Babyshower


En ollut aivan varma järjestettäisiinkö minulle tällä kertaa vauvakutsuja, ensimmäisetkään ei todellakaan olleet itsestäänselvyys. Kovasti tottakai juhlia toivoin, mutta olin jo luovuttanut. Ajattelin ettei ainakaan yllätykseksi mulle kukaan niitä järjestä. En edes tiedä kuka olisi tai kenet olisin kutsunut.

Voitte kuvitella kuinka ilahduin, kun kirkossa eräs sisar tuli kysymään meidän aikatauluja, jotta saataisiin päivämäärä juhlalle! Mun Babyshower oli siis nyt viime lauantaina rv 38+1. Ne vietettiin yhden seurakunnan jäsenen kotona ja se koti oli kyllä aivan huikea! Voisin hehkuttaa sitä pelkkää taloa vaikka kuinka.

Sain luvan kutsua myös omia ystäviä. Olin aika lyhyellä varoitusajalla liikkeellä, enkä oikein osannut edes kutsua ketään. Serkkujani suorastaan pyysin valitsemaan mieluummin viikko babyshowerin jälkeen juhlittavat Tuhinan 2v synttärit, jos vain toiseen pääsevät.

Kutsuin kaksi työkaveria, joista toinen pääsi ja puoliskoni siskot joista kukaan ei tällä kertaa pystynyt osallistumaan. Oma äitini ja pikkusisko pääsivät tulemaan. Enimmillään meitä oli paikalla yhdeksän sekä Tuhina ja ystäväni lapsi. Mammaporukkaa en ehtinyt kutsua, kun ryhmässä olikin jo viesti samana päivänä olevista 2v synttäreistä. Sinne mekin Tuhinan kanssa sitten suunnistettiin omien juhlieni jälkeen.


Babyshowerin tarjoilupöydästä löytyi salaattia - vesimelonilla ja ananaksella NAM!, sipsiä ja kasviksia sekä kolmea eri dippiä ja makeana puolukkapiirakkaa ja jotain tosi hyvää ja tosi suklaista - josta puoliskoni heti kysyi toinko hänelle, enpä tajunnut. En myöskään tajunnut ottaa tarjoiluista kuvaa ja mulla oli puhelinkin autossa vaikka kuinka kauan.

Kokeneemmat äidit ja tädit kertoivat meille nuoremmille miten isosisarus on reagoinut uuteen tulokkaaseen. Nähtäväksi jää millainen Tuhina sitten on. Muutenkin kuultiin paljon ihania muistoja näiltä äideiltä. Emäntämme esitteli meille myös koko talon ja siellä oli paljon kaikkea mitä itsekin haluan ottaa huomioon, jos ja kun me oma talo rakennetaan - kuraeteinen, pyykkikuilu, kodinhoitohuone, lasten oma alue.

Suurin yllätys mulle oli ohjelma ja sain hyviä ideoita sitten mun siskojen ja läheisten babyshowereita varten. Tuhinan babyshowerissa mun lemppari oli mahan ympäryksen arvailu ja olin jo ottamassa mittanauhaa mukaan varmuuden vuoksi, mutta se unohtui eteisen lipastolle.

Lyhyesti sanottuna ohjelmassa oli lahjojen avaamista, ruokailua ja muutama kilpailu. Kirkossa sain vielä muutaman lahjan lisää sisarilta jotka eivät päässeet paikalle. Kuvan otin kotona ja ehdin jo pestä ja keittää nuo tuttipullot jotka lahjaksi sain. Ohjelmista en halua paljastaa sen enempää mitä kuvat kertovat, koska joku sellainen jonka pääsen joskus pian yllättämään saattaa lukea tätä.

Kaikesta alun jännityksestä ja myöhästymisestä selvittyäni mulla oli aivan ihana päivä! Sää oli aivan täydellinen, Tuhina nautti kun näki taas kaverinsa, mummun ja tädin. Ja minä olin ihmeissäni, että nämä sisaret olivat järjestäneet meille kivan päivän. Kotimatkalla soitin puoliskolleni ja hänkin ihmetteli kuinka iloinen oikeasti olin kutsujen jälkeen. 

4 kommenttia

 1. Oi kuulostaa niin kivalta! Mäkään en osannut odottaa juhlia toisen kohdalla, mutta niin ne vaan järjestettiin :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/7/16 17:42

  Onpa ihanaa, että sait juhlat. Tuntuu hyvältä, että saa erityistä huomiointia muilta. Tuo Pihapiirissä-kirja on meidän 1-vuotiaalle uskomaton hitti. Otan sen aina automatkoillekin mukaan. -kirmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä todellakin tulee aina tosi hyvä mieli kun huomaa että ympärillä on sittenkin ihmisiä jotka välittävät :) Me ollaan tutkittu sitä vasta pari kertaa :D Kirjat on kyllä ihan huippuja automatkoilla :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !