Kuperkeikka

Juhlan kunniaksi Tuhinalla on ensimmäistä kertaa mekko päällä. Anopin synttäreillä harjoitellaan kuperkeikkaa. Anoppi, puoliskoni, pikkuveli ja 2v veljenpoika. Ja appiukko on sille veljenpojalle tätä taitoa alun alkaen alkanut opettaa. Mahtavat isovanhemmat meillä siis täytyy todeta! :)


Veljenpoika ei oikein meinannut uskoa ettei vauva osaa potkuautoa ajaa mutta hyvin ymmärsi että vauva nukkuu ja huutaa. Mahtaa olla nuo D-tipat syynä lisääntyneeseen itkemiseen? Ei se auta kuin testata. Nyt ollaan pari päivää ilman ja jos helpottaa niin merkki vaihtuu. Onneksi on näitä kanssa vanhempia jotka ovat jo omille vauvoilleen paremmat tipat löytäneet niin on vähän osviittaa mitkä vois olla hellävaraisempia pikkumasulle.

Tuhina on myös nukkunut ensimmäisen yönsä yöpuvussa! Pitihän neiti pukea vaunulenkkiä varten, kun äiti ja isi päätti pitää perinteisen leffaillan hakemalla sen leffan vuokraamosta. Ja jostain syystä toistaiseksi vaunut on myös kotona se päikkäreiden nukkuma paikka jos sylistä haluaa laskea pois. Yöt Tuhina nukkuu itsekseen äitin ja isin välissä tosin. 


Luulen että tää sylivauva kausi alkoi kun aloin imettää istualtaan. Alkuun kun sairaalassa opin kyljeltään ja ensimmäisen yön yöhoitajasta traumatisoituneena en muita tapoja sitten viikkoon yrittänytkään. Kyljelleen kun Tuhina nukahti saatoin vain jättää siihen sängylle tai siirtää kehtoon mutta oi apua kun aiot laskea käsivarsille tai kesken röyhtäisyn olkapäälle nukahtaneen neidin siihen viereesi tai sinne kehtoon.... (ne vaunut toimii tässä) Tämä aiheutti pientä itkuisuutta siellä mummin synttäreilläkin, mutta kun en omista imetyspaitoja niin pakko se oli saada paita päälle takaisin.

Mutta toisaalta kotona meillä ollaankin vaippasillaan näillä säillä että ihokontaktia Tuhinalle paljon tarjolla, niin mikäs sen parempaa kun äitikin nukkuu ne päikkärit neiti rinnan päällä. Se on kuitenkin se maailman paras juttu tällä hetkellä! ♡

2 kommenttia

  1. Voi Petra miks et oo aiemmin kertonut että sulla on blogi! Voi ihanaa, tykkään superpaljon! :) kaikkea hyvää sulle ja sun perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska oon ujo piimä ;) alunperinhän tän piti olla salasanojen takana vain tietylle yleisölle, mutta puoliskoni antoi vähän rohkaisupotkuja :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !