Kevät ja kengät


Nyt on se aika vuodesta kun talvikengät saa nostaa hyllylle ja kaapista kaivetaan ihanat lemppari tennarit! Tai sitten ei kaiveta, vaan mennään kenkäkauppaan. Puoliskolleni ostettiin jo uudet tennarit, hän on melkoinen kenkien suurkuluttaja!

Nyt aletaan olla jo samaa mieltä siitä, että ensi talveksi ostetaan hänelle myös ihan oikeat talvikengät! Kumppareista ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen vaikka kyllä niitäkin yritän hehkuttaa hänelle.

Mie olen opetellut  käyttämään talvella talvikenkiä, (tai ei se nyt hurjasti opettelua vaatinut kun Rovaniemellä kävelin kouluun joka päivä..), etten pilaa uusia hienoja tennareitani - jotka on jo kaksi vuotta vanhat!

Mulla oli adidaksen ihanat violetti-siniset kengät jotka kulutin pohjasta puhki. Niiden tilalle ostettiin mulle saman väriset Puman kengät. Nämä on ne  mun "huonommat" kesäkengät. Lempparit on vaaleansiniset Vanssit jotka ostettiin mun robottivanssien tilalle. Ne otin eilen käyttöön, pientä pesua kaipaisivat ja hiekkarannalle niillä ei ole enää ikinä asiaa.


Seuraavana kenkäjonossa onkin Tuhina. Pieni jalka kun on kasvanut talven aikana, ei nyt ehkä hurjasti mutta kasvanut kuitenkin. Tuhina sai synttärilahjaksi Eccot kokoa 19. Myyjä oli sitä mieltä, että koko 18 olisi ollut täydellinen, mutta niin pientä kenkää oli vain sandaalina. En halunnut ostaa heinäkuun alussa sandaalia, joten ostettin vähän isompi kenkä. Niihin mahtui villasukkakin vielä syksyn viiletessä.

En olisi uskonut noiden Eccojen mahtuvan enää jalkaan. Tuhina ei saanut niitä talvella paljaisiin jalkoihin, joten siirsin ne vaatehuoneeseen. Nyt kauppareissua varten kokeilin ja ihan nätisti menivät sukan kanssa! Tosin eihän sinne enää minkään näköistä käyntivaraa jäänyt.

Kenkäkauppaan siis tiemme vie, helpointahan se niin on, että näkee heti miten Tuhina pääsee kävelemään ja juoksemaan niillä. Mutta oikeasti ne pienet kengät! Vaikka Tuhinankin jalka on muka kasvanut hurjasti niin silti noin pienet kengät on kyllä varsin oivallisia vauvakuumeen nostattajia.

Mun oli pakko yrittää ottaa kuvia niistä Tuhinan jalassa, onhan toi koko 19 nyt kuitenkin niin pieni! Kuvaamista vaan hiukan vaikeutti liikkuva pihakeinu. Kröhöm, kiitos keinuttajalle. Aika haikeaa laittaa nuo kengät lopullisesti laatikkoon. Tai ehkä ripustan ne naulaan Tuhinan mekkojen kanssa, sitten kun meillä on se lastenhuone.


Musta tuntuu että Tuhinasta tulee pieni kenkäfriikki, nytkin hän kulkee kokoajan kengät jalassa. Ihan sama kenen kenkä ja iso vai pieni. Varsinkin mummin ja papan luona Tuhinan serkun kengät on ihan ykkösjuttu, serkku vaan ei ole yhtä innoissaan tästä pienestä lainaajasta.

Mitkä on teidän lemppari lastenkenkämerkit varsinkin ihan pieni jalkaisille?
Joko teillä on talvikengät pakattu ja tennarit jalassa? 

2 kommenttia

  1. Meillä on ollut A-murulla Eccon, Reiman, Vikingin ja Superfitin kenkiä. Eniten olen tykännyt Eccoista. Haaveilen hänelle ihan hurjasti aidoista Consseista, mutta en ole aivan vakuuttunut, ovatko ne lapsen jalalle hyvät kengät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla ei oo ikinä ollu consseja :D Eccolla on kyllä tosi hyvän näköisiä aikuistenkin kenkiä :) reima (kengät), viking ja superfit on kaikki sellasia mihin oon törmänny vasta nyt :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !