Loman loppu

Viime viikon maanantaina herättiin puoli kymmenen aikaan. Pyykkäsin ja siistin keittiötä. Puoliskoni heräsi vähän ennen kahtatoista ja Tuhina nukahti päikkäreille hetken päästä. Kokkasin ja katsottiin Orphan blaciä yksi jakso. Pakkasin uikkarit ja Tuhina heräsi. Lähdettiin anoppilaan kahden aikaan. Ulkoiltiin ja uitiin. Syötiin. Pyöräilin naapuriin ja takaisin Tuhinan kanssa, hän tosin nukahti, ei ollut tarkoitus nukuttaa. Unien aikana pestiin ja siivottiin auto. Kotiin tultiin kaupan kautta. Tyhjensin tiskikoneen ja tein Tuhinalle iltapalan. Löhöiltiin yhdessä makkarissa ja naurettii Tuhinan iltavillille. Lopulta rasvattiin ja puettiin yöpuku ennen neidin nukuttamista. Puoliskoni teki iltapalan kun minä selasin omia luonnoksiani. Yritin nukahtaa maanantain puolella, mutta vähän venähti.


Tiistaina herättiin kymmeneltä ja heitettiin pyykit koneeseen ja lähdettiin puistoon. Syötiin lounas/aamupala puistossa. Meitä oli puistossa meidän mammaporukasta yksi kaveri ja kolme tuttua, mutta nimetöntä äitiä. Kaikkien lapset oli melkein saman ikäiset, yhden kanssa meillä oli ollut sama laskettupäivä. Kotiin tullessa jäätiin hetkeksi keinumaan omassa pihassa. Kotona pestiin hiekat pois ja nukutin Tuhinan päikkäreille. Ripustin uudet pyykit parvekkeella ja viikkasin eiliset. Jäin parvekkeelle aurinkoon syömään ja näpräämään puhelinta. Pilvien tullessa siirryin sänkyyn päänsärkypotilaani viereen. Ehdin jatkaa blogihommia tovin ja nukahtaa tunniksi ennen kuin Tuhina heräsi. Pesin vessan, koska on tiistai ja mietittiin mitä tehdään. Puoliskoni ehdotti että kävellään kauppaan. Käveltiin siispä kaupan kautta anoppilaan. Grillattiin ja syötiin. Juteltiin yläkerrassa tyttöjen kesken kun pojat pelasivat pihalla sulkapalloa. Lähdettiin pyöräilemään kotiin yhdeksän aikaan. Kotona laitettiin Tuhina nukkumaan, ilta villin aikana pakkasin hoitolaukkuun eväitä ja valitsin huomiselle vaatteet. Tuhinan nukahdettua minä menin saunaan ja puoliskoni teki meille iltapalaa. Katsottiin yksi jakso Orphan Blackiä ja mentiin nukkumaan.


Keskiviikkona herätyskello soi 0659. Pakko nousta. Puin itseni ja Tuhinan. Lähdettiin lääkäriin. Siellä tutustuttiin mukavaan terveydenhoitajaopiskelijaan. Vietettiin lastenpolilla viisi tuntia leikkien duploilla, parkkitalolla ja pallolla. Tuhina nukahti kymmenen aikaan ja sai nukkua suunnilleen tunnin. Lääkärin tarkistuksen jälkeen tultiin kotiin. Tuhina pääsi päikkäreille ja minä söin ja nukuin myös hetken. Tehtiin koko perheen pyöräretki apteekin kautta kauppakeskus veturiin. Mentiin ensin leikkipaikalle koska mäkki oli täynnä, sitten mäkkiin ja takas leikki paikalle koska sade ja ukkonen. Sateessa poljettiin kotiin, onneksi muskari kaveri lainasi peiton Tuhinalle. Käytiin kotimatkalla ruokakaupassa ja lämmitettiim sauna, iltapalan jälkeen kävin Tuhinan kanssa nopeasti iltapesulla ja saunassa ja neiti nukkumaan. Katsottiin Orphan blackiä ja herkuteltiin irtokarkeilla.


Torstai alkoi kahdeksalta, tein Tuhinalle aamupalaa ja löhöiltiin. Kymmeneltä Tuhina nukahti päikkäreille. Minä kirjoittelin ja rentouduin ja juttelin mummon kanssa. Tuhina heräsi puoli kaksitoista. Syötiin, laitettiin tiskit, kerättiin roskia ja vaatteita makkarista. Yhdeltä haettiin puoliskoni pikkusisko koulusta. Napattiin vaunut anoppilasta mukaan. Viikattiin vaatteet parvekkeelta, laitoin Tuhinalle altaan. Tein ruokaa. Syötiin yhdessä parvekkeella ja lähdettiin kävelylle. Käveltiin suunnilleen parikymmentä minuuttia, puolessa välissä Tuhina nukahti ja nukkui noin tunnin, ulkona. Puoliskoni heräsi ja lähdettiin yhdessä pyöräilemään. Tilattiin ruoka ja katsottiin netflixiä.


Perjantaina Tuhina heräsi taas kahdeksan aikaan, pyykättiin ja Tuhina leikki uima-altaassa. Syötiin  parvekkeella eilisen jämät ja nukuttiin lyhyet päikkärit. Päikkäreitten jälkeen pyöräiltiin koko perheen voimin puistoon ja sen jälkeen pieni lenkki. Nukahdin illalla vielä tunniksi ja kahdeksan aikaan, kokattii ja sitten syötiin ja katsottiin netflixiä, puoliskoni meni pelaamaan ja minä selasin pädistä kuvia vauvavuodesta.


Lauantaina Tuhina heräsi super aikaisin, itsekin joudun nousemaan vähän vailla kahdeksaa. Siivosin eteisen ja järjestelin olohuonetta ennen päikkäreitä. Tuhina nukahti kakskyt yli kymmenen ja nukkui kaksi tuntia, tosin kahdesti jouduin imettää uudelleen. Itsekin nukuin tuon kaksi tuntia. Päikkäreiden jälkeen syötiin ja viikattiin pyykit parvekkeelta. Kävin suihkussa. Haettiin telkkari anoppilasta ja palautettiin se Anttilaan. Haettiin mäkkärin kaistalta evästä ja ajeltiin. Kotiin tultua jäätiin vielä hetkeksi pihakeinuun, kunnes minua alkoi paleltaa. Kotona Tuhina söi kaurapuuroa, me katsottiin netflixiä ja vauvakuvia.


Sunnuntaina heräsin Tuhinan kanssa ihan liian aikaisin, puol 8 ihan yhtä flunssaisena kuin menin nukkumaankin joten jäätiin kotiin. Iltapäivällä mentiin anoppilaan syömään, appiukko jo soitteli perään kun meitä ei ollut näkynyt loppuviikkoon . Napattiin kotoa uikkarit matkaan ja lähdettiin uimaan ja syömään. Siellä menikin loppuilta.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !