79neliötä - part 2 replay


Aloitin meidän kodin esittelyn tietenkin eteisestä ja heti seuraavana vuorossa olikin meidän makkari eli 79neliötä - part 2. No en kylläkään ole päässyt vielä kolmatta esittelyä pidemmälle, mutta nyt palataan takaisin tuohon kakkoseen ja otetaan sen esittely nopeasti uusiksi. Nimittäin. Puoliskoni hikoillessa täysvarustuksessa heinäkuun helteillä metsässä, minä päätin uusia meidän perheen nukkumisjärjestelyt.

Ollaan aina silloin tällöin puhuttu huoneiden vaihtamisesta ja mietitty olisiko kuitenkin lastenhuoneen parempi olla tuo valoisampi ja isompi huone. Silloin kun kannettiin lastensängyt meidän makkariin päätettiin, ettei niitä enää kanneta takaisin violettiin huoneeseen, vaan hankitaan sitten kerrossänky suoraan sinne. 


Kerrossänky on tulossa, mutta Jekku joutui jo lattialle, koska kiipesi pois pinnasängystä. Tuo patjan puolikas oli alunperin lastenhuoneessa minua varten, että voin yöllä kömpiä siihen imettämään. Meidän yöheräilyihin tämä uusi järjestys ei ole vielä vaikuttanut. Jekku herää vähintään sen 2-3 kertaa yössä ja Elpu vaihtelevasti. Patja on nyt siinä missä pinnasänky oli vielä eilen.

Lapset saivat tuon Ryhmä Hau pallomeren synttärilahjaksi ja se on joka päivä leikeissä mukana. Tilaakin huoneesse on, joten miksipä sitä pitäisi sieltä mihinkään varastoon siirtää. Lelut olivat alunperin heti oven vieressä, mutta totesin että huone on parempi ilman sitä ja nyt hylly ja tavarat löytyy vaatehuoneesta. 


Kerrossängyn lisäksi, haluaisin kirjoille omat hyllyt, mutta mietitään niitä sitten kun kerrossänky on löytänyt paikkansa ja saadaan huoneen järjestystä vähän selkeytymään. Ja tottakai olen jo suunnitellut maalaavani tuon takaseinän, vaikka liimasinkin sinne jo pimeässähohtavat avaruustarrat. Ostin ne jo keväällä heräteostoksena Lidlistä maksoi muistaakseni 3,95€

Unelmieni lastenhuoneessa on tilaa leikkiä, lukunurkka ja tilaa myös piirtämiselle. Nukkekoti on nyt vallannut pöydän - eli piirrustus tilan -, mutta kun muistelen omaa lapsuuttani, niin lattiallahan me siskojeni kanssa piirrettiin. Paloauto kätkee sisälleen duplot. Elpun pöllölamppu on turvassa tuolla hyllyllä kaikkien lasten koristeiden kanssa, odottaen yöpöytää. Tosin en tiedä saako Elpu yläsänkyynsä yöpyötää... tuskin.

Tänään ollaan muuten asuttu tasan vuosi tässä nykyisessä ihanassa kodissa 😍😍
Ai missä kaikki lelut on... Piilossa tietenkin :D Toki lapsilla on vapaa pääsy vaatehuoneeseen :) Kirjat, palapelit ja muumilehdet löytyy kenkähyllystä ja muut lelut leluhyllystä.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !