Neuloville haltijamummeille


Talvi ei selvästikään osaa päättää haluaako se jo lähteä vai jäädä vielä vähän. Tuhina syntyi keskellä kesän kuumimpia helteitä ja alku syksy ja talvi meni opetellessa kuinka paljon vaatetta on sopivasti. Alkuun taisin olla hieman ylipukeva.

Nyt ollaan jo molemmat puoliskoni kanssa aika varmoja vaatekerroksien riittävyydestä, tai siis vähentämisestä ja pipo laatikkoa siivotessani katselin kaikkia Tuhinan villavaatteita, kaikki itsetehtyjä paitsi äitiyspakkauksen villahaalari. Onnea on isovanhemmat ja vieläpä neulomistaitoiset!


"Junasukat" sain babyshowerissa, ne on erään apuyhdistyksen sisaren tekemät. Kiitos!


Muistan meidän mummon joskus neuloneen meille villasukat ja todenneen että taisivat olla viimeiset neulomukset. (Tästä syystä olin katkera että puoliskoni lainasi juuri niitä vaaleanpunaraidallisvarrellisia minulle millilleen sopivia harmaita villasukkia, saat anteeksi.) Jouluna kuitenkin löytyi kauniin väriset lapaset ja villasukat Tuhinan paketista. Kivasti muuten sointuu tämä violetti noihin vaaleanpunasiin vaatteisiin. Kiitos mummo!


Kaikki vaaleanpunaiset on neulonut puoliskoni mummo. Takit, housut ja villasukat saatiin kun mummo tuli ensimmäistä kertaa Tuhinaa katsomaan. Marjapuuron punaiset housut saatiin joululahjaksi ja nämäkin kaikki olleet kovassa käytössä. Kiitos Rmummo!


Nyt kerta kun esittelin kaikki itsetehdyt niin erityismaininnan ansaitsee myös talvella kovassa käytössä ollut peitto. Tämän löytyminen paketista oli todellinen yllätys! Ensinkin olin aivan kummissani keneltä olin saanut paketin postiin alkukesästä ja vielä hämmästyneempi olin sisällöstä. Paketin lähettäjä oli osuvammin remonttireiskaksi tiedetty enoni vaimo ja sievä virkattu peitto ei jotenkin sopinut mielikuvaan vaikka selvästi itsetehdyksi sen tunnistin. Mummoni toimi salapoliisina ja tekijöiksi paljastui sekä serkkuni että enoni vaimo.


Peitosta tuli autopeitto ja pakkasilla käärin sen aina kaukolossaan matkustavan Tuhinan ympärille niin että Tuhina näytti pikkuiselta toukalta. Kovimmilla pakkasilla se oli myös vaunupäikkäreillä apinapussin sisällä lisälämmikkeenä. Kiitos hurjasti T&T!

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !