Kuukauden Top 3 - 10/2022

Lokakuun top 3. Jaa a eipä nyt ihan hirveästi ulkomuistista tule ainakaan mitään mieleen ja seinäkalenterikin on lokakuun osalta tyhjä. Ei käyty missään eikä mitään tapahtunut. No ei se nyt ihan näin yksioikoista ole. Kirjoitan taas tekstin ensin, nyt heti marraskuun neljäntenä päivänä. Katsotaan sitten kun lokakuun kuviin päästää, että tuleeko sittenkin jotain lisättävää. 

SYNTTÄRIKIMPPU

Meillä oli vähän flunssanpoikasta alkukuusta, joten synttärit jäi juhlimatta. Kuitenkin vauvakerhosta kotiin tullessani olohuoneessa odotti puoliskoni ja Nuppu ja kukkakimppu! Ja tästä kimpusta riittikin iloa kuukauden verran. Se sai myös toimia kuvausrekvisiittana. Edelleen tuo iso oranssi kukka on maljakossa, vaikka ruusut kuivuivatkin maljakkoon. :D Nyt kun kimppu on pienentynyt ja siirsin sen pöydältä hyllylle, kaipaan jo pöydälle jotain uutta piristystä.

TYÖHAASTATTELU

Joka ei oikeastaan ollut edes työhaastattelu. Kerroinkin jo että hain erästä työpaikkaa, jota hain jo neljä vuotta sitten. Lähetin hakemuksen sähköpostiin ja laitoin tekstarin perään, että olen lähettänyt sähköpostia. Sain puhelun, jonka aikana selvisi, ettei sähköpostiani oltu edes vielä luettu, joten minua pyydettiin töihin jo kahden viikon päästä hakemuksen lähettämisestä. Tietystikään en sitten voinut heti niin nopeasti mennä töihin, kun tässä on tätä vanhempainvapaata jäljellä joulukuun alkupuoleen saakka. 

Noh joka tapauksessa. Asioilla on tapana järjestyä, Ja tuosta haastattelusta jäi kyllä hyvä mieli. En muista ihan hetkeen innostuneeni niin paljon! Soitin heti innoissani anopilleni joka työpaikasta vinkkasi, soitin meidän varamummolle ja omille vanhemmilleni. Ja sellainen tunteiden mylläkkä käytiin tuon maanantain ja siitä alkaneen viikon aikana, että en olisi ollut aivan niin nopeasti edes valmis menemään töihin. Jossittelu on kivaa, niin jos olisin aloittanut heti kun tarve oli, minulla olisi nyt tätä kirjoittaessani juuri ensimmäinen työviikko takana.

IKEA

Käytiin juhlimassa synttäreitä ja kotimatkalla päätin poiketa Ikeaan ihan vain yhden kukkaruukun takia. Ja olin reissussa yksin neljän lapseni kanssa. Mutta tästä olen kirjoittamassa oman postauksen. :D Koska se todellakin pääsee kuukauden top kolmoseen.

Lokakuu oli pimeä ja märkä ja kylmä ja aurinkoinen ja otin muuten tosi paljon luontokuvia. Marraskuun iloja odotellessa! 

Mikä oli sun lokakuun kohokohta? 

Kirjoitettu 4.11.2022

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joo en mäkään olisi muistanut ikeaa enkä työhaastattelua, jos en olisi jo syksyllä tätä kirjoittanut odottamaan kuvia. :D

   Poista
 2. Lokakuusta on kyllä ikuisuus eli ei mitään mielikuvia :D Yleensä ottaen ei ihan lempparikuukausi mutten ole ihan varma oliko viime lokakuu kuitenkaan säidenkään puolesta ihan sieltä huonoimmasta päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin ikuisuus! en minäkään olisi kuvia katsomalla muistanut tästä puoltakaan, onneksi olin kirjoittanut valmiiksi ja piti vain käydä kuvat läpi :D

   Poista
 3. Jaa, meillä oli kova taistelu käynnissä, että meidän taitojen talo säästettäisiin nuorten maksuttomana paikkana. En varmaan ole koskaan taistellut nuorten puolesta niin kuin nyt tein,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tärkeän asian puolesta! Saitteko pitää tilat? :)

   Poista
 4. Todella kaunis kukkakimppu ja hyvin säilyi pitkän aikaa. <3 Lokakuun kohokohta taisi olla lapsille tekemäni halloween juhlat kotona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo oli kyllä hyvin onnistunut kimppu! :) sain tuon oranssin kukan tekemään juuret vahingossa, mutta istutin vissiin multaan liian aikaisin, kun sitä se ei sitten kestänyt kauaa... :D Halloween juhla kuulostaa kivalta :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !