Pikkuisen yllätyksiä ja paljon ystäviä

*Kaupallinen yhteistyö

#kpkesäparty18

Lauantaina 16.6. koitti päivä, jota odotettiin ja joka on vaatinut järjestäjätiimiltä monia tunteja suunnittelua ja hurjan määrän sähköposteja. Minun matka helsinkiin starttasi aika tarkalleen kahdeltatoista, kun heitin lapset tädilleen hoitoon ja kävin vielä heivaamassa Elpun fillarain takakontista takaisin kotiin. Tein pikaisen pysähdyksen Ikeaan ja yöpöytien lisäksi kyytiin hyppäsi Ida (Mutsi ja murupullat) ja Klara (Snow one like you). Helsingissä ajaminen ei enää aiheuta perheriitaa, mutta jännittävää se on silti. Siksi jätin tytöt Game Overin eteen ja ajoin auton varmaan parkkiin Millan (Millamainen) luokse ja sieltä saavuttiin sopivasta 10 vailla 3 Mäkelänkadulle, kiitos kyydistä!


Game Overin tilavaan kokoushuoneeseen oli katettu tarjoilupöytään karkki- ja sipsibuffet yhdessä Maxikarkin ja Linkosuon kanssa. Raikastamon  sokeroimattomat mehut yhdessä Humblen herkullisten smoothieiden kanssa, pitivät sokeriöverit loitolla. Juomat tulivat Nokian Panimolta, Most Wantedilta, Mirabeaulta ja The Ufo Shotilta. Shotteja ei kuitenkaan tarjoiltu, vaan tytöt olivat tehneet juhlaan Ufoboolin.

Nokian panimon ruusulimonadin lisäksi muutamia kuskeja / odottavia- tai imettäviä-äitejä oli huomioitu perus limsoilla ja makuvichyllä. Itse jätän alkoholijuomat kavereille, mutta tuo Most Wantedin tölkki saa kyllä kaikki pisteet ulkonäöstään.


Päivämme alkoi alkumaljalla ja pakohuonepeleillä. Pelien jälkeen palattiin kokoushuoneeseen, johon oli saapunut Pop & Co. Helsingin esittelijä. Muutamissa verkostolaistenkin blogeissa ja instassa on jo nähty näitä tyttöjen vaatteita (jäätelölegginsit). Saatiin hypistellä ja shoppailla rauhassa kevään mallistoa ja päästiin hiplaamaan ensikappaleita syksyn mallistosta, jossa on myös pojille vaatteita. Tällä hetkellä Pop & Co. Helsingin vaatteita on saatavilla nettikaupasta ja Somerolla Ekopuoti valkee ja vihreestä. He muuten etsivät nyt myyjiä kotimyynnin aloittamiseksi.

Meille oli suunniteltu vapaavalintainen ruokailu, siellä mihin nyt lähiravintoloista maha sattuisi johtamaan. Osan vielä miettiessä mitä tekee mieli, huomasin lähes koko ovenedustan parkkipaikan olevan tyhjä, joten päätin ottaa riskin ja toivoin sen olevan tyhjä myös puolen tunnin päästä, kun  kävelin hakemaan autoni lähemmäs parkkiin. Suunnittelin jo hakevani vain nopeasti jotain pientä K-marketista, mutta takaisin Game Overille tultuani selvisi, että osa tytöistä olikin tilannut pitsaa paikan päälle. Sinne hävisi minun ruokastressi, kiitos Milla ja muut :)Illan aikana oli myös pienet arpajaiset. Ensimmäisenä arvottiin Luis Span hiuspyyhe sekä luonnonnollinen hiusharja, toisena arvottiin vimman tunika. Illan pääpalkintona oli kotimaisen Aarni Woodin  puinen rannekello. Aarni Woodilta löydät kestävät ja luonnolliset design-tuotteet. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. Muutamassa kellomallissa on suomalaisen hirven nahasta tehdyt rannekkeet.

Viimeisenä virallisena osuutena Liina (Mama Lina) esitteli meille kotimaisen Fiini naturallyn artesaanikosmetiikka tuotteita, joita tuoksuteltiin ja testailtiin myös heti. Ilta jatkui rennosti jutellen suunnilleen yhteentoista saakka, osa porukasta oli lähtenyt jo aiemmin, toiset jatkoivat vielä tanssimaan. Minä sain alkumatkalle seurakseni Lauran (LauraJohanna) ja Janinan (JaninaCharlotta) ja kotonakin olin kohtuullisen ajoissa kello 1. Goodiebagin tarkempi tutkiskelu jäi viikolle. Tytöt olivat saaneet aivan huippuja yhteistyötahoja mukaan.


Bagista löytyi luonnonkosmetiikkaa niin Lushilta kuin Fiini naturallylta. Lushin kuumaöljyhoidon hiuksille kerkesinkin jo testata ja sanoin puoliskollenikin, että sitä pitää tilata lisää. Fiiniltä minun pussissani oli Sitruunaruohon tuokuinen pyykkietikka ja sitä käytin eilen ensimmäistä kertaa. Yleensä käytän huuhteluun raakaa etikkaa. Bangerheadin kuivasampoon taas korkkasi puoliskoni. Muutaman purkin otin mukaan juhannussaunaan testattavaksi. 


Elpu ihastui Martinexilta saatuihin rantavälineisiin. Varsinkin uimarengas oli ihana yllätys, koska vaarilta saatu rengas puhkesi talvella.  Kellukkeet, rengas ja rantapallo pääsevät myös juhannuksena käyttöön. Kerkesin hieman tutkia Lasten matkaopasta Eurooppaan ja piti ihan ajatuksen kanssa päättää, että nyt pitää keskittyä blogiin eikä lukemiseen. Maanalaisesta Lontoosta olisin halunnut hieman lisätietoa.

Ella's Kitchenin luomusoseet on varmaan jo kaikille tuttuja, kiva saada maistella myös näitä porkkanan ja palsternakan makuisia maissinaksuja. Slurpin kahvista puoliskoni oli taas innoissaan. Pitää varmaan taas viimeistään isänpäiväksi tilata sieltä jotain herkullista kahvia hänelle. Raikastamon pillimehu katosi pienten suihin ennen kuin kerkesin edes huomata.

Aivan uusi merkki niin tarjoilupöydässä kuin bagissa minulle oli Humble. Juhlien lähestyessä loppuaan halukkaat saivat napata tarjoilupöydästä mukaansa mitä haluaa ja minä nappasin yhden pullon kumpaakin smoothieta. Olisi ilmeisesti pitänyt ahmia niitä kunnolla jo juhlissa, lapset nimittäin hörppivät mustikka smoothien sunnuntaina aamupalaksi, niin että minä sain illalla pelkät pohjat ja kookos-ananasmoothie katosi rantaeväänä myös pienten suihin. Siitä kerkesin sentään saada pienen lasillisen itselleni ja äidille ennen kuin lapset tyhjensivät pullon.


Ilta oli hauska ja oli ihanaa nähdä tytöt ja tutustua muutamaan uuteen verkostolaiseen.  Suur kiitos järjestäjille ja kiitos myös kaikille yhteistyötahoille.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !