Kissa

Taas on viikko vierähtänyt viikonloppuun, enkä rehellisesti ole juuri uhrannut ajatusta tai ranskalaisia viivoja enempää aikaa blogille. Kiirettä pukkaa vaikka ei kyllä mitään jouluun liittyvää.

Maanantaina käytiin taas tapamme mukaan perhepuiston kerhossa jonne mentiin yhdentoista aikaan. Meillä ei enää herätä ennen kuin puoliskoni lähtee kahdeksaksi kouluun joten kerhoihinkin mennään vähän myöhemmin. Illalla kävin Tuhinan kanssa kuuntelemassa Foreverin koulutusta ja kun siellä vierähtikin vähän kauemmin ja Tuhina nukahti ennen kun lähdettiin niin yllätin puoliskoni hakemalla hänet sählystä kotiin.


Tiistaina laiskotti. Aamupäivällä käytiin porukalla vauvakahveilla yhden äidin kotona ja sen jälkeen oli tarkoitus tiskata ja pyykätä ja siivota. Oltiin menossa puoli viideksi garra spahan, siis kalajalkakylpyyn, ja meidän piti nähdä annin kanssa n.tuntia ennen, mutta häntäkin laiskotti joten päädyttiin cittariin lounaalle. Kylpylässä Tuhina tuijotteli tyytyväisenä pikkukaloja tuon 20minuuttisen. Palattiin vielä kauppakeskukkeen tekemään ystäväni jouluostoksia, sain minäkin ensimmäisen tämän vuoden lahjan! Tuhina taas vänkäsi ihan tosissaan väkisin istumaan vaikka yritin kyllä makuulleen laskea sinne.


Keskiviikkona äidit tuli meille vauvakahveille. Hyppykiikku oli vieraiden hitti. Oli myös Tuhinan 5kk neuvola ja rokotukset. Illalla Tuhinan päikkäreiden aikana kävin vielä naapurissa ihmettelemässä foreverin tuotteita niitä myyvän äitikaverin kanssa.

Torstaina tehtiin Tuhinan kanssa retki Espooseen,  lähdettiin puoli 11 ja tultiin illalla kotiin.

Ja no tänään, perjantaina väsytti, arvaatte varmaan. Mutta olisi väsyttänyt kyllä päiväreissun jälkeen ihan entisaikoinakin, siis ennen kuin musta tuli äiti. Varsinkin kun hölmönä lähdin taas liikenteeseen ilman silmälaseja. Yleensä käytän niitä nimenomaan kun ajan pitkiä matkoja. Käytiin me kuitenkin aamupäivällä apteekissa ja kolmeksi mentiin muskarin "lasten kauneimmat joululaulut"-harjoituksiin, jotka olikin muskareiden joululaulajaiset. Hups.

Huomenna on syyskauden viimeinen vauvauinti. Muuta ohjelmaa, ainakin ruokaostokset ja yleistä siivous-, tiski-, pyykkirallia.

Niin juu ja laitoin sitten pitkästä aikaa korvakorut, miehän otin ne pois joskus ennen kuin vauvamaha oli iso, kun hukkasin toisen. Ja no ehkä olis pitänyt laittaa jotkut oikeat hmmm hopea korvikset.... koko viikon on ollut vaatekaappikriisi, joululahja tosin helpotti sitä, k i i t o s ! Ja miten sitä joskus jaksoi koulun tai töiden jälkeen mitään harrastaa kun nyt tuntuu hirveän kiireiseltä jos on kaksikin sovittua juttua samana päivänä..

Ps. Mulla löi nyt ihan tyhjää otsikon kanssa joten pyysin vain puoliskoani sanomaan jonkun sanan, ei täällä lemmikkejä ole.

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !