tee - tupla iii - ke - ri !

Ei ole Nalle Puhin kaveri tämä tiikeri. Mutta oiva tiikeri silti! Me ollaan käyty viime viikolla tosi paljon pyöräilemässä joten tämä kypärä on pakko esitellä nyt, muuten en saa kuvia laitettua :D Tuhinan pyöräilykypärä on Grazy Safety Tiger. Grazy Safetyyn törmäsin ensimmäistä kertaa huhtikuussa, bebe au lait blogissa.

Netti ihailun jälkeen valittiin Tuhinalle Chipmunk. Tarkoitus oli tilata kypärä netistä. Kerran etsin sitä meidän paikallisessa Prismassa mutta en löytänyt ja koko merkki oli myyjälle ihan vieras. Vaikka Prisma oli jälleenmyyjä listassa.

Jyväskylän Prismasta löytyi, tiesi kertoa äiti kun kerroin kypärä haaveesta ja hän kertoi nähneensä vastaavan, puoleen hintaan vieläpä! Toki vaihtoehtoja oli vain kaksi Tiger ja Zebra.

Oltiin mökkeilemässä appivanhempien kanssa kun juttelin kypärästä äitini kanssa ja puoliskoni valitsi tiikerin ja anoppi oli vahvasti samaa mieltä (tiikeri sopii hyvin neiti rämäpäälle), joten tiikeri tuli! Itse olin jo tyytymässä seepraan koska se oli tyttö vaikka en edes tykkänyt siitä. Onneksi mulla on tuo puoliskoni.

Yksi ongelma meille tuli, ensimmäisellä pyöräilyllä mummin ja papan luo kun Tuhinan niska jumahti loppumetreillä. Tuhina on vähän lyhyt tuohon pyöränistuimeen ja tiikerin tupsut ei ainakaan helpota pään asentoa. Siksi Tuhina istuu nyt tyynynpäällä ja aina harso kaulahuivina. Varmuudenvuoksi mummi osti myös leppäkerttu kypärän pidemmille matkoille.
Mitäs tykkäätte ? :)

Ps. Tiikerillä on myös alaleuka ja -hampaat, mutta otin sen pois että sain kypärän säädöt kohdilleen, neitillä on vähän pieni pää :D kypärä on kokoa xs/s.

Pps. Tuhina sai kypäränsä syntymäpäivälahjaksi siskoiltani.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !