Kotona taas

27.7.2015 Maanantai aamu alkoi pyykätessä ja viimeisiä reissutavaroita purkaessa. Iltapäivästä mentiin anoppilaan grillaamaan. Sen verran ajouupumusta lauantailta oli että nukahdin päikkäreille Tuhinaa nukuttaessa. Puoliskoni pikkuveli toi autokoulun teoriakokeen harjoitus ohjelman jota me sitten vuorotellen tehtiin kaikki. Kotona Tuhinan nukahdettua me löhöiltiin sohvalla ihan vaan telkkaria katsellen. (Yleensä meillä pyörii joku netflixistä.)

Tiistaina puoliskoni heräsi meistä ensimmäisenä ja lähti ajotunnille ja teoriakokeeseen. Herättyäni minä jatkoin pyykkirumbaa Tuhinan kanssa. Puoliskoni tuli kotiin kokeen läpäisseenä ja lähdettiin anoppilaan grillaamaan. Minä nukahdin taas sillä aikaa kun miehet pelasivat biljardia. Illan viettoon kuului myös sulkapalloa, ensin pojat tekivät sulkapalloverkolle tolpat. Kotona jatkettiin vielä telkkarin katselua.


Keskiviikosta en muista muuta kuin että haettiin puoliskoni pikkusisko, Tuhinan sylikummi töistä ja lähdettiin anoppilaan. Meillä oli Tuhinan mopo ja kypärä mukana. Otin paljon kuvia että voin esitellä kypärän.

Torstaina käytiin viimeisen kerran siivoamassa vanhaa asuntoa. Käytännössä tiskasin jääkaapin ja pakastimen laatikot ja hyllyt ja puoliskoni putsasi ikkunat.


Perjantaina päätin tehdä aamulla Tuhinalle ruispuolukka puuroa. - koko kattilallisen että pakastan. Puuro haisee märille villasukille ja maistuu pikkuisen puolukalle kunnes villasukat tyrmäävät makuhermot. Iltapäivän puolella lähdettiin kotiseutu ajelulle pyykinpesuaineen ja kahvipaketin kanssa. Puoliskoni löysi Tuhinalle isojen lasten sängyn, niinpä me käytiin hakemassa se. Pyykkipulverin ja kahvin hakureissulta napattiin matkaan myös anopille synttärilahja. Anoppilassa syötiin mustikkapiirakkaa kun anopin veli tuli myös synttärikahveille.


Lauantaina oli anoppini virallinen syntymäpäivä. Haettiin taas sylikummi töistä ja paketti lihaa grilliin. Anoppilaan tuli myös puoliskoni mummo. Siellähän se loppu päivä taas vierähti nopeasti.

Sunnuntaina oli kotipäivä. Väsymys vaivasi vielä sen verran etten kuullut herätyskelloa eikä herätty kirkkoon. Blogin kannalta oleellisempaa on kuitenkin ehkä se kun sain puoliskoltani uuden, isomman muistikortin puhelimeeni. (Oon kuvannut ihan liikaa videoita Tuhinasta kun ei kuvia enää mahdu, tai no 2GB ei kyllä taida olla järin suuri lisämuisti. :D )

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !