Puistossa

Viime viikkoon mahtui viileitä, tuulisia ja sateisia päivä ja ihan ääripään tosi lämpimiä päiviä. Vietettiin paljon aikaa kotona kolmistaan, mutta nähtiin myös kavereita ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Ollaan tehty enemmän kotiruokaa ja hullaannuttu uusiin perunoihin.

Hoidettiin kaikki pakolliset menot ja ruokaostokset heti maanantaina päiväsaikaan, niin että illalla rentouduttiin katsoen Dexteriä netflixistä. Seitsemättä kautta odotettiin unohduksiin saakka ja nyt kun se tuli niin kestihän se sen viisi iltaa että se loppui.Tiistaina oleskeltiin omissa oloissamme päivä ja illalla puoliskoni lähti sählyporukan kanssa pelaamaan jalkapalloa. Sillä välin me Tuhinan kanssa reippailtiin roskat ulos ja käytiin puistossa ja postissa ja sitten vielä lähdettiin autolla cittariin viemään postin pakettiautomaattiin lähetys. Säästettiin euro kun vietiin automaattiin, eikä postiin, mutta varmaan hävittiin bensoihin se sama :D Tuhina lähti seikkailemaan kauppakeskuksen käytävälle kun mie opettelin paketin lähettämistä. Onneksi oltiin niin myöhään liikkeellä ettei kauppakeskuksessa ollut juuri ketään enää.

Keskiviikkona tehtiin koko kodin pikasiivous ennen kuin Anni tuli meille taas pitkästä aikaa. Vaihdettiin kuulumiset ja käytiin pienellä kävelyllä. Tuhina käveli pitkän matkaa Annin kädestä kiinni pitäen. Illalla tutustuttiin appivanhempien naapureihin ja ihasteltiin heidän mökkikuvia.Loppu viikosta saatiin yksi uusi ystävä kylään lastensa kanssa, puistoiltiin meidän vauvakerholaisten kanssa takapihan puistossa, yllätyttiin ja ihmeteltiin mattopiiskan hintaa, jokatapauksessa tampattiin kuitenkin meidän olohuoneen matto ensimmäistä kertaa. Kyllä muuten pölisi ja paljon. Tuhina sai myös ensimmäisen oman mehujään, joka oli muuten paha, en ihmettele miksi se sulasi kädessä. Ja tehtiin myös testi miten onnistuu pillimehun juonti, meilläkin voisi olla käyttöä sellaiselle mehujehulle, siihen törmättiin ekaa kertaa 2014 lapsimessuilla ja nyt sitä on näkyny monissa blogeissakin, ei nimittäin tarvitse paljon puristaa purkkia että  mehut on sylissä.Sunnuntaina oli pohjoismaiden yhteinen vaarnakonfferenssi, eli tavallisia sunnuntaikokouksia ei ollut, eikä meille ollut mahdollista lähteä helsinkiin tai lahteen sitä katsomaan. Niinpä käytiin puistossa ja Tuhina söi tosi reippaasti koko päivän! Illalla käytiin koko perheen ja  puoliskoni pikkuveljen kanssa viemässä meidän auto uudestaan pajalle, jarrupoljinta piti vähän hienosäätää.

Ollaan puoliskoni kanssa ihan pihalla viikonpäivistä. Dexterin loputtua ollaan nyt katsottu Orphan Blackiä ja kertaalleen miekin valvoin aamu viiteen. Miksi vauva nukkuu heräilemättä aina silloin kun itse vahingossa valvoo?

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !