Ulkonäköpaineita

Hmmmp. Nytpä tuli leikittyä ja järjesteltyä tätä ulkoasua. Ja ei muuten oo mikää helpoin tehtävä... nimittäin pääsääntöisesti kirjottelen tänne mun pikkupadilla, eli 7 tuuman kosketusnäytöllä ja välillä jopa mun 4 tuuman puhelimella. Kuvat on myös suurimmaksi osaksi padin tai oman tai puoliskoni puhelimen kameroista.

Yleensä nimenomaan ja ainoastaan kuvien järjestelyssä tekstin väliin tai näitä ulkoasu juttuja tehdessäni istun koneen ääreessä. En kyllä muutenkaan koneella juuri ole, tää padi soveltuu vallan hyvin mun netin käyttöön.

Mutta nyt puoliskoni on vallannut tuon koneen ja noita gadget juttuja en jostain syystä saa sormella siirrettyä buuhuu... onneksi netti toimii myös pleikkarilla ja hiiriähän meiltä löytyy! Hyvin onnistui vaikka onhan tuossa pleikkarin nettiselaimessa oma ihmetteleminen.. Jos tuo langattoman näppiksen usb vastaanotin vielä muuton jälkeen löytyy voisin kai kirjotellakin tuosta telkkarin näytöltä :D 


Jos muistat vielä miltä täällä aiemmin näytti niin kerro ihmeessä onko näin vai niin parempi.... vähän vielä haen tätä ulkoasua :) Ja muutenkin saa tietty kommenttia laittaa aiheesta tai vierestä :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !