Pakko saada!

Onko teille koskaan myyty ovelta mitään erityistä? Meillä kävi talvella imurikauppias. Ja mun oli pakko saada se imuri! Vaikka se maksoi mansikoita ja me ei edes tarvita uutta. Mutta mie halusin sen! Onneksi puoliskoni aivot toimivat normaalista ja meillä on edelleen tuo ihan tavallinen imuri.

Käytiin pääsiäisenä äidin kanssa kaupassa ja piti ostaa lisää vaippoja. Oltiin jo kassajonossa seuraavana vuorossa kun näin hyllyn päädyssä GIGA PACK ja kävin katsomassa mitä sellainen maksaa. 120 vaippaa viisitoista senttiä kappale! Ja mun oli pakko saada ne! Kysyin vielä äidiltä voidaanko vaihtaa. Olihan tuo 120kpl paketti kuitenkin muutaman euron kalliimpi kuin se tavallinen housuvaippapaketti. Sain sen! 

Ostoksia pakatessani lastasin vaipat takaisin kärryyn ja katsoin paketin selkäpuolella olevaa suurta kuvaa teippivaipasta.


Kuinka ironista, itsehän olen ihan oikeasti itkenyt puoliskolleni, että ostetaanhan housuvaippoja, teipit pilaa mun elämän - tyylillä ja nyt mulla on 120 teippivaippaa! Ollaan me niistä jo neljäsosa käytetty ja olen tyytyväinen, Tuhina antaa pukea teippivaipat nätisti nykyään! Toisin kuin aiemmin - itkuun oli syy. Ei harmita, vaikka alkuun en meinannut uskaltaa äidille myöntää, että nyt on muuten vääriä vaippoja. Sitä paitsi 15snt kappale - onhan se nyt halpa!

Toistaiseksi mulla ei varmaan ole muita pakkomielteitä tullut, sellaisia joista voisi raskautta syyttää. Paitsi ehkä tämä uusin tuplavaunu ihastus ja nyt vielä yksi turvakaukalo. Niin ja oli mulla vähän pakkomielle voittaa lapsimessuille liput, kun osallistuin kaikkiin arvontoihin jotka huomasin, mutta tästä aiheesta lisää myöhemmin.

Ruokiin liittyviä himojakaan ei mielestäni ole mitään tiettyä, vaan ihan niin kuin Tuhinaakin odottaessa mun tekee mieli kaikkea mitä mulle ehdotetaan. Närästykseen on pakko saada kaakaota, mutta tässä tilanteessa se on niin kuin lääke. Ja olisi mun kyllä muutenkin pakko saada koko ajan kaakaota vaikken olisikaan raskaana. Voisin elää pelkällä kaakaolla.

Ruoka herkkuja taas on kaikki terveellinen, mikä lie hippivauva meille onkaan tulossa. Oikeastaan koko raskausajan olen herkutellut avokadoilla, keitetyillä kananmunilla - joita tungen nykyään salaattiin ja tortilloihin. Vesimeloni, hunajameloni, pistaasipähkinät. Nämä kaikki sinne salaattiin kurkun ja tomaatin kavereiksi.

Alkuraskaudessa oli hetki kun mun ei tehnyt ollenkaan mieli lihaa. Pelkkää kevyttä ruokaa. Tällaiseen nälkään puoliskoni teki meille kasvislasagnen. En tiedä kaikkia sen aineksia, mutta ainakin munakoisoa, tomaattia ja p a l j o n motsarella-juustoa. Aika miehekäs versio kevyestä, mutta se oli hyvää!

Kaupoilla ja kirppareilla ei olla vähään aikaan käyty mitään silmäilemässä, ei Tuhinalle, itsellemme tai vauvalle, joten mitään shoppailuun liittyvää pakko saada juttua ei ole. Vauvalle ei ole ostettu vielä mitään. Äitiyspakkaushakemuksen laitoin heti, kun sen lapun viimeviikolla neuvolasta sain ja sitä odottelen kovasti!

Ny mun kyllä tekisi jo mieli kaivaa Tuhinan pakkaus tuolta komerosta ja käydä se läpi ja Tuhinan kaappi pitäisi myös käydä läpi, mutta annan näiden vielä odottaa. Ei ole paikkaakaan vauvan vaatteille että turha niitä on kaivaa tänne pyörimään ympäriinsä. Kaaos kaipaa muutenkin parempaa hallintaa tällä hetkellä.

- reissussa rähjääntyy sanotaan, ja kyllä useamman yön reissusta menee melkein toista viikkoa selvitä takaisin arkeen. Pyykkiralli, lähtiessä unohtuneet kotityöt ja muut. Kyllä te tiedätte :) Päikkäreiden jälkeen olisi tarkoitus lähteä pesemään ja imuroimaan auto, toivottavasti silloin vielä paistaa aurinko niin kuin nyt!

Aurinkoista viikonloppua :)

8 kommenttia

 1. :D pakko saada vaippoja! Senkin hassu <3 mut tiedän kyl ton tunteen! Mun on usein pakko saada kaikkea kivaa Leolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nyt kun sen noin sanot :'DD ehkä se onkin äitisyndrooma.. :D

   Poista
 2. Joo, pakko-saada-kaskaota on ollut koko elämän. 😉
  "Miehekäs versio kevyestä kasvislassgnesta" sai hymyilemään. Oli kuitenkin ilman lihaa. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! vaikka luulen että ens kerra siinä on myös lihaa :D

   Poista
 3. Mäkin haluun vaipanostopakkomielteen, yleensä ne tuntuu enemmän sellaisilta pakollisilta pahoilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Ei tää meilläkään varmaan toistu :D

   Poista
 4. Kyllä siis tunnistan itsestäni.. mulle aika helppo myydä, jos osaa käyttää oikeita sanoja. Nykyään jo hieman järkiintynyt mutta tää mun kalenteri-innostus on nyt niissä sfääreissä, että pakko koittaa himmata sitä "pakko saada"-reaktiota kun näkee jotain ihanaa, esim. tarroja (maksaa vaan 1e, onpa halpa ja sitte hups 20e meni...)! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puhelinmyyjilleki on pitänyt oikein opetella sanomaan ei :D mutta noista kalentereista jää kuitenkin muisto vielä susta lapsenlapsillekin, vähän niinkun päiväkirjoistaki :) oon vähän miettiny pitäiskö munkin innostua tuosta... :D

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !