähti muutama maahantuoja ja saatiin tuotteita niin äitien hemmotteluun, koko perheelle kuin myös lasten iloksi. Mukana oli muutamia ennestään tuttuja brändejä, joiden tuotteita olen käyttänytkin. Muutama taas sellainen tuttu josta on kuultu, muttei ole koskaan tullut testattua ja ihan uusiakin juttuja..


INVISIBOBLElta kaikki saivat sekä Kids- että Slim- ponnareita. Jos nämä kiemuraiset ponnarit ovat tuttuja niin Kidsit ovat Original ja Nano ponnareiden välikoko. Meille tuli Kidsit sateenkaareen värisinä. Slim taas on halkaisijaltaan suurempi kuin Original, sitä uskaltaa siis säilyttää myös rannekoruna paremmin. Mulla on joskus ollut noita Originaleja, mutta pelkäsin juurikin niiden venymistä ranteessa.

BATISTE kuivasampoo sai aikaan useamman "ihanaa" henkäyksen, kun kurkistelimme bagien sisään jo Helsingissä. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta kuivasampoosta, mutta tätä olen nyt testannut pari kertaa.

NATURAL WORLD Coconut Water on minulle täysin uusi tuttavuus. Paketissa lukee Hydration & Shine Weightles Hair oil. Tällä on kaksi käyttötapaa, sen voi levittää kosteisiin hiuksiin ja pestä pois tai sitten jättää hiuksiin. Olen kokeillut tätä vasta kerran saunan jälkeen hiuksiin jättäen ja hiukset kuivuivat kevyiksi eikä lainkaan öljyisiksi.

TANGLE TEEZER taitaa olla jo kaikille tuttu brändinä, mutta meidän tauloudessa tämä Frozen harja on ensimmäinen.


THE KONJAC SPONGE  kasvosieni on mulle niin ikään täysin uusi tuttavuus. Julia (Sininen Norsu ja Samettikarhu) kertoili jo kokeilleensa omaansa ja nyt vasta minäkin perehdyin käyttöohjeisiin. Eipä ne niin monimutkaiset olleetkaan. Lyhykäisyydessään: kastele sieni ja hiero pyörivin liikkein, käytä naamasaippuaa tai älä käytä ja sienen huolellinen huuhtominen ja kuivatus. Ehkä testaankin tämän jo heti seuraavalla kasvopesulla.

BODYBOOM kahvipohjainen vartalokuorinta. Mulla on nyt kiire kuluttaa meidän aikaisemmat kuorinta aineet, että pääsen testaamaan tätä. BodyBoomilla on laaja valikoima erilaisia kuorintoja, joista me saatiin Mangot. Paketissa sanotaan tämän taistelevan selluliittia ja venymäarpia vastaan kofeiinin avulla ja kuorivina ja puhdistavina aineina on himalajansuola ja ruskea sokeri. Sillon kun meillä ei ole mitään kaupan tai Foreverin kuorintoja olen käyttänyt puoliskoni kahvinpurut sokerin kanssa kuorintaan, joten kahvin vaikutukset iholla on jotenkuten tiedossa ja tämän testaamista odotan innolla.

KOCOSTAR on korealainen kosmetiikkamerkki ja heidän valikoimastaan riittää hemmottelua päästävarpaisiin. On hiusnaamio, kasvonaamioita, käsinaamioita, jopa kynsille ja kynsinauhoille on oma naamionsa, kuin myös jaloille löytyy kuorintaa ja naamioita. Näin pari mainitakseni. Me saimme Kocostarilta Camellia Happy Mask kangasnaamiot. Eli kosteuttava kankainen kasvonaamio.

FLOW KOSMETIIKKA on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja heiltä saimme Lime & Mansikka vartalon kuorinnan. Kuoriva-ainesosa on himalajansuola. Tämäkin pääsee testiin heti kun vanhat purkit tyhjenevät. Jos mun pitäisi sanoa yksi arjen hemmottelujuttu just mulle, niin se on kokovartalokuorinta saunassa.


Kotimaisissa LEMON JUICE & GLYCERINE uudelleen lanseeratuissa käsivoiteessa ja käsikuorinnassa on raikas tuoksu ja kuoriva-ainesosa on luomuriisirakeet. 

SINFUL COLORSilta jokainen sai kaksi kynsilakkaa, kaikkiaan värejä oli viisi, ja osa pääsi sitten herkuttelemaan extraväreillä, kun ylimääräiset bagit arvottiin. Mun värit on Pink of me ja tummempi Daredevil.

REAL TECHNIQUES meikkisieni. Nyt ihan pakkomyöntää, että mulla ei ole tällä hetkellä edes omalle iholleni sopivaa meikkivoidetta, joten tämä saa odottaa vielä hetken paketissaan. 


Tämä on uusi MEDISOFT tuote perhe koko perheelle. Nämä myös valmistetaan Suomessa ja kaikissa on iholle luonnollin pH5,5 ph-arvo. Settiin kuuluu täysin saippuaton hoitava pesuneste, sekä parabeenittomat ja väriaineettomat hoitava vartalovoide ja hoitava käsivoide.


Meidän perheessä on vain yksi kahvinjuoja eli puoliskoni saa testailla näitä. SLURPilta saatiin tummapaahtoista India Monsoon Malabar kahvia ja ainakin se on saanut puoliskoltani paljon kehuja. Slurpilla on muutenkin tosi kätevä liikeidea, heiltä voi tilata pienpaahtimoiden vastapaahdettua kahvia suoraan omaan postilaatikkoon/luukkuun joko kerran tai kahdesti kuussa toimitettuna. Meidän iltamat oli 2.9. ja nämä kahvit on paahdettu 28.8. eli erittäin tuoreesta tavarasta kyse.

CAFFI lähetti Nicaragua Las Segovias nimistä vaaleaa keskipaahtoista kahvia. Mielenkiinnolla odotan puoliskoni avaavan tämän kahvin, koska tämän kuvauksessa kerrotaan jälkimausta jäävän suuhun "raikas verigreipin olemus". Caffilta löytyy myymälät Iso Omenasta, Flamingosta, Sellosta ja Lasipalatsi. Heillä on myös verkkokauppa.


LUMENElta saimme uuden Lähde sarjan Intense Hydration 24h Moisturizer -tehokosteusvoiteen, Actic Dew Quenching Aqua Serum -tehokosteuttavan seerumin sekä Arctic Spring Water Enriched Facial Mist -kosteuttavan ja raikastavan kasvosuihkeen. Nämä odottavat vielä käyttöön ottoa. Tuon seerumin pullo muuten yllätti kun avasin sen laatikostaan, söpö pipettipullo!


MINIME.FIltä saatiin tuliaisia lapsille. Söpön ZOOcchini pöllöhelistimen ikäsuositus on 0+ ja tämä meidän pääsee ilahduttamaan kummityttöäni. Suurin osa sai kaksi erilaista Bloomingvillen kaunista lasten lasia: pupun ja peuran. Meille kotiutui kaksi pupua. Jos muuten ihastuit näihin laseihin niin kannattaa käydä kurkistamassa myös muita saman merkin astioita ja sisustus juttuja. Ne on kauniita ja söpöjä yhtäaikaa!


Viimeisenä mut ei vähäisimpinä. Itseasiassa Goodiebageissä aika suuressakin roolissa olevat veikeät muumi kassit  saatiin BLUE HOUSE OYltä.


Illan seurustelujuoman tarjosi MOST WANTED WINES. Tämä kuivahko raikkaan hapokas ja puhtaan hedelmäinen Most Wanted Riesling sai illan aikana runsaasti kehuja ja jos uteliaisuutesi heräsi niin kannattaa kurkkia Alkon nettivalikoimaa loppukuusta, kun viini on vasta tulossa myyntiin.

Ja kun tässä on nyt käyty kaikki tapahtumamme yhteistyökumppanit läpi niin ei unohdeta illan ohjelman tarjonnutta  LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDASta eikä RADISSON BLU ROYAL HELSINKI hotelia. Kiitos vielä kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille. 

No niin. Ootko vielä messissä? Nyt päästään nimittäin siihen itseasiaan, eli arvontaan! Muutaman yllättävän poisjäämisen takia arvottiin parin kassin sisältö osallistujille. Näin ollen kaikille tuli joitakin tuotteita tuplamäärä. Omat tuplani jaoin kahteen settiin. Toisen arvon täällä blogissa ja toisen instassa.

BLOGIARVONTA 

Naturalworld Coconut Water - hiusöljy
Lemon juice & Glyserine Käsikuorinta & Käsivoide
Sinfulcolors kynsilakka sävyssä Pink of me 



SÄÄNNÖT

 kommentoi toimiva sähköpostiosoite 1 arpa
+
seuraa @sangynalla instagramissa 1 arpa
+
tykkää Sängyn alla sivusta facebookissa 1 arpa
=
max 3 arpaa

*BONUS* jos olet lukijana myös bloggerissa tuplaat arpasi, eli max 6 arpaa. Lukijaksi voi liittyä painamalla sinistä "Lue" nappia, joka löytyy sivun pohjalta vasemmasta alalaidasta.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy lauantaina 23.9.klo 1900.
Onnea arvontaan!

Instagramissa on tämmönen setti arvonnassa:

49 kommenttia

  1. Seurailen bloggerin, fb:n ja instan kautta eli kaikilla kuudella arvalla mukaan!
    Lemon Juicen tuotteet on kautta aikojen olleet ihania.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kiva arvonta! Vasta löysin blogisi, mutta vauvakuumeisena jään lueskelemaan muitakin juttujasi! Liityin seuraajaksi Instassa ja Bloggerissa - laskinko oikein, että näin minulla olisi neljä arpaa?

    katarimaria@iki.fi

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa :-) 5 arvalla mukana

    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Jopas on ollut ihana goodieback!

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Yhdellä mukaan kivaan arvontaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa ja kaikilla kuudella arpasella! Instassa mnt65, facebookin puolella Marja-Liisa K.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Yksi arpa. Olet kiva, kun päästät lukijatkin osalliseksi goodiebagista! :) bellis2(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa.
    kirsi.huotari79@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Mukana kolmella arvalla :)

    Kirjonen.salla@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Hennajenniina
    Mukaan arvontaan, Laitilan kukko olut on ainakin näistä sinulle annetuista lahjoista tuttu:)

    VastaaPoista
  12. 6 arvalla mukana :)
    Jessu881@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Moikka ja yhdellä arvalla hienoon arvontaan mukaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa, instassa seurailen. :) saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogger, insta ja face seurannassa. Eli kaikilla 6 arvalla mukana!
      Ylonen.henna@gmail.com

      Poista
  15. Onpa ollut paljon kaikkea! Mukana neljällä arvalla :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Aivan mahtava goodiebag kyllä! :) Mukaan 6 arvalla. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Onpa kiva arvonta! Harvoin tulee kommentoitua mitään tai osallistuttua blogiarvontoihin, mutta kokeillaan tällä kertaa onnea. Seurailen instagramissa ja facebookissa, ja olen myös bloggerissa lukijana eli kaikilla kuudella arvalla mukaan kisaan! saini.hakkinen@gmail.com 😊

    VastaaPoista
  18. Seuraan igssä ja bloggerissa. (Nyt myös julkisesti aikaisemmin nimettömänä :D )

    Lapsekkaana (ät) Gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kahdella arvalla bloggerin kautta mukaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Mukaan yhdellä arvalla :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  21. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla!
    hleinonen81@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mukana yhdellä arvalla.
    marjo.heinonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. 4 arvalla mukana :) maatiaiskananen@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Oo,kuudella arvalla mukaan!
    Ps. Noi lasit on ihanat!! 😍

    VastaaPoista
  26. Mukana kuudella arvalla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Seuraan bloggerin kautta ja kommentoin, joten kaksi arpaa? :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  28. 3 arvalla mukana (:
    elkkuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukana
    Sannaohl@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kivat tuotteet!!

    jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kuudella arvalla mukana kivassa arvonnassa.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  32. Mukana kivassa arvonnassa :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mukaan arvontaan arvalla, kaunista syksyä.
    -Arppa-
    maijamummu1@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Kaikilla kuudella arvalla mukana! (Insta @elisemaaria)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Mukana neljällä :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Mukana arvonnassa :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Yhdellä mukaan! markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Mukana yhdellä arvalla:) mirkku88@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Mukana arvonnassa! Bloggerlukija olen. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  40. mukana yhdellä pirpanaunelmia@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. yhdellä arvalla mukana hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  42. Blogger-lukijana mukaan kahdella.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  43. Mukana, seuraan instagrammissa eli kaksi arpaa :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Kaikilla kanavilla oon ollut seuraajana jo jonkin aikaa, eli huimat kuusi arpaa! :)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  45. Mukana kivassa arvonnassa.
    1 arpa
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Yksi arpa, kiitos!
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  47. Yhdellä mukana :)
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Kuudella arvalla mukaan!
    Saint Louis (saintlouislovesmusic@gmail.com)

    VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !