Elossa taas!

Antibioottikuuri aloitettu. Kuume laskenut ja olokin huomattavasti elävämpi. Päivystyksessähän sain ainoastaan reseptin kouraan ja täällä mikään apteekki ole auki niin myöhään. Sunnuntaina olo oli taas parempi iltaan saakka, ja puolen vaihto.

Maanantaina hammasta purren kannoin Tuhinan pesulle ja vaipan vaihtoon, ja puoliskolleni sanoin etten pysty kunnolla vauvaa kantamaan.. Ja kyllä yritin passittaa miestä kouluun, että joo joo kyllä pärjään, soitan tänne jonkun. Mutta puoliskoni oli erimieltä ja anopilta varmistettiin että jos äidillä on 39.+ kuumetta eikä se voi edes kunnolla kantaa vauvaa niin kyllä on ihan okei että isi jää silloin kotiin, eli neuvolasta saikkulappu.

Ja niin miksei voi kantaa, koska oikea käsi käyttökelvoton, ei voi laskea painoa sen päälle, ei nostaa ylös, paras vain roikottaa rentona koska joka ikinen lihaksia vaativa tekeminen sattuu aivan liian paljon siihen rintaan. Ja joku väitti että mulla on korkea kipu kynnys tulihan tuo neitikin luomuna...

Ja pakko sanoa että mies oli fiksu. Heti apteekin auettua vihdoin sain antibiootit. Ja puoliskoni hoiti Tuhinaa käytännössä koko päivän kun itse olin korvia myöten peiton alla tärisemässä täydessä unessa. Syötyä sain jopa kaks leipää. Ja kyllä tyhjennys on tärkeää mutta niin on lepokin. 


Pieni Pakastettu maidonkerääjän saalis ehdittiin syödä päivystys reissuni ja maanantai aamun aikana niin että neitiä on nyt sitten ruokittu myös korvikkein. Ja koska ruokahalu oli olematon ja todellakin nukuin koko päivän niin että ensimmäisen kerran Tuhina sai rintaa vasta kl16 jälkeen on maitotehdas nähtävästi pistänyt porukkaa pihalle joten edelleen neiti syö sekä rintaa että korviketta. Kovasti toivon tämän olevan väliaikaista.

Vaikka kuumeettomia päiviä on nyt kaksi ja kivut on ilmeisesti historiaa jätti ne silti äidin selvästi väsyneemmäksi. Se keittiön kaaos on kuitenkin nyt vihdoin ja viimein selätetty. (Seuraavaksi se tiskikone nyt kun rintapumppu saapui eilen!)

Ja kyllä! Kun ensimmäisen kerran oireilin rintojeni kanssa jo silloin kun neiti oli viikon vanha ja tietysti jo raskausaikana oli puhetta pumpusta ja katsoin käytettyjä etsin uusia vaan en koskaan löytänyt etsimääni kohtuu hinnalla. Kun ei huvittanut maksaa 65e. Ja taas toisaalta vaikka olisi kuinka vähän käytetty tai kuinka hyvänä pidetty pumppu ja steriloitu ja kaikkea niin käytetty on aina käytetty siinä on ollu jonkun muun tissit! Ehkä olen vähän pikkumainen tämän asian suhteen enkä oikein itsekään ymmärrä miksi ihmeessä.... Mutta onneksi nyt löysin sen ystäväni suositteleman käsikäyttöisen pumpun useammastakin nettikaupasta alennuksesta! Säästinpäs lähetyskuluineen ja laskutuslisineen selvästi siihen nähden että olisin sen tuolta cittarista ostanut jej :D


Eräs ystävä suositteli parhaana mahdollisena juuri tätä käsikäyttöistä, toinen taas kertoi että nyt tulee sattumaan, sähköinen olis kaikkein paras, mutta koeajoin pumpun tietysti vielä samana iltana ja minusta se tuntui erittäin mukavalta, eikä tehnyt millään asteella kipeää. Kokokin on oikein käteen sopiva, eikä turhaan ergonomialla mainosteta. Eipä sillä että olisi muista pumpuista kokemusta mutta minä olen erittäin tyytyväinen. 

Nyt olen siis vakaasti päättänyt että tässä äidissä ei tämän kuurin jälkeen mitkään tulehdukset enää jyllää ja nyt on ennaltaehkäisy huomattavasti helpompaa :) ja pumppailuhan käskee myös niitä lakkoileivia maitotehtaan työntekijöitä tulemaan kiireen vilkkaa takaisin ettei täällä enää korvikkeita pullosta syödä vaan ihan omaa tuotetta :) tänään neiti huoli VAIN 40ml korviketta aamupäivällä että eiköhän meillä suunta ole taas jo oikea :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !