Ite iivari

Tajusin etten ole juuri esitellyt itseäni teille lukijoille. Tietysti kun alkuun ajattelin että tätähän pääsee lukemaan vain perheeni,  sukulaiset ja läheiset ystävät. Vaan toisin kävi, kiitos rakkaan puoliskoni. Hän onkin lukenut jokaisen postauksen ennen julkaisua, tarkistanut kirjoistusvirheet ja kehunut.


Mutta niin mitäs minusta. Olen vuosimallia 1991, syntynyt Raumalla peruskoulun kävin Jyväskylässä minkä jälkeen kävin valmistumassa Tampereella Varalan Urheiluopistosta ja sieltä suuntasin Rovaniemelle seuraavan ammatin perässä. Näistä vaiheista löytyy hieman TÄÄLTÄ.

Olen perheestä jossa on ahkeraakin ahkerampi töissäkäyvä isi, nykyään tunnetaan myös tittelillä vaari. Gradua kirjoittava äiti, nykyään myös mummu ja maailmalla matkannut isosisko ja 20v pikkusisko jonka luulen edelleen olevan alle 15v.

Tähän omaan pieneen perheeseen kuuluu kotiäiti minä, puoliskoni - opiskelijaisi ja se vauva Tuhinaksi täällä blogissa nimetty, vaikka rehellisesti todellisuudessa käytämme hänestä miljoonaa muuta nimitystä vaan ei Tuhinaa :D Naimisissa olemme olleet reilun puolivuotta. Meidän ensikohtaamiset ja sen lopullisen törmäämisen voi lukea TÄÄLTÄ. Loput sitten TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Tuhina neiti on meidän ensimmäinen.


Tällä hetkellä tai siis Urheiluopiston jälkeen en ole juuri harrastanut mitään. Mutta vauvauintiryhmään on jo ilmottauduttu ja vaunukävelyistä haluan ottaa tavan kunhan opin neidin vuorokausirytmin.

Oi paitsi on mulla yksi harrastus! Raskausaikana aloin lukea Äitilandiaa jonka kahlasinkin läpi sieltä enensimmäisestä kirjoituksesta saakka. Tuon Kideblogin alta nyt myöhemmin bongasin Bebe au Laitin jonka taas kahlasin läpi öisinä imetyshetkinä. Muutamaa muutakin aloin seurata sen myötä kun Äitilandian innoittamana uskaltauduin itsekin blogimaailmaan jälleen. Tosin sen verran pelokkaana etten oikeita nimiä tai kotikaupunkia tieten tahtoen halua paljastaa.

Niin ja tuo iivari taas..... noh. Sanotaan nyt että joskus yläasteikäisenä iltapalapöydässä iltahepulin valloittamana en ollut se kirkkain lamppu ja rakas siskoni lausahti: voihan pöllöiivari viidessadakuudeskymmenes jotakin... josta siis lempinimi pöllöiivari josta lyhenne iivari.

Tekstit taas saavat alkunsa luultavati aina silloin kun Tuhina nukkuu tai syö. Vuorokauden ajasta riippumatta.


Kaikki kuvat ovat omiani, jos ei itse kuvaamiani niin sitten jonkun perheenjäsenen. Niinkun vaikka ilman varpaita pennillä ajattelevan isosiskoni. Tai puoliskoni. Tai puoliskoni siskojen joita on neljä. Kenen käsissä kamera nyt sattunut olemaan.

Olen joskus aiemmin saattanut mainita, mutta sanonpa uuuudelleen, pääsääntöisesti kirjoitan pikkuisella Samsung tabletilla ja kuvat ovat laatua Samsung tablet tai puoliskoni puhelin tai oma puhelin. Jotkut saattaa olla laatua Olympus Touhg tai sitten siskoni Olympus melkein järjestelmäkamera tai Sony digipokkari. 

Miekin haluun semmoisen melkein järkkärin, koska tough toimii veden alla ja kesällä ulkona vallan mainiosti mutta jostain syystä sisällä on lähes mahdoton onnistua kuvaamaan tai talven hämärässä. Tai sitten olen vain laiska oppimaan. Ehkä siinä mulle kotiäidin uusi harrastus: opettele käyttämään sitä kameraa joka sulla jo on! Se on kuitenkin hieno kiva hyvä ja näppärä jos siis osaa säätää asetuksia luulen ja salamakin kai toimii jos ei aina laita sormea siihen eteen.. :) lohduttaudun tiedolla että isillä on sama kamera ja samoja ongelmia paitsi ehkä tuon sormen. :D

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !