Hiuksissa hiekkaa

Sinä yönä rannalla vihdoinkin
Ihan varovasti sun kättäsi kosketin
Aika liikkui hitaammin 
Sinä hengähdit hiljaa
Sinne alle sotkuisen katoksen
Kesä tuli niin äkkii ja häipyi hiipien
Me valvottiin palellen
Mul oli hiuksissa hiekkaa
- Maija Vilkkumaa: Hiuksissa hiekkaa -


Me ehdittiin kuin ehdittiinkin viettämään eilen pari tuntia laadukasta parisuhdeaikaa. Lähdettiin sinne frisbeegolf-radalle ja saatiin heitettyä kaikki 9 väylää alle tunnissa. 

Sunnuntai iltana meillä meni puolituntia ensimmäisellä väylällä, kun yritettiin viihdyttää Elpua ja saada hänet kulkemaan meidän perässä mustikoilla houkutellen. Elpu vain pysähtyi jokaisen puskan kohdalla (tietenkin, niinhän me tehtiin koko viime syksy kun pururadalla käytiin kävelyllä) ja olisi varmaan tyhjentänyt ne kaikki. Elpu siis viihtyi kyllä hyvin, mutta meidän heittämisestä ei tullut oikein mitään. 


Nyt kahdestaan yhdistettiin kaksi lajia,  oli vähän pakkokin kun jokaisen väylän aloituspaikalta löytyi pokestop, eihän niitä nyt voinut ohittaa! Kyllä vaan meilläkin löytyy pokemon Go puhelimista. Maasto oli vähintäänkin mielenkiintoisen haastava tämän mahan kanssa, mutta hauskaa meillä kyllä oli ja hiki tuli, kun tarvottiin ylös alas kivikkoisia polkuja pitkin.

Urheilun luonnollisena jatkeena tulee tietenkin syöminen. Vihdoinkin löytyi se puoliskoni kaipaama salaattibaari. Matkalla parkkipaikalta syömään piipahdettiin yhdessä sänkyliikkeessä, ihan vaan koska mulla on taipumusta näyteikkunashoppailuun. Yllätyin kun puoliskoni suostui. Kyllä alkoi uusi kunnollinen sänky houkuttelemaan, mutta ihmetellään sitä sitten kun löydetään se isompi koti. 


Meidän treffit päättyivät kun äiti ilmoitti olevansa Elpun kanssa jo Kirpputori Silinterin pihalla. Mekin sitten ajettiin sinne ja saatiin iloinen tyttönen syliin heti parkkipaikalla. Kierreltiin vähäsen ja tyhjennettiin mun pikkusiskon pöytä. 

Tuo otsikko ja Maijan ihanan romanttinen kappale voisivat olla suoraan meidän ensi tapaamiselta. Mie hain puoliskoni silloin matkakeskukselta ja mentiin suoraan tuonne samaiselle rannalle uimaan. Ne voisivat myös kuvastaa meidän eilistä, romanttista (heh) laatuaikaa. Tuolla samaisella rannalla on myös otettu ensimmäiset kuvat meistä yhdessä.


Todellisuudessa ne kertovat enemmän tämän päiväisestä ulkoilusta. Hiekkalaatikon reunalla istuessa sain kaksi kourallista ihanaa hienoa hiekkaa suoraan päälleni. Niin että oli sitä hiekkaa vähän (tai siis aika paljon) muuallakin kuin hiuksissa. Ei ole kovin häävi tunne kun hiekka valuu paidan sisällä mahaa ja selkää pitkin.

Käytiin taas vaihteeksi koulun pihalla leikkimässä. Minä kävellen ja Elpu hienosti pyöräillen lähes koko matkan molempiin suuntiin. Ylämäissä ja jyrkässä alamäessa autoin. Pakko edelleen ihmetellä miten äkkiä Elpu on hoksannut tuon potkupyörän. Tänään hän lasketteli loivaa alamäkeä jonkin matkaa jo molemmat jalat ilmassa!

Nyt puhelimiin vielä vähän lisää virtaa ja saatetaan suunnistaa pokemon kävelylle.... :D

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !