Se oli semmonen hiihtoloma

Hyvin alkanut uusi tapani koki kovan kolauksen heti alkuunsa sairastelun takia. Kuumesta huolimatta koitin kirjoittaa. Sitten heti kuumeen laskettua päätin, että jo riittää tämä makaaminen ja pitää alkaa saada asioita järjestykseen. Käytännösse se siis tarkoitti raivosiivousta heti kun sängystä pääsin ylös. No se oli huono idea se. Ja illalla oli pakko tehdä sama uudestaan. Se oli vielä huonompi idea.

Keskiviikkona oltiinkin sitten jo sellaisessa pisteessä, että olisi ollut parempi ettei minua olisi olemassa ollenkaan. Kaikki ärsytti, eikä mulla ollut voimia saatika taitoja keskustella yhtään mistään. Käytännössä rähjäsin kaksi päivää ja itkin, kun en itsekään ymmärtänyt, että mistä ja miksi ja mikä järki tässäkin touhussa nyt taas oli.

Miksi lapset voi juosta kuumeessa, mutta itse pitäisi levätä vielä paripäivää kuumeen laskettua, että pysyy järjissään? Perjantaina levättiin ja katsottiin Umk. Oltiin se alkuperäinen lauantai HyvänOlonMessuilla ja kotiin päästessä mulla oli aivan kaamea päänsärky, joten menin suoraan nukkumaan ja unohdin koko Umk:n.


Minähän en kuunnellut mitään noita kappaleita etukäteen ja koitin jonkin verran välttää myös Umk uutisointia, eipä se kovin vaikeaa ollut, kun seuraan niin vähän uutisointia ylipäätään. Toki tiesin kyllä jo valmiiksi kuka on voittaja ja Pilvi Hämäläisen esityksestä olin jotain lukenut.

Mun lemppareita oli Cyan Kicks, Mikael Gabriel x Nublu ja WindowsYSIVIISmän. Mä mietin pitkään miksi kaikki radiojuontajat takeltelevat sen englanninkielen ääntämisen kanssa, että miksi ne ei vaan sano sitä suomeksi. Mutta nyt ymmärrän, kun hän itse sanoo sen siinä laulun aulussa englanniksi tietenkin, niin kai se sitten on se oikea tapa. 

Cyan Kicksin kappale oli hyvä, mutta esityksessä oli liikaa lattialla kieriskelyä ja liian vähän rähinää. Miklun ja Nublun biisissä oli kaikki elementit kohdallaan, mutta jätkät missä oli show? Ihan kuin se olisi unohtunut kokonaan. En mä nyt ihan täysin fanittanut myöskään voittajan esitystä, mutta kappale on hyvä, ja ihan oikeutetusti he viisuihin lähtevät.

Umk:n lisäksi tästä lomasta ei jää mieleen yhtään mitään. Tai jää se, että oltiin koko viikko kotona ja kipeitä. Suunnitelmaksi jäi leffassa käyminen ja Jyväskylän reissu. Mutta saatiin sentään pieneksi hetkeksi vieraita varsin kaukaakin! Siskoni tuli hetkeksi Suomeen ja he ajoivat Jyväskylään meidän kautta. Myös pikkusisko poikineen oli mummun matkassa hakemassa maailmaankansalaista ja he kävivät meillä nyt ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Lapsilla oli hauska parituntinen serkkujen kanssa ja minäkin pääsin autolla kauppaan.

Huomenna soi taas herätyskello varttia yli kuusi ja arki allkaa!

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !