Hetki minulle

Meikkaaminen ja hiustenlaitto on aina ollut mulle vähän vieraampi maailma. Muistan vieläkin miten järkytyin eräänä sunnuntaina, kun olin tullut urheiluopistolta viikonlopuksi kotiin. Meillä alkoi olla jo vähän kiire lähteä kirkkoon ja kun olin itse valmis huomasin, että mun molemmat siskot meikkasivat! Pikkusisko nyt ei ollut mikään ihme, mutta että myös mun isosisko!

Mulla on kyllä ihan perusmeikit olemassa, mutta oon tosi laiska niitä käyttämään. Yleensä jos meikkaan se tarkoittaa ripsaria ja huulirasvaa. Joihinkin nuorten tapahtumiin aikanaan saatoin panostaa ripsaria enemmän.

Olen kyllä ollut muiden meikattavana, mutta jotenkin en itse ole jaksanut opetella sen enempää. Tuntuu ettei mulla riitä kärsivällisyys omien hiusten laittamisen opetteluun ja toisaalta taas mun iho ei oikein tykkää paljosta pesemisestä.

Mulle tulee kauheasti kaikkea kanta-asiakas- ja mainossähköpostia. Yleensä poistan kaikki lukematta. Alkuviikosta klikkasin yhden The BodyShopin postin auki. Postin jossa kutsuttiin kaikki ilmaiseen meikkidemoon tämän viikon aikana. Laitoin heti ystävälleni Annille viestiä, että miten olisi treffit joku päivä. Sattuipa vielä sopivasti että Annin sisko oli töissä ja pääsi meikkaamaan mua.
Meikkileikit on aina jänniä, eikä loppupeleissä vaadi paljoa, etten tunnista omaa peilikuvaani. Mun parempi arkimeikki on meikkivoide + puuteri + ripsari ja juhlameikki + kevyt poskipuna + vaalea luomiväri.

Nyt mulle tehtiin pohjameikki ja poskipuna ja lisäksi kulmat ja silmämeikki rajauksilla ja huulipunakin. Tosin kulmameikki häivytettiin lopulta, kun ne hallitsi aika paljon. Meikin aikaan saama muutos oli hyvällä tavalla aika hurja. Kiitos tytöt hauskasta illasta, ja Anni kuvista! 

8 kommenttia

 1. Voi ihana sä! Mäki oon laiska meikkaamaan. Siks otin just ripset ja ne on kyllä niin kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi :D Sun ripset on kyllä upeet kuvissa!

   Poista
 2. Vitsit toi ois kyllä kiva kokemus! Oon haaveillut, että pääsis tollaseen opastukseen, kun aina itselle laittaa ne perus jutut vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kuulostaa tutulta :) ite en edes osais laittaa kaikkia noita rajauksia ja kulmia :D

   Poista
 3. Oot kyllä niin kaunis ilman meikkiäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ei se aina sutturanuttura päässä tunnu siltä :D

   Poista
 4. Kauniita kuvia blogi täynnä!

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !