52 Kuvaa


Tässä on neljä ensimmäistä mahakuvaa. Nyt mulla ei oo mitään hajua, milloin ensimmäinen on otettu, koska tuota alla olevaa gifiä varten kuvia rajatessa poistin sitten ajatuksissani kaikki alkuperäiset ja ekasta kuvasta ei näköjään ollutkaan muita versioita. Oletan että se on otettu aika pian plussan jälkeen jos ei heti plussaus yönä.

Mulla ei ollut mitään logiikkaa tässä kuvatessa, kunhan räpsin aina kun muistin, että on sitten edes jotain kuvia muistona. Välillä tuli viikon tai parinkin tauko ja välillä otin peräkkäisinä päivinä. Mahan kasvun näkisi varmaan selvemmin jos olisi jo kuvatessa ajatellut tällaista kollaasihommaa etukäteen, aina samat vaatteet ja merkannut sekä kameran että kuvattavan paikan rastilla lattiaan ja seinään.

Kuvat ovat ihan sen näköisiä mitä ovatkin: omaksi muistoksi otettuja. Mulla on näitä kännykkäräpsyjä yhteensä 52 päivältä, tästä puuttuu siskoni ottamat kuvat rv37+0 ja 40+6. Suurimmasta osasta löytyy myös edestä ja toiseltakin sivulta otetut kuvat ja pelkkiä mahakuvia mun puhelimessa on n.400. Ajattelin tehdä noista 52 kuvasta tällaiset neljän kuvan ketjut, mutta puoliskoni ehdotti Gifiä. Joten tässä se on.


Ukkeli on aivan ihana ja pitänyt sekä mahaikävän että vauvakuumeen loitolla. Silti mun on tunnustettava, että illalla näitä kuvia katsellessa tuli pieni itku pari päivää sitten. Oli tuo mahakin aivan ihana.

14 kommenttia

 1. Tosi hauska toi GIF :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D mua naurattaa muutamat asut, todellista raskaus muotia :'D

   Poista
 2. Aivan ihana tuo kuvakooste. Siinä näkee todella hyvin vatsan kasvun.♥
  Mä räpsin myös Hugon odotusaikana masusta kuvia ja tein niistä kollaasit. Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa. :) http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2015/08/raskaana-viimeista-kertaa.html

  VastaaPoista
 3. Ihana idea kyl tuo! :) Näitä on niin kiva varmasti katsella jälkeenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kuvat on kyllä parhaita muistoja :)

   Poista
 4. Ooo, mahtava tuo GIF! Voi kunpa mullakin riittäis mahakuvia tuollaiseen! :D Täytyy nyt alkaa säännöllisesti muutenkin ottamaan, kun viimeinen kolmannes on starttaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, viimeisellä kolmanneksella taitaa kuitenkin kasvua tulla eniten :) mun vinkki kaikille raskaana oleville olis varmaan että kuvaa kuvaa kuvaa ja kuvaa sitä mahaa :D

   Poista
 5. Tää oli tosi ihana! <3

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !