56neliötä - part 4

Seuraava ovi onkin melkein aina kiinni. Jos ei kaaoksen takia niin sitten siellä on ikkunat auki ja tuuletin hurisemassa kun pyykit yrittää kuivua ikkunan edessä. Toisaalta taas valoisuuden ja tilan ansiosta tämä on se huone jossa itse viihdyn parhaiten, aina silloin kun se on siisti ja vaatteet kaapeissa.

Makuuhuone on edelleen hieman kesken. Puoliskoni lupasi porata hyllyt seinään heti kun seinät on maalattu. Maalattu on ja porattukin, no yrittänyttä ei laiteta, ilmeisestikin haluttaisiin tauluhylly suoraan jonkun tukiraudan kohdalle kun poranterät meni pilalle. Hyllyt saavat nyt sitten odottaa vuoroaan määrittelemättömön ajan.


Jaettiin sivuseinät, toinen on meidän ja toinen Tuhinan. Meidän puolelta löytyy molemmille "omat" hyllyt, molemmissa taitaa olla kuitenkin eniten minun tavaroita. Plus nukutaankin hyllyihin nähden väärillä puolilla. Minun hyllyltä löytyy kuivatettu ruusukimppu (kosiokimppu) ja tuo tyhjä hajuvesipullo on ensimmäinen "lahja" jonka sain puoliskoltani, se oli tyhjä kun sain sen. Alahyllylle tein aarrearkun äitiyspakkauslaatikosta, siellä on askartelu ja käsityötarvikkeita. Puoliskoni hyllyllä olevan lääkekaapin sain äidiltäni. Päiväpeiton uusin vähän reilu vuosi sitten.


Tuhinan seinustalla on hoitopöytä ja sänky sekä päiväpeiton säilytys arkku, jonka päällä nyt Tuhinan hylly jota ei edes aiota enää tässä asunnossa seinään kiinnittää. Peilinaulakkoon haluan ripustaa hengareissa Tuhinan mekot, muttei keksitty sille sopivaa paikkaa.

Vaatekaappien takana on vaatehuone, siis se eteisessä näkyvä päätyovi, mutta siellä on tällä hetkellä pyykki ja pakkaus kaaos että sinne ei kurkisteta. Se on sitä paitsi koko pituutensta mittaisen tangon puolesta puoliskoni huppareiden valtakuntaa, että ei siellä juuri nähtävää ole. :D

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !