56neliötä - part 1

Olen suunnitellut tätä juttua melkein vuoden ja salaa harmitellut etten tehnyt tätä heti kun aloitin blogin, vanhassa asunnossa. Se oli hieno ja olisi ollut kiva kun olisi jäänyt muistot myös siitä kodista. Sitten me muutettiinkin yks kaks tänne. Tässä kodissa ollaan nyt asuttu melkein vuosi. 

Kuvittelin että kaksion voisi esitellä hyvin yhdessä tekstissä, mutta todettiin se liian pitkäksi puoliskoni kanssa, joten jaan tämän useampaan osaan. Et varmaankaan otsikosta aavistanut että meidän kodissa on 56 neliötä. Kuvista on varmasti jonkin verran saanut käsitystä meidän kodista, mutta ajattelin kutsua teidät ihan oikeasti meille vierailulle. Nyt kun koti on  siinä kunnossa että yllätysvieraat ei yllätä, mummoani lainaten.

Tervetuloa. 

Riisuthan kenkäsi naulakon alle niin saadaan väliovi kiinni, ulkoovi on kuin pahvia, kaikki äänet käytävästä kuuluu läpi.Naulakko, hmm no se nyt kunhan on. Kengät on piilotettu ja vaunutkin parvekkeella joten nyt on tilaa, yleensä vaunut on tuossa kolossa lipaston ja naulakon välissä. Kuvaus hetkellä meillä oli jouluvalo vielä eteisin valona, tosin jatkojohto oli jo muissa tehtävissä niin ei siitä iloa ole joulun jälkeen ollut. Kattolampun minun isi laittoi makkarin maalausreissulla. 

Peili on kirpparilta ja lipaston on tehnyt ystäväni. Enkelin on maalannut isotäti ja kynttilälautasen sain Varalasta valmistuttuani Tuhinan kummitädiltä. Vihreä adidaksen laukku oli unelmalaukkuni, mutta heitin sen jo roskiin, se oli niin huonossa kunnossa, kulunut, likainen ja vetskarit rikki. Pinkki laukku on sekin saanut osansa elämää, se ostettiin yhdessä puoliskoni kanssa.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !