Paperihäät

Me vietettiin maanantaina Paperihäitä. Pumpulihääpäivä jäi vuosi sitten juhlimatta ja nyt mietittiin jo kesällä että tehdään jotain vähän spesiaalimpaa sitten tänävuonna. Vielä ennen joulua meillä oli joitain ideoita, mutta sunnuntaina taas löi päät tyhjää. Niinpä puoliskoni lähti tavalliseen tapaan aamulla kouluun.

Lopulta päivä vietettiin oikein rennosti kotona. Puoliskoni passitti minut päikkäreille kotiin tultuaan ja Tuhinan herättyä lähdettiin kauppaan. Päivän menu oli sitten se meidän spesiaali. Ja oli ohjelmakin sen verran että harvemmin me käydään saunassa koko perhe.

Saunoessa kypsytettiin meidän löylylenkit ja maissit kiukaalla, syömään käytiin kuitenkin ihan ruokapöydän ääreen. Kynttiläkin unohtui. Lihan kaveriksi tein salaattia ja omalle lautaselle lisäsin vielä juustokuutioita (koska meni hermot meidän raastimeen), avokadoa ja pistaasipähkinöitä. Ostettiin myös Marianne kääretorttu mutta se unohtui jääkaappiin kun oltiin ihan täynnä ruoasta ja maistettiin sitä sitten aamupalalla.

Saunan ja ruoan jälkeen oli tarkoitus katsoa vielä joku leffa mutta ei jaksettu edes valita koko leffaa ja sitten heräsinkin siihen kun puoliskoni kantoi sylissäni nukkuvan Tuhinan sänkyynsä ja sitten minut. Aika arkista tai ehkä meidän arki on juhlaa sittenkin. :D


Ehkä sitten kun hääpäivä osuu seuraavan kerran viikonlopulle me keksitään jotain spesiaalia ruokaa spesiaalimpaa tekemistä, mutta tämä oli jo suuri parannus edelliseen. Tykkään ajatuksesta että äidin ja isin hääpäivät ovat erityisiä koko perheelle eikä pelkästään äidin ja isin kahdenkeskistä aikaa.

Huomasin hetki sitten instagramista että tänään on ollut käytä hääpukuasia -päivä, jos olisin aikasemmin tiennyt niin olisin kyllä kokeillut pukua päälleni ja ehkä innostunut myös vähän laittautumaan. Yksi mun ideoista oli että oltaisi käyty ottamassa lisää hääkuvia, mutta maanantaina oli ihan harmaata, tänään olisi ollut sääkin kohdallaan ja puoliskollani vapaapäivä. Harmi kun myöhästyin, pukukin on varastoituna anoppilassa. Meidän pienistä häistä voi muuten lukea täältä.

ps. Otin kyllä kuvia kun folioon käärityt eväät oli kiukaalla ja ennen kun ne sinne päätyivät, mutta ne on tosi, tosi, tosi epämääräisiä, ei niitä voi julkaista, hyvä jos kelpaavat perhealbumiin.. :D joten kuva on noin vuoden vanha. Sain kaulakorun puoliskoltani toisen korun tilalle, joka päätyi järven pohjaan - tästä saattaisi muuten saada kokonaisen postauksen: miksi en saa enää lahjaksi koruja.....

2 kommenttia

  1. Hah, meillä on melkein sama hääpäivä, 12.1.... :) Meillä hääpäivää juhlittiin ripulin jälkimainingeissa sinä hirveänä lumikaaospäivänä, joten ei sekään nyt mitenkään erityisen loistokasta ollut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh :D onneksi arjessa voi järjestää muutenkin pieniä yllätyksiä ihan vaan yllätykseksi toiselle :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !