56neliötä -part 5

Koti kierros kaksiossa lähestyy loppuaan. Olette saapuneet olohuoneeseen! 

Muistelen maininneeni joskus aiemmin että meillä sisustaa mies. Puoliskoni päätti että tvtaso on oltava mustanruskea. Se ja jörö ostettiin yksiöön johon muutettiin silloin kun tulin tänne. Seuraavaksi tuli hyllyt tvtason päälle, kaksiossa kun asuttiin, oli muuten ensimmäinen yhteinen IKEA reissumme. 

Seuraavaksi tuli taulu, sitten vaihtui matto ja sen jälkeen tuli tummempi ja isompi sohva. Vartavasten tähän nykyisen asunnon olohuoneeseen hankitut huonekalut ovat tietokonepöytä ja tuoli ja tuo haravahylly.
Vihreä roskis työpöydän alla oli synttärilahja joskus ööö ala-asteella (sen lisäksi sain smurffi cd:n). Meillä on vain yksi punainen iso kasset laatikko ja se muuttui askertelu/käsityölaatikosta lelulaatikoksi. Tuo seinätarrapuu oli puoliskoni mestariteos, kunnes Tuhina hoksasi että siinä on kaksi oksaa ja muutama lehti liikaa, no ei ole enää. 

Ylemmän hyllyn päällä on tuikku kippojen ja anopilta saadun kukan lisäksi pikkusiskoni valmistujaiskuva ja Tuhinasta ultraäänikuva sekä valkoinen palikka jonka sain isosiskoltani joululahjaksi (siinä lukee hyvää joulua ja rakkaalle siskolle toisella puolen).

Alemmalla hyllyllä on kihlajaislahjaksi vanhemmiltani saatu lasinen ananas purkki, kaksi valkoista taulua (vihkiäislahja perheeltäni), kynttilälautanen ja koristeella (sain sen puoliskoltani ensimmöisenä yhteisenä naistenpäivänä) ja violetissa kehyksessä isänpäiväkortti puoliskolleni (valokuvataulu minusta ja Tuhinasta, Tuhinan jalanjäljillä koristeltuna).

1 kommentti

  1. Mulla on sulle haaste mun blogissa :) http://10plussanaiti.blogspot.fi/2015/06/koti-varihaaste-1.html

    VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !