HyvänOlonMessut 2024

Mainos: Unelmalaatikko 

No nyt se toimii! Vihdoin Unelmalaatikon kotisivut on nyt virallisesti auki! Jopas oli operaatio. Ajattelin että domainin yhdistäminen bloggeriin on juuri niin helppoa kuin väitetään, illalla tehty aamulla toimii. Mutta lopputulos olikin sitten ihan kaikkea muuta. En ehkä lukenut ohjeita ihan kunnolla tai jotain sinnepäin. Eikä ehkä ollut paras idea alkaa enää iltakymmenen jälkeen tekemään mitään tekniikkaan liittyvää ylipäätään. 


Ostin unelmalaatikko.fi domainin perjantai-iltana, jotta se olisi lauantaina toiminnassa. Olinhan jo kirjoittanut osoitteen HyvänOlonMessuja varten tekemiini flyereihin. Ja siis tietenkin. Ajanvarauksen, kaupan ja blogger osoitteen kirjoittaminen pieneen flyeriin olisi ollut tosi epäkäytännöllistä joten tottakai kirjoitin niihin oman osoitteeni. Olin kyllä tarkistanut monet kerrat että kyseinen domain on saatavilla. Onneksi Domainhotellilla on hurjan ystävällistä ja kärsivällistä porukkaa asiakaspalvelussa ja nyt se toimii! Olisi ehkä pitänyt kysyä neuvoa jo ennen keskiviikkoa... 

Merkitsin tämän postauksen nyt muuten mainokseksi ihan varmuuden vuoksi. En ole ihan varma onko omasta yrityksestä ja yrittäjyydestä kirjoittamiselle jotain virallisia markkinointiohjeita, mutta Sängyn alla blogi on Unelmalaatikosta irrallaan, joten olkoon tämä nyt sitten mainos. Messupaikan maksoimme ihan itse. 

Messuja varten tulostutin (kiitos avusta!) flyereita kahta kokoa, lahjakortteja, sarjakortteja ja 50 arpalippua. Puoliskoni veli toi ne meille samaan aikaan kun olin hakemassa pieniä päiväkodista. Samaan aikaan pakattiin lasten tavaroita viikonlppua varten ja Minna @ilonpisarat tuli meille yökylään. Joten vielä iltapalan jälkeen leikattiin minun pieniä lippulappuja. Muutama pieleen mennyt juttukin tuli huomattua, mille ei sitten jälkikäteen mahtanut enää mitään. mm. Arvontalippuja leikatessa pinon alin paperi olikin vääri päin ja leikkasin sitten tekstin siitä irti.


Mutta ennen askartelua ja iltapalaa meille tuli pari ystävääni ja Minna piti meille hyvinvointi illan YoungLivingin tuotteista kertoen. Meillä on ollut YL eteeriset öljyt käytössä nyt reilu kolme vuotta, eniten käytän niitä diffuuserissa ja meillä on 4 diffuuseriakin. Olohuoneessa, mun yöpöydällä ja lasten huoneissa omansa. Lisäksi olen käyttänyt hammastahnoja, pyykinpesuainetta ja yleispesuainetta. Lopuksi Minna ohjasi vielä rentouttavan hengitysharjoituksen. 

Messuaamuna Minna ehti pakata auton sillä aikaa, kun minä pumppasin maitoa. Saavuttiin Kymin Ruukkiin ohjeen mukaan piirun yli kahdeksan ja odoteltiin hetki, että päästiin sisälle. Osa oli käynyt jo perjantaina laittamassa pisteitään valmiiksi. Niin miekin ajattelin, että olisin käynyt, mutta meidän isompi auto ei käynnistynyt, joten en olisi saanut hyllyä kyytiin ja lopulta aikataulutkin meni ihan mönkään.

Messuille osallistuminen varmistui aika viime tinkaan. Alunperin kysyin messupaikkojen hintoja jo ennen kuin Unelmalaatikkoa oli virallisesti edes olemassa ja ihan viimemetreillä löytyi minunkin budjetille sopiva paikka, jonka sain Minnan jakamaan kanssani. Oletin hinnan perusteella, että paikka on jossain kaukana kaiken takana, eikä kukaan löydä sinne, mutta olin aivan väärässä!


Meidän paikan kasaaminen ei kauaa kestänyt. Mulla oli mukana myös pussilakanaan kääritty pinnasängyn petari ja iso hierontatyynyni hoitodemoja ajatellen, mutta ei ne oikein istuneet meidän pisteelle enkä lopulta kokenut sitä oikein luonnolliseksi. Ja sen verran kuhina kävikin, että jalkoihin oltaisiin jääty, jos olisin lattialle laittanut hieronta pisteen.

Eikä mulla sitten  näköjään ole yhtään kokonaista kuvaa meidän pisteestä. Mutta mielestäni siitä tuli oikein kiva ja kutsuva, siinä oli tilaa rupatella ihmisten kanssa, siinä oli myös ihasteltavaa lapsille ja aikuisille ja ihania kohtaamisia mahtui kuuden tunnin messupäivään monta. 

Meillä oli kaksi arvontaa. Toisesta voitti eteerisen öljyn, voittajia oli useampia ja toisesta voitti Rentovauva hieronnan. Nettiosoitesäädön lisäksi messujen jälkeistä ohjelmaa on ollut kiitos viestin tekeminen arvontaan osallistuneille ja voittajille oman viestin tekeminen. Ja nyt kun osoite toimii on huomisen ohjelmassa viestien lähettäminen! Ja näköjään yhden välilyönnin poistaminen ennen viestin lähettämistä. :D 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !