56neliötä -part 3

Jatketaan järjestyksessä eteenpäin, vessasta seuraava ovi (oveton aukko) tulee käytävään jonka päädystä aukeaa keittiö. "Keittiö on kodin sydän" sanonta ei päde tässä asunnossa, meillä täällä ei viihdy kukaan juuri koskaan. 


Käytävän ansiosta tämä on hyvin eristetty pikku soppi jossa voi salaa kokata puolisolleen yllätys ruokaa (puoliskollani on sellainen tapa), mutta toisaalta on taas sitten täysin eristyksissä muualla asunnossa olevista ja minä kaipaisin seuraa edes kuulo etäisyydelle. 

Eikä tämä ei ole järin toimiva keittiö kokkaamisen ja tiskaamisen kannalta. Kiinteitä tasoja on tasan tuo pätkä hellan vieressä ja tiskipöytä jonne on sijoitettu se ainut tähän keittiöön sopiva tiskikonemalli. Liesituuletin olisi luksusta, nyt on koko keittiö huurussa ja parhaillaan kaikki muutkin huoneet.

Ruokailu ryhmä on lainassa äitini serkulta. Vihreän lampun ostin aikoinaan Rovaniemellä yksiöni keittiöön, meillä se on ollut aiemmin eteisen ja makkarin lamppuna kunnes täällä pääsi taas keittiiön. Leivänpaahdin on varmasti vanhin keittiön pienkodinkone, se ensimmäinen punainen, sitten tuli sähkövatkain, blenderi, vedenkeitin ja viimeisenä sauvasekoitin. Maustetarjotin on mun babyshowerista - se oli vaippakakun alustana.

2 kommenttia

  1. Ihanat hyvin yhteensopivat noi pienkodinkoneet! :D Söpöt! Muutenkin kivalle näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niin näyttääkin kuvissa :D mutta kyllä mie ootan sitä päivää kun meidän keittiö on oikeesti toimiva ;D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !