Syy ja seuraus

Heinäkuun jälkimmäiset kaksiviikkoa ovat olleet blogissa kovin hiljaisia. Tai siis luonnoksia on isopino, mutta noin niin kuin ulospäin. Kirjoitin synttäreistä ja niistä viikoista synttäreiden jälkeen. Puoliskoni vastasi myös boyfriend-tagiin jo kaksiviikkoa sitten (etsin edelleen kuvia meistä:D). Samoin nuo kaksi muuta viikkoa etsivät myös kuviaan ja ovat vielä puoliskoni tarkistusta vailla valmiit. Ja sitten on tämän viikon kuulumiset myös...

Olen ollut väsynyt, siis superväsynyt, mutta väsymyksen syystä on tulossa oma juttunsa, varsinkin kun siihen saadaan vähän lisää selvitystä ensiviikolla. Kotona olen käyttänyt paljon aikaa pianon soittamiseen, miksi? - luonos löytyy myös tästä aiheesta. Ollaan oltu paljon appivanhemmilla ja siellä olen ottanut lisää kuvia ja rentoutunut ja käynyt kuvia läpi vähän, koska aika jonka olisin voinut käyttää omaan blogiini ja kuvien katseluun on kulunut lukien.

En halua seurata blogia jota en ole lukenut ensimmäisestä postauksesta alkaen, jos hyppää kesken kyytiin niin se on vähän sama kuin alkaisi lukea kirjaa keskeltä. Tällä hetkellä luen Sara Parikan blogia. Yleensä en tiedä julkkiksia edes nimeltä, mutta tähän koukutuin. Tykkään lukea kun itsellä on samankaltainen elämäntilanne ja tytöt on saman ikäiset. Edellinen jonka luin oli Karhupoikani Koda. Ja tästä samasta syystä on paljon blogeja jotka kiinnostaa, mutta en seuraa, (vielä) koska haluan lukea ne ensin läpi!

Haluan hurjasti kehittää omaa blogiani ja kokeneemmilta bloggareilta on hyvä ottaa mallia. Haluaisin kuulla teiltä lukijoilta mitä mieltä olette blogistani? Onko postaus toiveita? Tai jotain muuta? On ollut kiva huomata että joku käy säännöllisesti kurkkimassa blogiini, vaikka kahteen viikkoon en ole julkaissut sanaakaan. Hiljaisuus on rikottu, kuulumisia tulossa pian! :)

2 kommenttia

  1. Tää on söpö persoonallinen blogi. Sulla on oma tyyli kirjottaa ja pidäkin se niin, älä yritä olla kukaan muu :)

    VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !