Tyttöjen ilta! #kaksplussyysbileet


On lauantai ja kello lyö kaksi. Minua alkaa jännittää. Parin kuukauden suunnittelu ja valmistelu on nyt Goodiebagien kasausta ja illanviettoa vaille valmis. Tänään me juhlitaan syksyä Kaksplus blogiverkostolaisten kanssa. Olen ensimmäistä kertaa auttamassa järjestelyissä ja suuntaan pahvilaatikoilla lastatun autoni kohti Helsinkiä.

Helsingissä ajaminen on hieman pelottavaa. Navigaattori neuvoo puoliksi mitä sattuu, eikä katujen nimiä ehdi nähdä kylteistä ajaessa. Jopa bussit ohittavat minut. Löydän kuitenin suht helposti perille Radisson Blu Royal Helsinki hotellin pääovien eteen, vieläpä täysin ajallaan. Ystävällinen henkilökunta opastaa minut oikeaan paikkaan ja sähläyksistäni huolimatta auttavat flappitaulujen, valkokankaiden  ja kaiuttimien kanssa hymyssä suin.


Kasataan kaikille osallistujille Goodiebagit Jennin, Nean ja Matleenan kanssa. Meille on katettu pitkä pöytä täyteen laseja suureen kokoustilaan. Ravintolan henkilökunta on laittanut Viinit ja Oluet valmiiksi coolereihin. Ihmisten saapuessa puheen sorina ja kameroiden suljinäänet täyttävät huoneen. Unohtamattakaan taustalla soivaa despacitoa.

Tänään juhlitaan, joten illan ainoa virallinen ohjelmanumero on tietenkin teemaan sopiva Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tarjoama Olut Tasting. Lyhyessä koulutuksessa käydään läpi Oluen historiaa ja olut sanastoa sekä tientenkin oluen maun osia. Vaikka koulussa olen aina ollut lähestulkoon esiintymiskammoinen, nyt  koulutuksen veto ei jännitä yhtään. Tiedä sitten miten se meni ja mitä muut olivat esityksestäni mieltä.Esityksen jälkeen ennen maistelua esitettiin kaikkein kiperin kysymys: Sopiiko Laitilan Kukko oluet keliaakikolle? Lyhyen googlettelun ja pullojen tutkimisen jälkeen todettiin, että sopii ja päästiin aloittamaan. Juomien kaatelu heitti ajatukset suoraan seitsemän vuoden takaisiin kouluvuosiin ja Oppipoikaan Rovaniemelle. Ja kyllä bloginaapurit löysivät sieltä ihan niitä oikeita maku- ja sävyeroja mitä Kukko Pils, Kukko Helles ja Kukko Swhartz tarjosivat. (kuva muuten huijaa, lasit oli vinossa niin että oikean puoleinen lasi oli ensimmäisenä ja maisteltiin ja haisteltiin kyllä vaaleimmasta tummimpaan.)

Arvottiin parin peruuntumisen takia ylimääräisiksi jääneiden goodiebagien sisältö ja esiteltiin lyhyesti samalla yhteistyökumppaneita. Siitä vaihdettiinkin sitten sujuvasti vapaalle. Paljon puhetta ja paljon kuvia, mutta eniten naurua ja hymyjä.

petra ja kootut selitykset... ilmeissä ja eleissä löytyy  😂

Sain kasvattaa kamerakuumettani kuvaamalla Julian kameralla. Kuuntelimme koko porukalla, miten eläväisesti Pauliina latoi faktoja pöytään ison koulun talkootöistä. Nauroimme epäonnistuneille kuville, joita otettiin koko ajan lisää. Onnistuneitakin kuvia otettiin erittäin runsaasti.

Kiitos kaikille osallistujille, oli ihana nähdä, vaikken kaikkien kanssa ehtinytkään jutella. Kiitos kuvista Matleena - Helmoissa ja Julia - Sininen norsu ja samettikarhu. Ja iso kiitos yhteistyökumppaneille!

6 kommenttia

 1. Ihanat juhlat olitte järjestäneet! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! <3

   Poista
 2. Kiitos vielä huippu hauskasta illasta, jonka olitte meille kaikille järjestäneet!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta! Oli ihana nähdä 😍

   Poista
 3. Excellent blog here! Also your website loads up very fast!

  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?

  I wish my web site loaded up as fast as yours lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you for your kind words! Nice to hear that my blog is working well :) i guess my web host is Blogger and I dont have any affliate link that I know of. :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !