65 neliötä - part 1

Tervetuloa  meille! Vihdoinkin vaikka "vain" näin kuvien välityksellä. Aloitetaan tupatarkastus-kierros tietenkin eteisestä. Tai oikeastaan meinasin aloittaa jo rappukäytävän kuvaamisella, mutta ehkä riittää jos kerron rapun parhaat:
 1. Esteettömyys - alaovi on automaattinen! Avaimen paikka on ulkoseinässä ja ovi aukeaa itsestään. Ai että on luksusta vaunujen kanssa! Ja sisällä taas on sellainen invanappi seinässä, ja kukas muukaan sitä meidän perheessä painaa kuin Tuhina. Talven aikana on pituuttakin tullut sen verran että hän ylttää siihen jo ihan itse (sydänsilmähymiö)
 2. Vaunut saa jättää parkkiin rappusten alle! Alaovi on aina lukossa niin ei tarvitse pelätä vaunujen puolesta.
 3. Hissi - luksusta kun ei tarvitse ostoksia tai reissukamoja raahata rappusia pitkin ja ajoittan kun tuon vaunut kotiin saakka niin hei mun ei tarvitse kantaa niitä!
Mutta takaisin siihen eteiseen.Tähän asuntoon muuttaessa Ikean kenkäkaappi päätyi vaatehuoneeseen ja hommattiin ihan tavallinen kenkähylly naulakon alle. Hattu hyllyllä säilyy milloin mitäkin, minun mielestäni ylimääräistä rojua mikä kuuluisi jonnekin ihan muualle. Kunhan vain keksisin että minne. Valkoisessa pahvilaatikossa on rikkinäinen lamppu ja foreverin pahvilaatikossa taas puoliskoni koulukirjat.

Vaunutkin mahtuvat eteiseen aina tilapäismajoitukseen. Yleensä ne ovat portaiden alla, naapurin potkukelkan vieressä. Silloin kun käyn vaunujen kanssa kaupassa ne tulee useinmiten ylös saakka. Puoliskoni otti syksyllä ruokaostokset vastuulleen niin vaunutkin ovat sen myötä olleet parkissa alhaalla jatkuvammin.Eteisestä löytyy yläkaapit joissa oli minun ja puoliskoni talvivaatteet, nyt ne valtaa kaikki meidän hengarit. Siivouskomeron päällä on epämääräistä romua sisältävä kaappi. Romuluolaksi ristitty pienempi vaatehuone sisältää kenkäkaapin lisäksi pyykkikorit ja kaiken sen romun jonka kuuluisi olla varastossa jos sellainen olisi.

Eteisestä näkymät ovat olohuoneeseen, minkä kuvat esittelen vasta seuraavana esittelyvuorossa tulevassa olohuonepostauksessa, ja käytävään josta päästäänkin keittiöön, pesuhuoneeseen ja makkariin.

Vielä kerran, Tervetuloa meille! :)

6 kommenttia

 1. Kiva koti siellä. 😊

  VastaaPoista
 2. Kiva koti ja kiva blogi

  VastaaPoista
 3. pakko alkaa seurailemaan kun meillä kans toinen tulossa ja neliöt näyttävät samalta kun meillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä mitä kiva kun kommentoit! pitääkin heti käydä vastavierailulla :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !