Uusi vuosi - uusia tuulia

Vuosi vaihtui ja nyt on aika katkaista blogihiljaisuus. En ole pitänyt lomaa pelkästään kirjoittamisesta ja kameran näpyttelystä vaan koko somessa notkuminen jäi vähän vähemmälle huomiolle. Myöskin seuraamani blogit ovat ehtineet päivittyä monta kertaa ja olen lukemisissani vähän "jäljessä" jos niin voi sanoa.

Ajattelin kirjoittaa nopeasti mitä just nyt kuuluu ja tapahtuu, mutta huomasinkin kirjoittavani koko uudestavuodesta ja meidän  joulun viimeisestä reissusta mun perheeni luokse. Se ei kuitenkaan ollut se mitä just nyt haluan kertoa joten niitä sitten vähän myöhemmin. En vaan osaa kertoa pidemmän ajan kuulumisia nopeasti ja lyhyesti.

Tultiin tänään kotiin reissusta, tyhjensin ja täytin tiskikoneen ennen kuin pakkasin Tuhinalle yökylälaukun ja vietiin hänet kuudelta puoliskoni mummolle. Meillä on huomenna aikainen herätys kun pitää olla lääkärissä toisessa kaupungissa aikaisin aamulla. Mummo oli laittanut meillekin, jälleen, tosi hyvää ruokaa ja nyt me vaan dataillaan kotona. Facebookista nähtiin että neiti on nukkunut jo hyvän aikaa mummon kainalossa. Kuvittelin että me haetaan hänet kotiin heti kun ollaan taas paikkakunnalla, mutta mummo sanoi lähtiessämme että tulette sitten huomenna ennen nukkumaan menoa.

Sain puoliskoltani myöhäisen tai tosi aikaisen joululahjan kun hän osti mulle pikkuläppärin heti uudenvuoden jälkeen. Tämä on ollut mun toiveissani siitä saakka kun tilasin ebaystä surkeat näppäimet mun tablettiin enkä edes saanut oikeaa tuotetta. Ja sitten vielä kun se tabi hajosi tuossa heinä-elokuussa, niin olen siitä saakka blogannut (ja datannut ja kaikkea muuta) lähes poikkeuksetta vain ja ainoastaan mun puhelimella, joten tämä todella oli yksi pieni toteutunut unelma!

Ensimmäisenä siis blogiharrastuksen huomattava helpottuminen!

Toinen meidän uusista tuulista on ilmeisestikin kokonaiset yöt! Mutta tästäkin aiheesta mun täytyy kirjoittaa ihan erikseen, sen verran meillä on näitä kutinaähinä öitä takana että....

Ja mulla on luonnoksissa myös kolmaskin uusi kuvio ollut jo kröhöm pari kuukautta mutta siitä lisää kenties jo huomenna! (Vaikka se on ollut valmis niin en ole vielä tarkistuttanut sitä puoliskollani).

Eikä siinä vielä kaikki! Tai siis, no katsotaan mitä tästä eteenpäin ;)

Ainakin näiden ensimmäisten neljän päivän perusteella vuosi 2016 tulee olemaan toiveita täyttävä ja unelmia toteuttava vuosi! Olkoon se sitä myös teille kaikille siellä ruudun toisella puolen! Nyt äkkiä iltapalaa ja pää tyynyyn, vielä pitää laskea että moneltako meidän oikeasti pitää laittaa herätyskellot soimaan....


6 kommenttia

 1. Kaunis sinä! :) <3 ihania uusia tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite oot! mutta kiitän :) ihania - varsinkin tuo uni! peukut pystyyn että tää todella on pysyvää :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. noi on ihan parhaita kaakao- ja teemukeja just kun ne on noin isoja :D

   Poista
 3. oii petra ootpas kaunis :)

  VastaaPoista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !