Laiskiainen

Viime viikko vietettiin vielä rytmitöntä ja väsähtänyttä elämää, tällä viikolla taas rytmejä haettu ja juostu pää kolmanMaanantaina haettiin puoliskoni veljenpoika tarhasta ja haaveilin meidän perheestä nelihenkisenä kun kävelimme autosta kotiin. Tuhina sai allergisen reaktiotin mannapuurovellistä suihkittuaan sitä tuttipullosta päästä napaan. Aamupäivällä soitin lastenpolille joten nyt on taas yksi juttu lisää muistettavana kertoa lääkärille.

Tiistaina ajeltiin naapurikuntaan isotädilleni, edellisestä vierailusta olikin jo tovi. Viimeksi Tuhina vain olla möllötteli ja nukkui, tällä kertaa hän oli pieni tutkimusmatkailija seikkailulla ympäri olohuonetta ja keittiötä. Kotimatkalla käytiin ostamassa potta ja autoon tausta peili Tuhinalle.

Keskiviikkona mun kotikäyntisisar kävi vaihtamassa kuulumiset ja toi tullessaa maailman parasta omenasosetta ja muita herkkuja. Iltapäivällä kyläiltiin mun entisellä työkaverilla, joka lupasi ottaa Tuhinan hoitoon tarhaanlähdön koittaessa. Tai oikeastaan mun piti luvata että hän saa Tuhinan hoitoon jo ennen kuin Tuhina edes syntyi. :D


Torstaina Tuhina otti ja seisoi ilman tukea hetkisen! Hän kiipesi jöröä pitkin seisomaan ja kun kiellettiin syömästä multaa ruukusta niin yks kaks vaan Tuhina irroitti kätensä ja seistä nökötti kunnes istahti. Puoliskoni kävi nostamassa hänet pystyyn ja jätti seisomaan ja kyllä niin vain neiti jäi pystyyn nököttämään. Kolmas kerta saatiin videolle.

Perjantaina mentiin muskariin! Nyt harmittaa että tuli pitkä tauko, kun Tuhina selvästikin tykkää olla muskarissa. Eikä ollut moksiskaan vaikka oli päikkäri aika. Muskarin jälkeen hän nukkui hetkisen kun vaunuiltiin mamma kahveille ja kolmen aikaan lähdin kotiin vaunuissa tyytyväisenä nukkuvan ja hyvin syöneen neitokaisen kanssa.

Lauantaina piti olla siivouspäivä, mutta nukuttiin hyvin ja löhöiltiin siirrettiin vastuuta vielä yhdellä päivällä.

Sunnuntaina myöhästyttiin kirkosta vaikka oltiin ajoissa valmiina. Juuri kun aloin pukea ulkovaatteita Tuhinalle huomasin että hänellä on jotain epäsyötävää suussa. Yritin nähdä mikä se on ja herätin puoliskonikin auttamaan että saadaan se pois lopputuloksella itsellä puklatut vaatteet ja Tuhina nieli sen mikä se sitten ikinä olikaan.

Ja nyt vasta tajusin että olenpas vain käyttänyt tekosyynä päiväunia ettei voi kerhoon mennä kun Tuhina nukkuu, silti joka sunnuntai ollaan kirkossa oltu klo 10-12, niin että olen sitten kirkon jälkeen laittanut Tuhinan parvekkeelle nukkumaan. Toki hän saattaa nukkua automatkat ja pienen pätkän kirkossakin.

Ja kyllä meillä oli siivoupäivä, minä sain siivottua olohuoneen kun puoliskoni teki meille ruokaa. Pölytkin pyyhin hyllyiltä ja tasoilta ja sohvan imuroin kokonaa. Olinpas ahkera! :D

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !