Riemukas sunnuntai


Mun oli pakko jättää meidän viimeinen reissupäivä ja kotiinlähtö, eli sunnuntai, omaksi jutukseen koska sunnuntailta tuli niin paljon kuvia, jotka ei sinänsä liity juhannukseen millään lailla. Ja toisaalta kuvia on taas hmm no paljon, ettei niitä nyt voi olla osaa paljastamatta.

Heräsin sunnuntaina kun äiti tuli 10 yli yhdeksän herättämään. Oltiin melkein ajoissa kirkossa ja Tuhina sotki välipalalla pöksynsä, onneksi oli riepu suojana kaulalla niin mekko pysyi puhtaana iltaan saakka. Kirkon jälkeen syötiin ja ruoan jälkeen pikkusiskoni lähti ajelemaan kotiin. Nukuin päikkärit Tuhinan kanssa ja sillä aikaa myös isosiskoni lähti kotiin.


Mummu ja vaari kävi rullaluistelulenkillä, sillä välin kun me syötiin uudestaan, tutkin yhtä unohtunutta muuttolaatikkoa (tai siis kassiin siirrettyä laatikon sisältöä autotallissa), mukaan lähti pieni pussi aarteita päiväkirjan väliin ja mun nuottikirjat!. Mä niin haluan äitin minipianon meille!

Tuhina ja puoliskoni kävelivät pihalla tosi kauan. Ja tästähän se riemu alkoi! Voitko oikeasti kuvitella kävelemään oppineen lapsen riemua! Sitä miten se loistaa kasvoilla ja jos väsähtää ja muksahtaa niin ei muuta kuin ylös vaan ja matka jatkuu kunnes taas muksahtaa ja uudestaan ja uudestaan! Aivan mahtavaa ja parasta katsoa! Vaikka toisaalta hieman haikeaa, meidän vauva taapertaa ja kohta se on jo virallisesti taapero. Ihana taapertava taapero.


Lähdettiin vielä rannalle kävelylle yhdessä. Tuhinakin käveli osan matkasta ihan itse vaarin kanssa. Tällä kertaa Tuhinaa ei päästetty uimaan ja puoliskoni oli hänen kanssaan rannalla. Tuomiojärven vesi oli vähän lämpimämpää kuin mökillä. Sen verran väsynyt oli pikku neiti että takaisinpäin pääsi vaarin repussa. Ei ollut kaukana etteikö reppuun olisi voinut nukahtaa, siltä ainakin näytti.

Lähdettiin kotimatkalle vielä iltaa kohden ja kotona oltiinkin yhden aikaan. Yksi vilvoittelu pysähdys tehtiin kun peppu puutui ja napattiin Tuhinakin hetkeksi oikomaan raajojaan.


Vähän meinaa reissu väsyttää vielä, varsinkin kun ei oikein ole maltettu mennä ajoissa nukkumaan. Kuvia on taas paljon mistä valikoida ja puhelimen muistia on pitäny tyhjentää ja tietysti kirjoittaa, eilen nukuin päikkärit Tuhinan kanssa.

Tämän viikon ohjelmassa on taas pakkaamista ja seuraava 56neliötä osa on kuvia vailla edelleen joten ne mulla on aikeena ottaa tänään (mun piti ottaa ne eilen öhöm..). Kalenterissa olisi lauantaille valmistujaiset ja läksiäiset, mutten vielä tiedä päästäänkö me sinne.

2 kommenttia

  1. Kivalta näyttää teidän retki! :) tosi söpö toi tuhinan haalari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyväskylässä parasta kesäisin on noi rannat ja polut :) miekin tykkään kun tää Novitan haalari on niinnvärikäs :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !