Aamun ajatuksia klo 10.30

Ai järkytys sentään mikä määrä kirjoitusvirheitä vilisee maanantaina ja perjantain aamupostauksissa. Ne on molemmat kirjoitettu puhelimella. Ja luulisi, että niissä nimenomaan ei pitäisi olla mitään kirjoitusvirheitä, mutta onhan se todettu monta kertaa, ettei automaattisesta tekstinkorjauksesta ole toisinaan mitään iloa.

Me tehtiin pari vuotta sitten vaihto, kun mun puhelimesta oli jälleen näyttö haljennut. Ostettiin silloin puoliskolleni uusi puhelin ja minä otin hänen vanhan puhelimen ja se mun puhelin jonka näyttö oli sirpaleina tuli Jekun ensimmäiseksi puhelimeksi hänen täyttäessään 6 samaan aikaan. Vielä kaksi vuotta myöhemmin tämä mun nykyinen puhelin ei ole tajunnut, että kun kirjoitan "me tullaan lasten Kaa" haluan tuon Kaa kirjoitettavan ihan vaan pienellä k kirjaimella "kaa", mutta ei.

Kaksi vuotta olen korjannut tuota samaa ja joka kerta vain huomaan kuinka paljon oikeastaan edes käytän tuota lyhennettä. Enkä tosiaan tiedä miksi se alunperinkään luulee että Kaa pitäisi kirjoittaa isolla? Puoliskollani ei tietääkseni ole ainuttakaan Kaa nimistä kaveria jonka nimeä hän olisi kirjoittanut jatkuvasti jotta tuo sanakirja ei päästäisi irti tuosta, mutta toisaalta nyt kun tässä valitan asiasta tajusin, että noita sanakirjaan tallennettuja sanoja voi poistaa! Joten se siitä tällä erää. 

Tänään on ollut kuumeton päivä mutta ei kannata kahden sängyssä maatun kuumepäivän jälkeen alkaa raivosiivoamaan, vaikka sen aloittaisikin ihan hyvällä ololla ja iloisella mielellä niin, puolituntia myöhemmin olo on vähintäänkin yhtä huono kuin aiemminkin paitsi että nyt ei ole kuuma eikä hiki ja kaikki ärsyttää senkin edestä. 

Ehkä loppuviikosta päästään jo tekemään joku kiva hiihtolomaretki vaikka lähimetsän pulkkamäkeen. Ja jospa tämä harmauskin tästä väistyisi. Säikähdin muuten tänään nähdessäni terassilautoja vapaana lumesta! 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !