Mitä löytyy vessan kaapeista?


Mulle iski kevään kunniaksi pienoinen siivousvimma. Se alkoi pyörän ja rullaluistinten putsauksesta, jatkui koko varaston tyhjentämiseen ja lasten nukahtamista odotellessa tyhjensin myös eteisen vaatekaapin sekä kaikki romut siivouskaapista. Sisällä hommat jäivät vähän kesken, kun pinkaisin takaisin varaston kimppuun heti, kun puoliskoni tuli sählystä jatkamaan Jekun nukuttamista. Kun en vielä saanut tarpeekseni raivata jatkoin seuraavana päivänä vessan siivouksella ja keittiön paperilaatikoiden kanssa. 

Puoliskoni naureskeli että "joopa joo" kun sanoin, että tekisi mieli tehdä samanlainen postaus näistä vessan kaapeista kuin jääkaappihaastekin. Muistan, että jossain blogissa oli joskus Q&A postauksessa ollut kysymys "Voitko laittaa kuvan miltä sun vessan kaappi näyttää nyt? Ei saa siivota kuvaa varten" Ja musta tuo oli ehkä koko kysymyspostauksen hauskin osa. Joten täältä pesee mitä meidän vessan kaapeista löytyy nyt.


Vessan tason päällä olevista kaapeista löytyy päivittäisessä ja viikoittaisessa käytössä olevat tavarat. Vasemmassa kaapissa on puoliskoni valtakunta. Peiliovien takaa löytyy taas kokoperheen hammasharjat. Keskimmäinen ja ylin hylly ovat minun valtakuntaani. Löytyy sieltä toki meidän yleisimmän yövieraan oma hammasharja. Kasvojenpesusettinä minulla on tällähetkellä Forever Livingin Fleur De Jouvence sarja ja meikki puolella on meikkivoide, ripsari ja puuteri jolle olen allerginen. Hävitys listalla on vielä siis tuo puuteri ja talkki. Testasin talkkia puuterin sijaa, mutta sekin kutitti.


Vessan takaseinustalla on koko seinän leveydeltä kaappi. Täältä löytyy kuivasampoot, muotovaahto, hiuslakka ja pari vahaa. Tässä tyhjässä kolossa on paikka hiusharjoille, jotka yllättäin ovat kuvaushetkellä olleet hukassa. (ne on aina jossain hukassa!) Puoliskoni osti flunssan aikaan tuon Physiomer StrongJet nenäsuihkun, kun en saanut sarvikuonolla mitään nenästä ulos.

Toisella hyllyllä on pesuaine- ja rasvavarastoa sekä laastareita. Toiseksi ylimmällä säilyy föönin suulakkeet, kasvojenpesuaine ja käsikuorinta sekä harvoin käytössä olevat luomivärit (Nämä kuuluisi meikkipussiin, mutta pussit olivat kipeästi pesun tarpeessa ja löytyivät pyykistä kuvaushetkellä) ja kynsilakat vihreässä pussissa. Ylimmällä hyllyllä taasen on muutama pöytäpeili, tyhjähajuvesipullo  (se on ensimmäinen asia, jonka koskaan sain puoliskoltani), kenkienraikastussuihke ja deodoroiva jalkasuihke sekä kotidopleri.

Toki meillä on kaapit myös altaan alla, niissä säilyy  vessapaperit, lasten pikkupyyhkeet ja mun kerran kuussa tarvittavat hygieniatarvikkeet. Mutta oikeasti mielestäni nekin kaikki mahtuisi tuohon vessan takaseinällä olevaan isoon varastokaappiin ja koko alakaappi saisi minulta kenkää.

Kuvasin vasta siivoamisen jälkeen ja heitin kaikki ala-asteella saadut meikit ja vanhentuneet putelit sekä homehtuneen ultrausgeelin (dopleria varten) pois ja jätin vain kaiken, mille uskon olevan käyttöä. Silti varsinkin tuolla isossa kaapissa on vieläkin purkkeja, jotka taidan lahjoittaa eteenpäin. Vessan kaappi on ehkä mun sellainen salainen järjestelmällisyyden kohde, joten kyllä hammastahnoja lukuunottamatta melkein kaikki purkit on aina riveissä ja tip top.

Ja hei, tehdään tästä nyt haaste myös! Uskallatko sä paljastaa mitä sun vessan kaapeissa (tai hyllyillä) on? Onko teillä jotain luottotuotteita? Meillä vaihtuu merkit melkein joka ostokerta, paitsi käsisaippuan suhteen. Toivoisin meidän kaappiin löytyvän ajan mittaan useammin ja enemmän luonnonkosmetiikkaa. Ja mun puolesta saat nopeasti pyyhkäistä sormenjäljet peilistä tai tehdä kaapille kevät/kesä siivouksen ennen kuvia, mutta olisi kiva tietää mitä teiltä muilta löytyy näistä kaapeista, joihin ei vieraassa vessassa heti kurkita.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !