Lumipallo

Täällä kävi talvi!  Lunta satoi kunnolla, isoja hiutaleita ja pakkohan oli päästä ulos. Yritin samalla testailla tuon kameran säätöjä tosin en nyt ole kyllä ollenkaan vakuuttunut lopputuloksesta. Kyllä niistä tärkeimmän huomaa. Tämä näky on muisto taas mutta vielä on aikaa toivoa täysin valkeaa, lumista joulua. 


Lumen kunniaksi illalla pulkkailtiin puistoon koko perheen voimin, keinuttiin ja rakensimme Tuhinalle lumisen valtaistuimen. Liukumäkikin raivattiin lumesta, mutta unohdettiin sitten laskea Tuhinan kanssa. Eipä tainnut Tuhina vielä lumileikeistä juuri välittää ja pulkan kyydissä enemmänkin makoiltiin kuin istuttiin eikä vauhtikaan turhaan päätä huimannut.


Vaikka mulla on kaksi kalenteria ja joka päivä olen kyllä oikean luukun aukaissut, vasta lauantaina tajusin kuinka lähellä joulu on. Hukassa ollut joulumielikin alkoi löytyä kun perjantaina käytiin hakemassa jouluvaloja samalla pohtien muutamia joululahjoja ja lauantaina käytiin vähän jouluostoksilla ja päästiin vielä puoliskoni kanssa kaksin leffaan. Tänään olisi joulusiivouksen aika, vielä on aikaa hiukan jäljellä.

On tässä tietysti puolensakin kun tällä hetkellä lunta löytyy vain puistoista ja pelloilta, mutta kaikki jalkakäytävät ja autotiet ovat suurimmaksiosin sulia, lumesta. Jäätyneitä loskapaakkuja joihin on kiva liukastua löytyy kyllä. Siltikin valkeaa joulua odotellen... 

Lähetä kommentti

Ihana yllätys, kiitos kommentista !