Viikko kotona

Nyt ollaan asuttu uudessa kodissa ensimmäinen viikko ja ollaan ihan rakastuttu meidän kotiin! Ihan 100%:sti ei olla vielä muuttoa saatu valmiiksi, vanhalla asunnolla odottaa seinä ja tavarat ja loppusiivouksen viimeistelyt. Uudessa kodissa on muutamia järjestely juttuja kesken.

Kuitenkin oon niin onnellinen! Oon pessyt pyykkiä ja kuivattanut ne parvekkeella ja sen telineen lisäksi parvekkeella on pöytä ja penkit, kasvimaapenkki ja Tuhinan oma mini uima-allas (jonka mummi ja pappa toivat lauantaina) ja siellä on reilusti tilaa vielä mulle ja puoliskolleni! Näin jos yhden uuden kodin ihanuuden  mainitsen.
Muuttamisen lisäksi viikolla on tapahtunut paljon muutakin. Ja aika monta asiaa mahdollisti se että äiti oli täällä sunnuntaista torstaihin. Äiti lupasi tulla vahtimaan Tuhinaa. (ihan reilua kun viime muutossa äiti hoiti kokonaan vanhan asunnon loppusiivouksen.)

Ravattiin puoliskoni kanssa kahdestaan vanhan ja uuden asunnon väliä. Parveke ja olkkarin ja eteisen lattiat pestiinkin. Herättiin aikaisin hammaslääkäriin joka oli tosi kaukana. Käytiin ostamassa koukkuja ja ruuveja. Sekä käytiin apteekissa. Ja löydettiin puoliskolleni uusi hieno lippis ja kesäpaitoja ja mullekin housut.


Äitini taas kävi Tuhinan kanssa pitkillä vaunukävelyillä joilta toi tuliaisiksi nukkuvan lapsen lisäksi pyykinpesuaineita, tiskiainetta, vessapaperia ynnämuita arjen helpottajia.

Alunperin äiti oli lähdössä keskiviikkona, mutta lähdettiinkin Tuhinan synttärilahja-ostoksille. Nyt Tuhinan kenkähyllyllä on söpöt pienet (ja silti vielä vähän liian isot) koon 20 kumpparit ja lahjapakettiin sujahti kävelykengät. Vielä tuli viimehetken älynväläyksiä ja unohtuneita asioita sen verran että äidin torstai aamunlähtö siirtyi illaksi.Loppu viikko (ja helteet!) ollaan otettu ihan rennosti. Torstaina käytiin iltauinnilla, perjantaina puistoiltiin ennen päikkäreitä ja unien jälkeen lojuttiin rannalla useampi tunti isolla porukalla - appivanhempien ja puoliskoni veljen perheen kanssa. Tuhina on meidän pieni vesipeto, joka oli koko ajan taapertamassa järveen vaikka matkaakin veteen oli ihan reilusti. Sinne se paineli, eikä laittanut pahakseen kun sukellettiin niin kuin vauvauinnissa opittiin.

Ollaan myös syöty anoppilassa pitsaa ja grillattu puoliskoni veljen luona. Lauantaina käytiin meidän fonectan 8tiimin voimin nauttimassa auringosta, hyvästä seurasta ja ruoasta tiimikaverin uudessa kodissa. Tuhinakin oli matkassa. Meidän emännän lisäksi yksi tiimikaveri on nähnyt Tuhinan aiemmin. Muutama vieras jäi vielä jatkamaan kun me lähdettiin vähän ennen kuutta väsähtäneen neidin kanssa kotiin.
Meidän ihanaan, valoisaan, viileään, kauniiseen ja ennen kaikkea, toimivaan kotiin!

Sunnuntaina käytiin Tuhinan kanssa kirkossa ja nukuttiin perinteiset päiväunet. Iltapäivä ja ilta vietettiin puoliskoni perheen kanssa, naapurissa siis.

Nyt kun neiti jää päikkäreilleen minä käyn heittämässä pyykit koneeseen ja toivon ehtiväni vielä kasata mökkikamppeita, ennen kuin käydään vaihtamassa autoja puoliskoni veljen kanssa. Kädet ja sormet ristiin ja peukut pystyyn, että tällä viikolla olisi mainiot mökkikelit! :)

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !