65 neliötä - part 3

Mennään olkkarista takaisin käytävään josta löytyy kaksi ovea ja oviaukko. Toisessa ovessa on lukko, arvaat varmaan mitä sen oven takaa löytyy. Meidän perheessä tuo ovi on todella harvoin edes kiinni ja vielä harvemmin lukossa. Täällä on meidän kuraeteinen, pyykkihuone, vessa, kylpylä ja sauna.

Kura-aikaan juostaan nopeasti mattoja pitkin vessaan riisumaan, samoin talvella käytävästä ja  hissistä selviytyneet lumet karistetaan vasta laattojen päälle.

Pyykit pestään ja kuivataan vessassa, ihan vaan siitä ilosta että ne mahtuu siellä kuivumaan! Yksi koneellinen mahtuu oikein väljästi ja kaksin ihan näppärästi kuivumaan tuonne kuivauskaappiin ja pyykkiteline mahtuu saunaan tai suihkuun tai tuohon kuivaus kaapin ja pesukoneen eteen. Vähän niin kuin fiiliksen mukaan!

Tämä taas ihan vaan verrokkina siihen edelliseen vessaan. Poikkeuksena tietenkin kesä, silloin pyykit viihtyvät paremmin parvekkeella. Parvekkeitakin voidaan toki verrata, huhhei tämä voiton vei!

Kylpylä tämä on kai eniten Tuhinalle, koska hän on ainut joka mahtuu altaaseen. Ostettiin vähän aikaa sitten meille uusi suihku ja no meillä nyt kaikki vaan tykkää valua suihkun alla - siis istua suihkun alla tekemättä yhtään mitään, minä lasken sen kylpemiseksi.

Ja sauna! Oma sauna ei varmaan kaipaa selittelyjä yhtään enempää.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !