56neliötä - part 6

Meidän vanhassa kodissa on vielä yksi paikka esiteltävänä, vaikka en ole ihan vakuuttunut että se ansaitsee oman yksityisen tarinansa... Mutta niin olihan meillä parveke vielä! 

Täällä Tuhina on nukkunut suurimman osan päiväunistaan. Täällä myös tuuletin petivaatteet, kerran säikähdin että peitto lensi kaiteen yli, onneksi vain säikähdin. Kesäisin täällä kuivatin myös pyykkejä. Ja puoliskoni pikkuveli teki mulle hienon porkkanapenkin joka oli juuri tuon seinustan mittainen, sen paikka oli tuossa mun takana.Parvekkeen kuvaaminen tätä juttua varten meni niin nyöhään että me ehdittiin tosiaan muuttaa pois, joten pistin itseni kuvaan ihan vaan että saa vähän osviittaa parvekkeen mittasuhteista. (Oon melkein 165cm pitkä).

Jonkun verran lisää vanhanparvekkeen kuvia tulee ehkä sitten kun tiedän onko mun kasvimaani onnistunut vai täys fiasko, tällä hetkellä vaikuttaa onnistuneelta!

No nyt tämä tosiaan oli tässä. Kiitos käynnistä! Tervetuloa sitten uuteen kotiin, seuraavassa koti esittelyssä, ja ennen sitä saatte luultavasti pikku vilauksia väreistä, kun 10plussan äiti, eli Matu, heitti haasteen Sängyn alle. 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !