Arki

Nyt se alkoi! Se kotiäidin kotiarki kun puoliskoni hankkii leipää pöytään tai rehellisesti kuluttaa ahteriaan koulun penkillä. Täytyy tunnustaa että olen hurjan ylpeä tuosta puoliskostani :)

Ensimmäisen arkipäivän kunniaksi vaihdoin puhtaat lakanat ja imuroin makkarin. Ja hoidin tyylikkäästi viimeisenä päivänä liitteet Kelalle.


Tuhina nukkui koko päivän. Ilkeä äiti herätti lapsensa syömään jotta kahden aikaan päästäisi liikkeelle. Ensimmäinen aikataulutettu lähtö vauvan kanssa ja poistuimme asunnosta 1430, ei ihan surkea suoritus! :D

Kotiin jäi odottamaan viikkausta edellis iltana pyöräytetyt pyykit! Nyt on pyykkitupa korkattu, edelliset pyykit kun täällä pesi mummu. Mun äiti. :D

Tänään onkin vähän eri meininki Tuhina kun päätti herätä syömään kun isikin heräsi ja isin lähdettyä että nyt on seurustelu hetki ja neitihän tillitteli hereillä puoliskoni lounaalle saakka. Näköjään isin piti tulla silittämään jotta neiti malttaisi nukkua vielä vähän. Nyt jospa neiti söisi itsensä unille niin tämä äiti sukeltaa tiskaamaan ennen kuin puoliskoni tulee kotiin.

En taida ehtiä...* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kuinka oikein arvasin.. sain tuon kirjoitettua ja heitin puhelimen sängylle kun ovi aukesi. Ja nyt vihdoin, kun puoliskoni on kotona ollut kaks tuntia, neiti Tuhina tuhisee unissaan.


Minkäänlaisesta säännöllisestä joka päivä sama ruoka-uniaika rytmistä on kai turha haaveilla, ellen itse ala tietyin välein herättämään ja syöttämään.... mutta en halua. Tää on kai sitä lapsentahtista imetystä ja elämää sitten ja sopii mulle.

Ja mitä siihen tiskivuoreen.... kirjoitan nyt peiton alta koska puoliskoni :D silmät kiinni siis :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !