Olipa kerran reppukuvaukset


Me ollaan otettu mun siskon pojan kanssa reppukuva, jossa on Nuppu Jekku ja Serkku. Koska heillä kaikilla oli SkipHopin talutusreput. 

Mulla on ollut toiveena ottaa samanlainen kuva myös meidän nelikon talutusrepuista, mutta Nupun Dinoreppu katosi vähän ennen kuin hän lopetti balettiharrastuksen. Tietenkin siellä repun sisällä oli myös ne juuri ostetut ehkä kolme kertaa käytetyt uudet tossut, mutta se on eri tarina. Pikkureppukuva jäi ottamatta, joten halusin nyt näistä isoista repuista kuvat heti, kun Kirppukin sai reppunsa - ennen kuin siinä on reikä tai joku kirjoittaa siihen oman nimensä.... Niinkin on käynyt.

Halusin lasten reppuselistä kuvat meidän terassin portaalla ja visio oli ihan hyvä ja toimiva. Mutta en ollut ollenkaan varma pystyttäisiinkö sitä toteuttamaan. Lapset vaikutti väsyneiltä ja Kirppu nukahti ruokapöytään sillä aikaa, kun vein meidän pientä yövierasta pesulle. Kirppukin tarvitsi suihkun joten vaikka hän olikin ihan unessa herätin hänet ja vein pesulle. Ja kyllä kannatti!


Pienten tyttöjen suihkutellessa ja isompien lasten vielä syödessä iltapalaa sain yövieraan pedin valmiiksi. Komensin isot terassille hammaspesulle, jotta saatiin sisälle unirauha vieraalle. Hyvää yötä ihana pieni, itkuhälytin hyllylle ja Kirpulle vaippa, yöpuku ja hammasharja matkaan ja terassille. Hammaspesujen aikana keräsin myös lasten reput terassille.

Kerroin lapsille, visioni kuvasta - kaikki kulkevat portaita ylöspäin reppu selässään.

Oli ihana miten lapset ottivat myös tavoitteekseen saada Kirppu mukaan kuvaan, Ja kun kuvausmotivaatio vähän hiipui ja trampoliini houkutteli lupasin, että pääsevät trampoliinille kunhan saan yhden kuvan jossa näkyy kaikkien reput.


Kirppu karkasi jälleen pois terassilta ja kävi ihmettelemään polkupyörää. Tässä kohtaa Nuppu sai mahtavan oivalluksen. Alkuun kaikki yrittivät houkutellen saada Kirpun rappusille, ihan turhaan. Sitten Nuppu juoksi hänen viereen pyörien luo ja hoputti pojat mukaan. 

Äkkiä nyt, että saadaan repuista kuva ja päästään trampalle!

Tämän kuvaushetken kuvia käytin kertoessani ensimmäisestä arkiviikosta, mutta siellä oli niin paljon ihania "behind the scenes" kuviakin, että ihan pakko jakaa niistä muutama myös täällä. Meidän nelikko. Osaavat ne olla yhdessäkin ja ovathan he toisilleen maailman tärkeimpiä. Näissä hetkissä kuplii ja läikehtii. 💖

2 kommenttia

  1. Teidän terassi ja reput näyttää niin kivoilta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kuvissa näkyy vielä nuo viirtit jotka laitoin synttäreille kiertämään terassia, vaan nyt on syksy terassillakin.. :D

      Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !