Muistan muistan

Tai itseasiassa en kyllä muista. Nyt tuli aika pitkä kirjoitusväli, ei sen kummempaa syytä, mutta enpä kyllä muistakaan mitä viime viikolla edes tapahtui...

Perjantaina lompsittiin tuonne mäelle, turhaan siis. Takasin tullessa soitin äidille ja tuumailin että menenkö kotiin pyykkäämään ennen muskaria mutta päädyin mamma kaverin luokse. Matka oli suunnilleen sama kuin olisi ollut kotiinkin plus sain jättää Tuhinan nukkumaan kuistille, eipä tarvinnut kantaa vaunuja ylösalas. Ja loppupeleissä me sitten skipattiin porukalla muskari ja kotiin tultiin vasta neljän aikaan.

Lauantaina vauvauinnissa sukellettiin! Kauhalla vettä päähän ja veden alle. Ja selkää voi näköjään uida myös varpaat suussa. Oikeassa olin että uinti on oikein oiva laji Tuhinalle. Samaten lauantaina olin ensimmäistä kertaa tuhkajaisissa.

Mitäs muuta... hahhaa no nyt muistan! Nimittäin ei yhtään mitään! Mehän oltiin koko viikko kotona tekemättä yhtään mitään, ei siivottu eikä pyykätty, olin vain kipeänä kotona ja viihdytin Tuhinaa parhaani mukaan. Ja tiskasin. Keksin mihin käyttää ne muutamat eurot jotka oli vielä jäljellä synttäri lahjakortilla jonka isiltä sain, siis lokakuussa... ostin meinaan tiskihanskat! Yksi mun mammakavereista käyttää tiskihanskoja mistä muistin niiden olemassaolon ja kun tiskivuoresta jäi jäljelle kaikki aterimet ihan vaan koska kädet oli niin hellänä ajattelin tämän auttavan asiaa.


Viimeviikolta ei olekaan muuta muistettavaa, luulen. Tällä viikolla taas noh.. maanantaina oltiin lääkärissä ja tiistaina käytiin porukalla kirpparilla. Joo ja mie löysin Tuhinalle pipon! Jos se olis yhtään isompi oisin ostanut sen itelleni. Mutta kyllä se Tuhinalle sopii aivan yhtä hyvin. Maksoin siitä 4e mutta elän ymmärryksessä että uutena Polarn O. Pyret on oikeasti arvokas merkki mutta tämä oli kuitenkin hyvä kuntoinen plus tämä kuosi on niin mainio että mun oli aivan pakko saada se! Ja puoliskoni oli erittäin ymmärtäväinen kun esittelin pipoa hänelle. Se on niin söpö! Vaikka on Tuhinalle vielä liian iso....


Keskiviikkona mentiin seurakunnan kerhoon,  tyylikkäästi suoraan sängystä aivan kirjaimellisesti. Kerho alkaa 0930 ja kello oli juurikin tuon verran kun heräsin Tuhinan varpaat naamaani vasten heiluen. Muistin että on viimeinen kerhopäivä ennen joulutaukoa, joten vaatteet päälle ja Tuhinalle puin toppapuvun yöpuvun päälle. Nappasin kyllä vaihtovaatteet hoitolaukkuun ja ripeästi Tuhina sylissä menin koputtelemaan kahvihuoneen ikkunoita että päästiin sisälle. Kerhossa oli riisipuuroa! Mentiin taas porukalla puistoon kerhon jälkeen. Tuhina nukkui kaverin matkarattaissa toisen kaverin peittojen alla. Illalla meillä oli mammaporukalla varattu yksityinen tankotanssitunti. Muutaman kerran pelkäsin vanhan rannevamman takia, mutta lopulta turhaan. Notkeus on kadonnut mutta kivaa oli silti. Nyt tuntuu hartioissa ja vatsassa ja kyljissä.

Torstaina oli vauvakerho jonka jälkeen kotona kömmin vapaapäivää viettävän puoliskoni kainaloon ja herättiin sitten kolmelta kun itkuhälytin kuulutti Tuhinan heräilevän parvekkeella. Synttäripäivän kunniaksi meillä oli siivouspäivä, puoliskoni pesi lattiatkin ja minä toimin roskakuskina. 

Tällä viikolla olen  myös yrittänyt kuroa pyykkiruuhkaa auki viikon tauon jäljiltä. Uusin pyykkisääntöni on että jos en jaksa  viikata puhtaita vaatteita kaappiin en pyykkää ollenkaan koska mikään ei ole raivostuttavanpaa kuin joka paikassa pyörivät puhtaat vaatteet.

Tänään on seurakunnan joulujuhla ja huomenna puoliskoni synttärikakkuilut. Niin joo ja tietty itsenäisyyspäivä! Pitää katsoa linnanjuhlat vissiin netistä, näkyyköedes?, kun meillä ei ole antennipiuhaa, eipä ole telkkaria katsottu, netflixiä vain. Ai niin vielä joulukalenteritkin aukeilee nyt! Mulla on niitä kaksi! Toisen sain puoliskoltani ja toisen anopilta. Puoliskoni söi omansa tyhjäksi heti ensimmäisenä päivänä...

8 kommenttia

 1. Hienoa, että sut on pidetty kalentereissa! Olin vähän huolissani... Mutten niinhuolissani, että oisin ryhtynyt toimeen. ;P Mietittiin täällä just yks päivä, keltä katos suklaat ekana kalenterista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiva että edes ajatuksen tasolla :D

   Poista
 2. nätit tiskihanskat ostit oletko paljo käyttäny niitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin sen parikuukautta ja sitte tuli tiskikone niin niistä tuli siivous hanskat :D

   Poista
 3. Sinulla tosi kivat jutut jatka samaa mallii kiva lukee.Onko kumihanskojen väri pysyny samana , vai onko vaihtunu käytätkö aina siivouksessa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja kommentoit :D samat hanskat on ja ovat pysynyt pinkkinä.

   Poista
 4. Anonyymi7/6/15 10:33

  Käytätkö missä siivous hommissa hanskoja.
  Voitko tehdä jonku jutun siivouksesta.Kiva on lukee juttujasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauska idea, pistän korvan taakse! :)

   Poista

Ihana yllätys, kiitos kommentista !